Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και η ενέργεια του Κρόνου είναι παρούσα. Ποίες είναι οι προσωπικές σας επιθυμίες; Ποίες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες της ομάδας που ανήκετε; Πού μπορεί να διασταυρωθεί για εσάς η ατομικότητα του Λέοντα και η ομαδική συνείδηση ​​του Υδροχόου; Ίσως πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να κάνετε τη δική σας προσωπική, δημιουργική συνεισφορά στην κοινωνία, τρόπους έκφρασης προς όφελος του ευρύτερου δικτύου και να βρείτε δυνατότητες για την άσκηση των ηγετικών σας ικανοτήτων. Ενώ ικανοποιείτε τις ανάγκες σας για κυριαρχία και αναγνώριση, μπορείτε ταυτόχρονα να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο που ωφελεί και άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την σημερινή Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα εξωτερικεύσετε τα ταλέντα σας. Να προβάλετε τα δημιουργήματά σας και να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε αυτή τη διαδικασία ή στο τελικό αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, στα επαγγελματικά συνδυαστικά με τα προσωπικά σας στοχεύει κυρίως η σημερινή Πανσέληνος και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις ικανότητές σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και ανεξάρτητα τα εμπόδια να πορευτείτε με σθένος και υπομονή προς τη κατεύθυνση που θα σας φέρει επιτυχία.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας δείχνει ότι χρειάζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τα έργα και τις επιτεύξεις σας. Εμπνεύσεις θα έρθουν αυτές τις ημέρες και νέες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θα το καταφέρετε ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι να πειστείτε εσείς πως πρέπει να το κάνετε, ανεξάρτητα τη κούραση η το κόστος.

Για τους Καρκίνους, η ηρεμία και η προσωπική σας ισορροπία είναι συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να της καλλιεργήσετε αυτή την περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε να κινηθείτε προς αυτή την οδό. Μόνο με αυτό τον τρόπο είστε απόλυτα τοποθετημένη/ος στο δρόμο προς την επιτυχία και την επίτευξη προσωπικών στόχων.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε το νωρίς το πρωί στον άξονά σας με τον Υδροχόο, οπότε σας φέρνει στο επίκεντρο των γεγονότων. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να έρθετε σε επαφή με όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω συνεργασιών για να μπορέσετε να επιτύχετε από κοινού τους στόχους που έχετε θέσει. Στηρίξτε τα έργα σας και οτιδήποτε νιώθετε πως μπορεί να προχωρήσει και να αναπτυχθεί και εκπλήξτε τα πλήθη.

Για τους Παρθένους, σε διάφορες σκέψεις σας βάζει η σημερινή Πανσέληνος αλλά είναι σίγουρο πως στο τέλος θα ανταμειφθείτε για τη προσπάθεια που κάνετε. Σκεφτείτε όλα όσα χρειάζονται, τοποθετήστε τα με τη λογική σας σειρά ωστόσο κρατήστε ανοιχτά τα ενδεχόμενα για τα οποία δεν είστε 100% σίγουρη. Πολλά μπορεί να ειπωθούν αυτή τη στιγμή και εσείς θα πρέπει να κάνετε σωστή επιλογή του τί θα κρατήσετε και τί θα αφήσετε στην άκρη. Να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει, χωρίς εκπτώσεις.

Για τους Ζυγούς, το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου είναι πολύ συγκεκριμένο για εσάς και εν μέρει το γνωρίζετε. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για κάνετε πράξη ένα όνειρό σας, κάτι το οποίο έχετε επενδύσει χρόνο και κυρίως ενέργεια και σε αυτή την διαδικασία να ξέρετε πως δεν είστε μόνη/ός.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας υπενθυμίζει πως η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που σας οδηγούν – ακόμη και μέσα από εμπόδια – στο στόχο που έχετε επιλέξει να φτάσετε. Επίσης, η ιδιότητα η οποία θα μπορούσε να κάνει την διαφορά είναι η θετική σας στάση, η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε όπως τα έχετε σκεφτεί. Όσο αφορά την πίστη, την έχετε.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς γιατί σας ωθεί προς μια διαδρομή την οποία τη νιώθετε αρκετά οικεία. Σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη περίοδο και αξιολογήστε τα δεδομένα βάσει του δικού σας μέτρου, τί πραγματικά αξίζει για εσάς το κάθε τί και όχι βάσει της αντικειμενικής του αξίας.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε άβολα ή/και ένα είδος αμφιθυμίας. Καλύτερα να μην ζοριστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και κάντε μόνο τα απαραίτητα μέχρι να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες. Καλό θα ήταν επίσης σήμερα και αύριο να μην κάνετε συζητήσεις για περιουσιακά ζητήματα ή οτιδήποτε σχετίζεται με συγγενείς.

Για τους Υδροχόους, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στον άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, και αυτά που θέλετε να κάνετε άμεσα τα οποία θα σας δώσουν προσωπική ικανοποίηση. Ενδέχεται να σκεφτείτε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα πρέπει να είναι προς όφελός σας αλλά χωρίς να κοντράρονται με τις επιθυμίες των ανθρώπων που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, εργασιακά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν άμεσα την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποίησε η σημερινή Πανσέληνος και θα είναι σε ισχύ και αύριο. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις και κάντε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερο οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο.https://astroguide.gr/as