ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το βράδυ μαζί με τον Ουρανό, σε ευνοική σχέση με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα δημιουργούν ένα έντονο δυναμικό το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε παραγωγικά. Λόγω του Ερμή ανάδρομου οι καθυστερήσεις δεν θα λείψουν οπότε καλό θα είναι να κινηθούμε με υπομονή και ευέλικτη στάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, την εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα μπορούν να προχωρήσουν με κάποιον τρόπο σήμερα. Μείνετε σε μια οδό η οποία υπόσχεται παραγωγικότητα και παρόλο τις δυσκολίες μην χάσετε την πίστη και την αισιοδοξία σας.

Για τους Ταύρους, προσωπικά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες 2 ημέρες για τα οποία μπορείτε να βοηθηθείτε σήμερα μέσω εμπνεύσεων και νέων πληροφοριών. Δώστε την δυναμική σας μόνο σε ότι αξίζει τον κόπο και έχει περιθώρια επέκτασης.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις κάνετε τις τελευταίες ημέρες αλλά με τον Ερμή ανάδρομο είναι δύσκολο να αποφασίσετε τί τελικά θα ήταν καλύτερο να κάνετε. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης, ως κυβερνήτης σας, σας επηρεάζει έντονα και ενδέχεται να μην υπολογίσετε σωστά όλα τα δεδομένα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κοινωνικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Παρόλο την ανάδρομη πορεία του Ερμή η ημέρα προσφέρεται για αυτές τις δράσεις ωστόσο καλό θα είναι να προχωρήσετε με επιφυλακτικότητα και χωρίς παρορμητισμούς.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα που σχετίζεται άμεσα με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο θα μπορούσε να προχωρήσει σήμερα αν και εσείς το επιθυμήσετε. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είστε σίγουρη/ος πως μπορεί να φέρει ανάπτυξη.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής μπορεί να επηρεάζει αξίες και οικονομικά θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας ωστόσο η ημέρα προσφέρεται για ενέργειες οι οποίες μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι έχει τα εφόδια να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί παρόλα τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να σας επηρεάζει άμεσα και να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι καλή για να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας. Αυτόν τον τομέα καλύτερα να τον αφήσετε λίγες ημέρες στην άκρη, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής ξανά.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργική ημέρα η σημερινή για πολλούς τομείς αρκεί να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Ευκαιρίες δίνονται σε κοινωνικό επίπεδο, μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και να ακούσετε νέες ιδέες από ανθρώπους που έχετε ένα κοινό στόχο ή είναι άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.

Για τους Τοξότες, σχετικά με μία καθημερινή σας δραστηριότητα μπορεί να έχετε κάποια νέα αυτές τις ημέρες και η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοική για να κάνετε δράσεις. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι αποφασίζετε να κάνετε άμεσα.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα και εμπνεύσεις έρχονται υποστηρικτικά σε κάτι που έχετε κατά νου να κάνετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας μιας και υπάρχει εκτός του Ερμή ανάδρομου, μια τάση υπερβολής αυτή τη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοική. Παρόλο τον Ερμή ανάδρομο η σημερινή ημέρα προσφέρετε για δράσεις οι οποίες μπορούν να αντέξουν στον χρόνο. Αρκεί οι δράσεις σας να στηρίζονται σε αντικειμενικές βάσεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά στο να συναντήσετε ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας και να περάσετε όμορφα. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.

https://astroguide.gr/