ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/09 ΝΙΩΣΤΕ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει τους παλμούς και τη θέληση να κάνουμε πράγματα που θα μας ευχαριστήσουν. Η σχέση της με τον Δία θα μπορούσε να μας βάλεις στην διαδικασία να ρισκάρουμε για κάτι που επιθυμούμε, μια κίνηση όχι τόσο συνετή στην παρούσα φάση λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα από τα οποία παίρνετε χαρά. Η αίσθηση υπερβολής θα είναι παρούσα, γιαυτό προσπαθήστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας, λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Ταύρους, μπορεί να ασχολείστε με διάφορα πράγματα σήμερα ωστόσο ο νους σας είναι σε προσωπικά ζητήματα. Λόγω των περίπλοκων πλανητικών συνθηκών καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις αυτή τη στιγμή ακόμη και αν πιστεύετε πως έχετε υπολογίσει όλα τα δεδομένα.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας θα μπορούσε να είναι ευνοική με κάποιον τρόπο. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις και να εξετάσετε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά.

Για τους Καρκίνους, ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα είτε αφορούν συναισθηματικά είτε υλικά θέματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε αντικειμενικά τί είναι συμφέρον για εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή, ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε τελικές αποφάσεις λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί και έναν αέρα ανανέωσης. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και δείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Οι σκέψεις που κάνετε σήμερα και αύριο θα μπορούσαν – μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή – να σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα ειδικά για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η καταλληλότερος χρόνος για αναθεωρήσεις και σχεδιασμό νέων στρατηγικών ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής για να λάβετε δράση για να υπάρξει ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέει ένας κοινός στόχος. Η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα οδηγεί τα βήματά σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός λόγω του Ερμή ανάδρομου στο ζώδιό σας. Να έχετε φιλτράρει απόλυτα αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις κινήσεις που κάνετε, ειδικά αν αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε χώρο στις σκέψεις σας και αφουγκραστείτε στη στιγμή πριν προβείτε σε συγκεκριμένες δράσεις. Είναι σίγουρο πως εκ φύσεως δεν θα κάνατε παρορμητικές κινήσεις, ωστόσο λόγω των πλανητικών δρώμενων θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτική/ός από ότι είστε συνήθως.

Για τους Τοξότες, μπορεί να ο Ερμής ακόμη ανάδρομος να φέρνει τα πάνω κάτω αλλά εσείς με την αισιοδοξία σας και την θετική σας στάση μπορείτε να επωφεληθείτε σήμερα και να κάνετε όμορφα πράγματα. Το μόνο που θα χρειαστεί να μην κάνετε, είναι να ρισκάρετε, για τον οποιοδήποτε λόγο.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις και προσωπικές επιθυμίες ενδέχεται σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια ζητώντας χώρο να αναπτυχθούν. Μπορεί γενικότερα να είστε προσεκτική/ός και γειωμένη/ος ωστόσο σήμερα υπάρχει η τάση να πάρετε κάποιο ρίσκο, το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα έχει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Με σύνεση και φειδώ οι ενέργειές σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη πέρασε απέναντί σας φέρνοντας στην επιφάνεια τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους προς διεκπεραίωση. Μια τάση υπερβολής είναι παρούσα, οπότε καλό θα είναι να σταθείτε στις καταστάσεις απόλυτα αντικειμενικά και οριοθετημένα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Επιλέξτε αυτό που μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει και βάλτε όλη την δημιουργική σας φαντασία. Είναι σίγουρο πως θα παραχθεί κάτι που θα σας χαροποιήσει.https://astroguide.gr/