ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ 

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Ήλιος δημιουργεί ευνοική όψη με τον Πλούτωνα. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός ενισχύει ιδιαίτερα την διαίσθησή μας και σε συνδυασμό με την αντικειμενική μας ματιά μπορούμε να προφυλαχτούμε από διάφορες δυσάρεστες ή δύσκολες καταστάσεις, ειδικά τώρα με τον Ερμή ανάδρομο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θα μπορούσατε σήμερα να δείτε ζητήματα που σας απασχολούν από μια οπτική γωνία η οποία θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ακόμη και λυτρωτική. Μια νέα πληροφορία ή δική σας αλλαγή στάση θα μπορούσαν να είναι τα κλειδιά για την επίλυση θεμάτων που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στους ανθρώπους δίπλα σας με αντικειμενικά κριτήρια. Νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά για να βοηθήσουν να κρατήσετε το όραμά σας ζωντανό και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Διδύμους, η σημερινή ημέρα σας δίνει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και αφορούν τις αξίες σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να εστιάσετε πολύ βαθιά μέσα σας, εκεί που βρίσκεται πραγματικά ότι είναι πολύτιμο για εσάς.

Για τους Καρκίνους, το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, μιας και σας γεμίζει με ενέργεια και θέληση να κάνετε πράγματα για εσάς. Σχέσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους σήμερα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βάλετε πράγματα και καταστάσεις στη σωστή τους σειρά.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε την δυναμική σας σε ζητήματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, εκτός τα τρέχοντα που προκύπτουν. Μπορεί κάποια εμπόδια να σας δυσκολέψουν, λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο το γνωρίζετε εκ των προτέρων και αυτό είναι το σημαντικότερο για να επιμείνετε και να έχετε υπομονή.

Για τους Παρθένους, η σημερινή ημέρα προσφέρετε για συζητήσεις και επαφές για πράγματα τα οποία όχι μόνο σας ευχαριστούν αλλά υπάρχει και πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας. Εστιάστε σε ότι έχει δυναμική να μεγαλώσει και να πάρετε ηθική ικανοποίηση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μέσα από διάφορες εξωτερικές καταστάσεις μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική και πιο δημιουργική πλευρά. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποφασίσετε αν θέλετε/επιθυμείτε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Αν δεν έχετε την όρεξη, επιλέξτε να ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει ψυχικά.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία και οι επαφές με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σήμερα. Ο Ερμής ανάδρομος σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο αυτό δεν χρειάζεται να σας αποτρέψει από αυτό που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σωστά και με ασφάλεια.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις που κάνετε τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια αστάθεια είτε σε ψυχικό επίπεδο είτε έχουν κινητοποιήσει φόβους σχετικά με το αν αυτά που σκέφτεστε έχουν αντικειμενικό υπόβαθρο. Η σημερινή ημέρα σας βοηθά να δείτε τί είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κατευθυνθείτε πιο σωστά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη τις τελευταίες ημέρες απέναντί σας ενδέχεται να έχει φέρει ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες στην επιφάνεια για περαιτέρω σκέψη, ανάλυση και διεκπεραίωση. Σήμερα θα είναι ευκολότερη η πρόσβαση στην συγκεκριμένη πιο πάνω διαδικασία και θα νιώσετε έντονα τί πρέπει να κάνετε και πώς να προχωρήσετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται να μην έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, αντιθέτως, να θελήσετε να βγείτε λίγο από το προσκήνιο. Σεβαστείτε τις επιθυμίες, τις ανάγκες σας και προσέξτε την υγεία σας σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, μια δημιουργική κατάσταση μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή και να σας χαροποιήσει. Μπορεί λόγω των πλανητικών συνθηκών να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις, ωστόσο, η ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για πάρετε ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο.