ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ 

Η σχέση της Σελήνης με τους Ήλιο/Κρόνο/Άρη/Ουρανό σήμερα και αύριο ενδέχεται να φέρουν μια αναστάτωση ειδικά σε θέματα τα οποία είναι ανοιχτά ή δεν έχουν τακτοποιηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς, χωρίς να ρισκάρετε ή να αφήσετε τον παρορμητισμό σας να σας ωθεί σε συγκεκριμένες δράσεις. Η ημέρα έχει έντονη δυναμική και η ενέργεια θα πρέπει να είναι απόλυτα ενήλικα πλαισιωμένη.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα έχει έντονη δυναμική και σας επηρεάζει άμεσα. Οτιδήποτε είναι ανοιχτό ή σε εκκρεμότητα ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στα βήματα που κάνετε ώστε να μην μετανιώσετε για την όποια δράση σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και ότι δεν επείγει καλύτερα να το αφήσετε για μία άλλη στιγμή, ενεργειακά πιο κατάλληλη.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι να περιμένετε κάποιες σκέψεις σας να ωριμάσουν πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εξωτερίκευση. Η σημερινή ημέρα έχει έντονη δυναμική και φαίνεται πως ψυχικές φορτίσεις μπορεί να οδηγήσουν τα βήματά σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε με επιφυλακτικότητα.

Για τους Καρκίνους, είναι απόλυτα κατανοητό πως η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για κινήσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα σταθερές και οργανωμένες. Κινηθείτε με προσοχή και ένα βήμα τη φορά.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος το ζώδιό σας, σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ζητήματα παρά με των ανθρώπων γύρω σας. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και σήμερα, παρόλο τις αποσπάσεις, και μην ασχοληθείτε με οτιδήποτε ρουφάει την ενέργειά σας ή μπορεί να σας αποπροσανατολίσει.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά, ειδικά σήμερα που η δυναμική είναι έντονη και χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία για να μείνετε στη σωστή οδό. Κάντε τις κινήσεις σας έχοντας προβλέψει την όποια αντίδραση και λειτουργείστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα δυναμική ημέρα η σημερινή γιαυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο το ταλέντο σας να κρατάτε ισορροπίες εκεί που είναι απαραίτητο. Μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να κατευθύνουν παρορμητικά τα βήματά σας και αφήστε σημαντικές ενέργεια για μία άλλη, περισσότερο κατάλληλη, στιγμή.

Για τους Σκορπιού, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων και ενεργειών σήμερα γιαυτό κάθε κίνησή σας θα πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητή. Αν χρειαστεί, δώστε χώρο και χρόνο σε οτιδήποτε δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το πώς θέλετε να κινηθείτε και προσπαθήστε να νιώσετε διαισθητικά τί είναι αυτό που πρέπει να κάνετε και τί πρέπει να αφήσετε για μια άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ωριμάσουν και εσείς σήμερα χρειάζεται να σεβαστείτε αυτή την διαδικασία. Χωρίς βιασύνες και χωρίς παρορμητισμούς κάντε μόνο ότι είναι απαραίτητο και κυρίως αντικειμενικά χρήσιμο. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη σας να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας χωρίς κανένας να σας ενοχλήσει είναι έντονη αλλά δεν είναι σίγουρο πως σήμερα είναι και δυνατή. Ενεργειακά η ημέρα έχει ιδιαίτερη ένταση γιαυτό θα πρέπει να κινηθείτε με πρόγραμμα και καλή οργάνωση.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονες και εσείς με κάποιον τρόπο είστε στο επίκεντρο. Αυτό σημαίνει πως ειδικά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κάνετε πολύ μελετημένα βήματα και να προβλέπετε την κάθε κίνηση πριν κάνετε το επόμενο.

Για τους Ιχθύες, ο αστάθμιστος παράγοντας είναι ιδιαίτερα ενεργός σήμερα γιαυτό παρόλο που νιώθετε δυνατή/ός και σε φόρμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Κινηθείτε επιφυλακτικά κάνοντας μόνο τα απαραίτητα και πολύ χρήσιμα.

https://astroguide.gr/