facebook_page_plugin

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30/11/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ 

Ο Δίας ξεκίνησε την ορθή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα μείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 20 Δεκεμβρίου και μετά θα περάσει πάλι στο ζώδιο του Κριού μέχρι μέσα Μαΐου ’23. Ο Δίας σχετίζεται με την ανάγκη να επεκταθούμε, τη πίστη που έχουμε σε ένα εγχείρημα, τα όνειρα, τα οράματά μας. Κατά την ανάδρομή του πορεία τους προηγούμενους μήνες δόθηκαν ευκαιρίες να κατανοήσουμε βαθύτερα τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να αναπτύξουμε και διαλύθηκαν ψευδαισθήσεις. Τί αντικειμενικά δεν μπορεί να υλοποιηθεί στο παρόν και στο άμεσο μέλλον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τους προηγούμενους μήνες με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιο των Ιχθύων σας δόθηκε η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με φίλτρο τη καρδιά μας. Απαραίτητες αναθεωρήσεις που έγιναν, σας έχουν τοποθετήσει εκ νέου σε μια πιο σωστή σειρά και πιο αποτελεσματική όσο αφορά τα σχέδια που κάνετε για το παρόν και το άμεσο μέλλον. Τώρα σε ορθή φορά και ειδικότερα περνώντας ξανά στο δικό σας ζώδιο από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, θα τονωθεί ακόμη περισσότερο η αυτοπεποίθησή σας. Η ορθόδρομη πορεία του Δία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να δείτε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, κινούμενη/ος προς ένα νέο στόχο και σκοπό.

Για τους Ταύρους, ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρέασε τομείς όπως η κοινωνικότητά σας και το ρόλο σας μέσα σε ομάδες ή γενικότερα σύνολο ανθρώπων. Τώρα σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει κυρίως σε στόχους κοινούς με άλλους ανθρώπους και μέσα από νέες γνωριμίες και επαφές θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκταθείτε ανάλογα το τομέα της επιλογής σας και το εγχείρημα που ασχολείστε ή θέλετε να ασχοληθείτε άμεσα. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε καλύτερα τα δεδομένα ώστε να τοποθετηθείτε ακόμη πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Διδύμους, τους προηγούμενους μήνες με τον Δία ανάδρομο δόθηκαν ευκαιρίες να επανατοποθετηθείτε κυρίως σε επαγγελματικά και καριέρας ζητήματα. Με την ορθόδρομή του κίνηση στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 20 Δεκεμβρίου, θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας, εκτός της λογικής σας, για να οδηγηθείτε εκεί που επιθυμείτε. Περνώντας ξανά στο ζώδιο του Κριού η δυναμική αλλάζει και η ενέργειά του θα επηρεάσει κυρίως το κοινωνικό σας στάτους και οτιδήποτε σχετίζεται με τις φιλίες, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Κρατήστε κοντά σας άτομα τα οποία λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς και κάντε φιλίες/συνεργασίες προς έναν κοινό στόχο/όραμα.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας εμπνεύσεις, σκέψεις και νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Τους προηγούμενες μήνες σε ανάδρομη φορά σας βοήθησε να δείτε προς ποία κατεύθυνση χρειάζεται να προσανατολιστείτε ώστε να επεκτείνετε κάτι που σας ενδιαφέρει και με ποίον τρόπο μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Τώρα, με σε ορθή φορά μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν κάποια εμπόδια λόγω του Άρη ακόμη ανάδρομου. Στις 20 Δεκεμβρίου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού όπου θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να τοποθετηθείτε εκ νέου στο δρόμο της επιλογής σας περισσότερο αποτελεσματικά. Θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας πάντα σκεπτόμενη/ος και εξετάζοντας τα δεδομένα αντικειμενικά. Οι αποφάσεις σας θα είναι αρωγοί για αρκετό διάστημα γιαυτό θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για τα βήματα που θα κάνετε.

Για τους Λέοντες, ένα είδος προσωπικής αναγέννησης έφερε και φέρνει ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων για εσάς δρώντας σε βαθύτερα ψυχικά επίπεδα μέχρι 20 Δεκεμβρίου. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου, με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα είναι περισσότερο ευνοϊκά τα πράγματα, με την έννοια της εξωτερίκευσης, δίνοντας ευκαιρίες να επεκταθείτε. Νέες ιδέες θα έρθουν για να σας δείξουν την οδό που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο οικεία και θα μπορείτε να επενδύσετε τη ενέργειά σας και να νιώσετε χαρά. Μείνετε ανοιχτή/ός σε κάθε δημιουργικό ενδεχόμενο, ταξιδέψτε και κάντε κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τη προβολή τω ταλέντων σας. Σπουδές και σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται.

Για τους Παρθένους, ο Δίας κινήθηκε ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σας φέρνοντας στο προσκήνιο κυρίως ζητήματα που αφορούσαν σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες είτε σε προσωπικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέματα εμπιστοσύνης έπεσαν στο τραπέζι και κάποιες ανησυχίες σας προσπάθησαν να βρουν τρόπους έκφρασης. Τώρα, σε ορθή πορεία, ο συγκεκριμένος πλανήτης θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο έπακρο. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας μαζί μια μεταμορφωτική τάση σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία θα έρθει πάλι σε πρώτη προτεραιότητα και πράγματα τα οποία αφήσατε στην άκρη τον προηγούμενο χρόνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα προχωρήσετε εκ νέου. Διεκδικείστε αυτό που σας ανήκει ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια κατά τη διαδικασία.

Για τους Ζυγούς, ο Δίας στους Ιχθύες επηρέασε και θα επηρεάσει με την ενέργειά του μέχρι 20 Δεκεμβρίου τη καθημερινή σας ρουτίνα και οποιαδήποτε ασχολία κινητοποιείται μέσα σε αυτή. Κατά την αναδρομή του πορεία τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε να δείτε ποίες απαραίτητες αλλαγές χρειάζεται να κάνετε αυτή τη στιγμή ώστε να νιώσετε περισσότερο ανάλαφρη/ος από υποχρεώσεις και πώς θα μπορέσετε να λάβετε ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των κόπων σας. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου περνά ξανά απέναντί σας φέρνοντας σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα τις συνδέσεις σας στο προσκήνιο δίνοντάς τους εκ νέου την ώθηση με περισσότερο δημιουργική και επεκτατική δυναμική καθώς και περιθώρια διαπραγματεύσεων.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Δία έφερε ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή και την οικογένεια στην επιφάνεια δίνοντας την ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου τους συγκεκριμένους τομείς. Τώρα σε ορθή φορά και μέχρι 20 Δεκεμβρίου μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να προχωρήσετε στο δρόμο που έχετε επιλέξει. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και λειτουργήστε χωρίς υπερβολές. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά ο Δία περνά ξανά στο ζώδιο του Κριού δίνοντας φτερά στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Η ανάγκη να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες θα σας επεκτείνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο θα είναι δυνατή και θα υπάρξει η εύνοια να πιάσετε κάτι που έχετε αφήσει στην άκρη από πέρυσι και να το προχωρήσετε βήματα μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα. Τώρα σε ορθή φορά και μέχρι 20 Δεκεμβρίου στο ίδιο ζώδιο μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να περάσετε τις ιδέες σας και τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες. Περνώντας ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα ενεργοποιήσει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή και πιθανότατα κάποιες εκκρεμότητες από τον προηγούμενο χρόνο. Ακολουθήστε τη ροή, χρησιμοποιείστε τα βιώματα που έχετε αποκτήσει το τελευταίο χρόνο και είναι σίγουρο πως θα επέλθουν οι ισορροπίες που προσδοκάτε. Αρκεί να είστε σίγουρη/ος πως είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και υπάρχει αντικειμενικά περιθώριο επέκτασης και αύξησης.

Για τους Υδροχόους, το προηγούμενο διάστημα με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιο των Ιχθύων δόθηκαν ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέους τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων και νέες τακτικές δράσεων κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και υλική σας ασφάλεια. Τώρα σε ορθή φορά και μέχρι 20 Δεκεμβρίου μπορείτε να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και να δείτε τους καρπούς των κόπων σας. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα εστιάσει τη δυναμική του κυρίως στην επικοινωνία και τις συνδέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Αποφάσεις που έχουν παρθεί κυρίως τον τελευταίο χρόνο ενδέχεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο δίνοντάς σας την ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά με βάση τα τελευταία βιώματα που έχετε αποκτήσει. Θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και συγγενείς μπορούν να μπουν σε μια παραγωγική σειρά.

Για τους Ιχθύες, μπορεί ο Δίας κατά την ανάδρομή το πορεία να σας έφερε διλλήματα ή κάποιες προκλήσεις ωστόσο είναι γεγονός πως ταξιδεύοντας στο ζώδιό σας έγιναν αξιοσημείωτες αλλαγές και ήρθαν ευκαιρίες που μια άλλη στιγμή θα ήταν δυσκολότερο να επιτευχθούν. Η γοητεία σας είναι το κύριο κλειδί της επιτυχίας και η ελπίδα για να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε μέχρι 20 Δεκεμβρίου δύσκολα θα αποφευχθεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το νέο. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου περνώντας ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα ενεργοποιηθούν ζητήματα που αφορούν κυρίως τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τους εισερχόμενους υλικούς πόρους ή να κάνετε βήματα στη προσωπική σας ζωή ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Επειδή, μια δόση υπερβολής και παρόρμησης θα είναι αισθητή δώστε ιδιαίτερη προσοχή και εξετάστε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.