facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13/09/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ 

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε κενό πορείας. Αυτό σημαίνει πως καλό θα είναι να οργανώσετε τις ενέργειες της ημέρας από το μεσημέρι και μετά (μετά τη 1:40 μμ). Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με συναισθήματα και προσωπικές ανάγκες οι οποίες έχουν ως κέντρο την ασφάλειά μας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η φιλία και η συντροφικότητα είναι αξίες ανεκτίμητες και εσείς σήμερα έρχεστε σε επαφή με ότι είναι πολυτιμότερο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Με απλές χειρονομίες δείξτε την εκτίμησή σας και την φροντίδα προς εκείνους που είναι στην καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας το μεσημέρι και για τις επόμενες δύο ημέρες θα ανεβάσει του παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Δημιουργείστε στο μυαλό σας το μέλλον που θέλετε και με ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα βρείτε τρόπους να φτάσετε τα όνειρά σας.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή εσωτερικές διεργασίες οι οποίες θα είναι ωστόσο πολύ χρήσιμες για το παρόν και το μέλλον σας. Ελάτε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες, καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται την δική σας ενέργεια για να προχωρήσουν μπροστά και οργανωθείτε σωστά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ότι έχει αξία για εσάς με τους ανθρώπους που αισθάνεστε κοντά σας ή/και μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Αν ο στόχος είναι να βρεθούν χρήσιμες ισορροπίες θα είναι ευκολότερο να συμβεί από το μεσημέρι και μετά.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να εκτιμήσετε τις καταστάσεις βάσει της αντικειμενικής τους αξίας. Να ανακαλύψετε πράγματα τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στις δράσεις που σκοπεύετε να κάνετε και να έρθετε σε επαφή με ότι πραγματικά είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωή σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Υποστηρίξτε τις δράσεις σας με επιχειρήματα και διεκδικείστε αυτό που δικαιωματικά σας αξίζει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή είτε ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Μέχρι το μεσημέρι καλύτερα να μην προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα και γενικότερα προσέξτε οι ψυχικές σας φορτίσεις να μην επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεται αντικειμενικά να κρατηθούν.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα θα βρεθεί απέναντί σας φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διαλλακτική και προσαρμοστική τάση θα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε σχέδια κατά βούληση. Δώστε σημασία μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και μην κάνετε σημαντικές ενέργειες πριν το μεσημέρι.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε σε κάτι που είναι ανοιχτό στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Φροντίστε να κάνετε δράσεις από το μεσημέρι και μετά, μιας και η δυναμική της ημέρας θα είναι καλύτερη και δώστε σημασία στην υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέα δεδομένα, ιδέες και λύσεις που ψάχνετε το τελευταίο διάστημα για ζητήματα που τρέχουν. Το σημαντικότερο όλων είναι να εστιάσετε μόνο σε ότι έχει την δυναμική να προχωρήσει και να χτίσετε με αντικειμενικές δράσεις. Μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν αβέβαιο αποτέλεσμα ή είναι εφήμερες.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε χώρο σε καταστάσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Η σπατάλη της ενέργειας δεν θα σας οδηγήσει κάπου παραγωγικά ειδικά αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα για εσάς είναι μέρος των αξιών σας και ειδικά σήμερα είναι αδιαπραγμάτευτη. Από το μεσημέρι και μετά δώστε χώρο στην επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας και μπορείτε να κάνετε συζητήσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν ένα γειωμένο αποτέλεσμα.https://astroguide.gr/a

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.