facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16/09/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 

Η Σελήνη μαζί με τον Άρη συνδυαστικά με τον Ήλιο απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν τάση αμφιθυμίας. Η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα τρέχοντα μπορεί να δημιουργήσει παραπλανητικές σκέψεις ή να κινηθούμε απερίσκεπτα. Ο Ερμής ανάδρομος τείνει να βοηθά αυτού του είδους τις διαδικασίες, οπότε θα πρέπει να προχωρήσουμε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα ή εντάσεις γιαυτό δώσετε ιδιαίτερη προσοχή αν έχετε να κάνετε σημαντικές ενέργειες. Επίσης προσέξτε τις μετακινήσεις σας και οτιδήποτε αφορά εσάς και τις συνδέσεις σας με τους άλλους.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο σήμερα είτε αφορά οικονομικά είτε πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς. Η ανάγκη να πάρετε χαρά από τις ευκαιρίες που προκύπτουν θα είναι έντονη αλλά θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση με καταστάσεις που είναι ήδη ανοιχτές ή που προκύπτουν ξαφνικά. Θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα αν θέλετε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να ξέρετε τί ακριβώς θέλετε ή πρέπει να κάνετε εν τέλει. Όπως και να’ χει η κατάσταση στο προσωπικό σας σενάριο αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα.

Για τους Λέοντες, σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται ευκαιρίες σήμερα να προχωρήσετε κάτι που έχετε κατά νου. Ωστόσο, κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά λόγια και να είστε όσο πιο ευέλικτη/ος γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Για τους Παρθένους, σήμερα προτιμείστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η ημέρα έχει κινητικότητα ωστόσο υπάρχει έντονη η τάση να παραπλανηθείτε στους συγκεκριμένους τομείς ή/και να μην καταφέρετε να κάνετε αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο ενεργειακό χαρακτηριστικό τον τελευταίο καιρό και ειδικά σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις και επιθυμίες να οδηγήσουν τα βήματά σας πριν κάνετε μια πολύ καλή αξιολόγηση των αντικειμενικών δεδομένων.

Για τους Σκορπιούς, καλύτερα σήμερα να δώσετε χώρο και ενέργεια σε πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας κρατούν σε εσωτερική ισορροπία. Η ημέρα δεν προσφέρετε για εξωτερικές δράσεις. Ασχοληθείτε με τα τρέχοντα μόνο και προγραμματίστε σημαντικά πράγματα για μια άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τομείς όπου συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους. Οι συνδέσεις σας μπορεί να με κάποιον τρόπο να ζητήσουν ενέργεια από εσάς. Καλό θα είναι να κάνετε μια καλή εκτίμηση πριν μπείτε σε συζητήσεις ή από κοινού δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργική η σημερινή ημέρα αλλά ενδέχεται να υπάρχει υπερεκτίμηση των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες και ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Αξιολογήστε εκ νέου τις καταστάσεις και λειτουργήστε με φειδώ όπου ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να βγείτε με κάποιον τρόπο από την ρουτίνα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδέχεται να οδηγεί τα βήματά σας. Μπορείτε με προσοχή να επιλέξετε τί θα θέλατε το διαφορετικό να κάνετε ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρετε για μεγάλες αλλαγές. Καλύτερα να επιλέξετε κάτι το οποίο σας ξεκουράζει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε χωρίς να δώσετε μέρος της ενέργειάς σας. Επειδή το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, καλύτερα να μην ασχοληθείτε με ότι προκύπτει αλλά με ότι επιλέξετε εσείς να δώσετε την δυναμική σας.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.