facebook_page_plugin

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 26-27/11/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Σαββατοκύριακο 26 ως 27/11/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Από την Όλγα Αγγέλου
Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Για τους παρορμητικούς και αντιδραστικούς χαρακτήρες το Σάββατο, ίσως να είναι μια δύσκολη μέρα με εντάσεις διαφωνίες και αντικρουόμενες επιθυμίες. Στα ζευγάρια οι προσωπικές ανάγκες ενδεχομένως να είναι διαφορετικές, θα υπάρξει συναισθηματική έξαρση και επιθυμία για ελευθερία κινήσεων. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν στο ταίρι τους και να περάσουν το δικό τους, η κατάσταση θα απαιτεί μέθοδο και αυτοσυγκράτηση.

Την Κυριακή, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να ενισχυθεί το πείσμα, καλό θα είναι να υπάρξει χαλαρή διάθεση. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για ξεκίνημα νέας αρχής, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη σταθερής σχέσης. Το σαββατοκύριακο θα είναι έντονο αλλά και δημιουργικό, θα υπάρξουν ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν σκεπτόμενα και όχι επιπόλαια.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα δημιουργηθούν κυρίως από τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης σου και από την ανάγκη σου να βγεις εκτός κατεστημένου. Δεν θα έχεις διάθεση για συμβιβασμούς και εξαναγκαστικές συνήθειες. Προσοχή στις συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τόσο την εσωτερική συναισθηματική σου κατάσταση όσο και τις συνέπειες που θα έχουν οι αντιδραστικές σου πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ευνοϊκό γύρισμα θα υπάρξει για εσένα που θέλεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου και να κατοχυρώσεις το ταίρι σου. Εσύ που επιθυμηθείς μια δεσμευτική σχέση τα γεγονότα και οι εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Όμορφα θα περάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο ίσως να φέρει αστάθεια στις επιθυμίες σου, η στάση σου πιθανότατα να γίνει κάπως απρόβλεπτη, προσπάθησε να ηρεμήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Την Κυριακή, η συναισθηματική υπόσταση της σχέσης σου θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς και να επικεντρωθείς στα σημεία που αξίζει να δώσεις σημασία. Κοινωνικοποιήσου με το ταίρι σου, βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και βγείτε από την κουραστική ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Προσοχή να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου, επειδή θα θελήσεις να περάσεις το δικό σου προσπάθησε να κινηθείς διπλωματικά. Αν εστιάσεις στο πως μπορείς να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου θα δεις πως θα το καταφέρεις και μάλιστα πολύ εύκολα.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις βιαστικές και αντιδραστικές απαντήσεις, θα πρέπει να χειριστείς το ταίρι σου με διαλλακτικότητα και συμβιβαστική διάθεση. Η Κυριακή θα βοηθήσει στο να περάσετε όμορφα αισθησιακά και ισορροπημένα. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις, ίσως να μην υπάρχει έντονη διάθεση για εξόδους και νυχτερινή διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο ίσως να δυσκολευτείς να κρατήσεις σε ισορροπία τον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο την Κυριακή θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται με το ταίρι σου να γίνουν κουβέντες περί δεσμευτικής εξέλιξης, ίσως να προκύψουν αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική πορεία της σχέσης σου.

ΖΥΓΟΣ

Θερμό ίσως και κάπως ρομαντικό προμηνύεται το σαββατοκύριακο σου, το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο, εσύ και το ταίρι σου θα εστιάσετε στο συναίσθημα. Εσύ που είσαι σε απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις, καλό θα είναι να περάσεις δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις. Το διήμερο σου θα έχει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, θα νιώσεις ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις παγίδες που θα σου δημιουργήσει ο ενθουσιασμός σου και η ανάγκη σου να βγεις εκτός ρουτίνας. Καλό θα είναι να αποφύγεις να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Την Κυριακή, θα έχεις τη διάθεση να περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εκδηλώσεις. Αν εστιάσεις στις κοινές επιθυμίες που έχεις εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα καταφέρεις να περάσεις ένα ιδιαιτέρως ρομαντικό σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες επιθυμίες και αντιδράσεις, ίσως οι σκέψεις σου να είναι μπερδεμένες, θα πρέπει να προσέξεις τι ακριβώς θα μεταδώσεις στο ταίρι σου. Στην περίπτωση που νιώσεις πως περιορίζεσαι ή εγκλωβίζεσαι μέσα σε όρια και σε εξαναγκαστικές επιλογές θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες και παρορμητικές κινήσεις. Βρες τι είναι αυτό που σε πνίγει και σε δυσανασχετεί, μίλησε ήρεμα στο ταίρι σου, θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστο ίσως και αρκετά τονωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου. Η Κυριακή φέρνει άνοιγμα για δημιουργικές αλλαγές που θα σταθεροποιήσουν την πορεία του δεσμού σου. Με το ταίρι σου θα περάσετε ευχάριστα και μονοιασμένα, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις την εσωστρέφεια, μίλησε στο πρόσωπο που αγαπάς με ειλικρίνεια, απέφυγε την ανασφάλεια στον τρόπο σκέψης σου. Ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως κοινωνική η διάθεση σου, ίσως να προτιμήσεις τις καθαρά προσωπικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, ίσως να αισθανθείς πως σε κουράζουν τα ίδια και τα ίδια, ο βασικός σου εχθρός θα είναι η ανία και η ρουτίνα. Προσοχή την Κυριακή, αρνητική και αντιδραστική θα είναι η στάση σου σε καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να εστιάσεις στην ουσία του δεσμού σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση, απέφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο προσοχή στις ψυχολογικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να εξισορροπήσεις και να μετριάσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποια προσωπικά σου απωθημένα. Την Κυριακή, η διάθεση σου θα είναι θετική, θα τα βρεις με το ταίρι σου, καταλαγιάζουν οι αντιθέσεις στη συναισθηματική σου διάθεση. Προσπάθησε να αποφορτιστείς και να επικοινωνήσεις με χαλαρότητα, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά.

https://www.zwdiasimera.gr/p

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.