ΔΡΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 

Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας μαζί με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια ως καύσιμη ύλη για σημαντικές δράσεις σήμερα. Η Σελήνη θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, στους Διδύμους μετά τις 2μμ, οπότε ελευθερώνεται ένα μέρος της ενέργειας κυρίως για νοητικές διεργασίες ωστόσο ο Άρης θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων αύριο το πρωί. Καλό θα είναι να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα και να μην προβούμε σε οποιαδήποτε σημαντική δράση μέχρι αύριο το πρωί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά ζητήματα σας ενδιαφέρουν σήμερα και πιθανά να θελήσετε να μεταφέρετε τις ιδέες σας ή/και τα μηνύματά σας στους γύρω σας. Καλό θα ήταν να το κάνετε από το μεσημέρι και μετά και για περαιτέρω δράσεις ακόμη καλύτερα να περιμένετε έως αύριο.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε επιφυλακτικά ότι και αν κάνετε, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε σκέφτεστε και μην κάνετε δράσεις από τις οποίες περιμένετε το αποτέλεσμα να κρατήσει στο χρόνο. Η ενέργεια λόγω της μετάβασης του Άρη από το ζώδιό σας στο ζώδιο των Διδύμων είναι χαμηλή και ενέχει κινδύνους.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας το μεσημέρι, οπότε θα νιώθετε την ενέργεια σας σιγά σιγά να ανεβαίνει. Ωστόσο μέχρι αύριο, που θα περάσει στο ζώδιό σας και ο Άρης, κάντε μόνο τα απαραίτητα και αφήστε σημαντικές ενέργειες ή ζητήματα που θέλουν χρόνο και ενέργεια να γίνουν τότε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν νιώθετε χαμηλά την ενέργειά σας είναι απόλυτα δικαιολογημένο ωστόσο θα αλλάξει σιγά σιγά από το μεσημέρι και μετά. Σκέψεις μπορεί να σας βάζουν σε διάφορες διαδικασίες αλλά καλό θα είναι οποιαδήποτε εξωτερική δράση να την κάνετε από αύριο και μετά.

Για τους Λέοντες, η κοινωνικότητα σας αλλάζει απόχρωση αυτή τη στιγμή και μπορείτε να επενδύσετε στον συγκεκριμένο τομέα. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε κινητοποιείται σε κοινωνικό επίπεδο και μην αρνηθείτε προσκλήσεις που γίνονται ειδικά από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, η συμμετοχή σας σε διάφορα δρώμενα μπορεί να προβεί σημαντική γιαυτό θα πρέπει να μην αρνηθείτε προτάσεις. Επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν κυρίως από αύριο να σας απασχολούν και θα αναφερθώ εκτενέστερα στον συγκεκριμένο τομέα, τις αντίστοιχες δυναμικές και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από μέρους σας.

Για τους Ζυγούς, η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς σε όλους τους τομείς. Ωστόσο για εξωτερικευμένες δράσεις καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Σήμερα λειτουργείστε πιο επιφυλακτικά και κάντε σταθερά βήματα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να κινηθείτε δυναμικά στο δρόμο της επιλογής σας. Περιμένετε μέχρι αύριο για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και σήμερα από το μεσημέρι και μετά δώστε χώρο στις σκέψεις που κάνετε. Με κάποιον τρόπο θα προβούν σημαντικές για δράσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη το μεσημέρι περνά απέναντί σας δίνοντας το στίγμα για κάτι που ακολουθεί το επόμενο διάστημα. Για να κατανοήσετε πλήρως τί χρειάζεται να κάνετε καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο, χωρίς ανυπομονησία και παρορμητικές κινήσεις (σήμερα).

Για τους Αιγόκερους, καθημερινά πράγματα παίρνουν χρόνο και ενέργεια σήμερα από το πρόγραμμά σας. Μέχρι το μεσημέρι η ενέργεια είναι ιδιαίτερα χαμηλή γιαυτό καλό θα είναι να μην επενδύσετε σε κάτι που θέλετε να φέρετε απτά αποτελέσματα. Ακόμη καλύτερα περιμένετε μέχρι αύριο που θα υπάρχει και η απαραίτητη δυναμική.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά σε κάτι που ψάχνετε να βρείτε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Κάντε οποιαδήποτε διεργασία θέλετε σε νοητικό επίπεδο και αφήστε συγκεκριμένες δράσεις να τις κάνετε από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους σας ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά. Ειδικότερα από αύριο θα πρέπει να δείτε τους συγκεκριμένους τομείς με ιδιαίτερη σχολαστικότητα αλλά και προσαρμοστική διάθεση. https://astroguide.gr/