ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα μας ζητά να έρθουμε σε επαφή με τις αξίες μας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η δυσαρμονική της σχέση με τον κυβερνήτη του Ταύρου (Αφροδίτη) δυσκολεύει αυτή τη διαδικασία ωστόσο το πείσμα και η επιμονή προς μια ενήλικη κατεύθυνση θα μας δικαιώσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι σημαντικό στη ζωή σας χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπες δράσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Οικονομικά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Δράστε με υπομονή και επιμονή.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σας ενδιαφέρουν προς διερεύνηση και αξιολόγηση. Μείνετε στοχοπροσηλωμένη/ος σε ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και την προβολή σας προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα και αυτό είναι καλό με την έννοια πως θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα. Δείτε τα με την λογική και αντικειμενική τους διάσταση ώστε να είστε σίγουρη/ος ότι θα τα αξιολογήσετε σωστά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως είναι σίγουρο πως θα ξεπεραστούν αν κινηθείτε με διπλωματία.

Για τους Λέοντες, ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε διακοπές ή όχι, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Δώστε τους χώρο ανεξάρτητα αν έχετε την όρεξη ή όχι. Είναι σημαντικό να μην αφήνετε εκκρεμότητες στην μέση αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, δυνατές οι εμπνεύσεις σας σήμερα ωστόσο δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν μπορείτε να τις βάλετε όσο άμεσα θα θέλατε σε εφαρμογή. Εξετάστε τα δεδομένα και οργανώστε τα με λεπτομέρεια. Θα έρθει και η στιγμή που θα τις βάλετε σε εφαρμογή.

Για τους Ζυγούς, συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να πάρουν ενέργεια από το πρόγραμμά σας ή να νιώθετε πως δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη να κάνετε πολλές δράσεις. Σεβαστείτε τις επιθυμίες σας και κυρίως τις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε όσο νιώθετε πως χρειάζεται και μην νιώθετε τύψεις.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σήμερα και αύριο. Προσπαθήστε να κρατήσετε διαλλακτική στάση και μπείτε στη θέση του άλλου. Είναι σίγουρο πως αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να δράσετε σωστά οτιδήποτε και αν προκύψει.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας κατάσταση ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσει περισσότερο από μία άλλη στιγμή. Δείτε τα πράγματα με λογική και αντικειμενικότητα. Η θετική σας σκέψη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά αλλά θα πρέπει να κάνετε επίσης γειωμένες δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η δυναμική και σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε χώρο σε κάτι το οποίο είναι γειωμένο και μπορεί να αναπτυχθεί με τη βοήθειά σας. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια ανεξάρτητα τα υπόλοιπα τρέχοντα που χρειάζεται να προλάβετε. Είναι σημαντικό για εσάς να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Υδροχόους, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή σήμερα και αύριο θα είναι δυσκολότερο να τα διαχειριστείτε αν ακολουθήσετε μια άκαμπτη στάση. Η μεθοδικότητα και ευέλικτή σας στάση θα σας βγάλει γρηγορότερα από μια δύσκολη ή κάπως άβολη θέση.

Για τους Ιχθύες, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Ο δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ωστόσο αν επιμείνετε στην οδό της επιλογής σας και έχετε υπομονή είναι σίγουρο πως θα φτάσετε εκεί που προσδοκάτε.https://astroguide.gr/