facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 01/12/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑΣΗ 

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύες κοντά στους Δία/Ποσειδώνα σε δυσαρμονική σχέση με τους Ερμή/Αφροδίτη και Άρη ανάδρομο. Η δημιουργική δύναμη είναι μεγάλη για καλλιτεχνικούς τομείς και φανταστικούς κόσμους ωστόσο θα υπάρξουν δυσκολίες αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Οι συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές μπορούν σήμερα να σας βάλουν σε σκέψεις, να ξοδέψετε πολύ χρόνο σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, τα συναισθήματα με τη λογική να βρίσκονται σε αντίθεση κάνοντας δυσκολότερη τη διάκριση μεταξύ του ωφέλιμου και του μη παραγωγικού. Κρατήστε γενναιόδωρη και με ευαισθησία στάση απέναντι στα πράγματα και χρησιμοποιείστε τα ταλέντα σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε πολλές ενέργειες και δράσεις οι οποίες θέλουν πολλή ενέργεια από μέρους σας. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να γίνει με απλό τρόπο χωρίς πολλές συζητήσεις και επαφές.

Για τους Ταύρους, κοινωνικά θέματα είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και υπάρχει έντονη κινητικότητα. Γενικότερα, είστε από τους ανθρώπους που κάνετε δράσεις μετά από αρκετή σκέψη, κάτι που μπορεί να «χαθεί» σήμερα με ευκολία. Καλό θα είναι να το γνωρίζετε και να δράσετε κατά περίπτωση.

Για τους Διδύμους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη σημασία σε καταστάσεις που κινητοποιούνται ειδικά αν σχετίζονται με την εργασία σας και τη προβολή σας. Λάθη καραδοκούν γιαυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να λειτουργήσετε με βάση αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε πρακτικά πράγματα και υποχρεώσεις που προκύπτουν σήμερα.

Για τους Λέοντες, σήμερα είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε από δικές σας σκέψεις ενδέχεται να νιώσετε φορτίσεις οι οποίες σίγουρα δεν θα πρέπει να τις μεταφέρετε στο πρόγραμμά σας. Κάντε ένα καλό διαχωρισμό των σκέψεων και των συναισθημάτων σας και κρατήστε μόνο ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές καταστάσεις είναι στο προσκήνιο σήμερα γιαυτό θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να εξετάσετε εκ νέου ότι έχει προκύψει από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, μια κατάσταση στην εργασία σας ή στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας ενδέχεται σήμερα να σας βάλει σε διλλήματα. Επειδή η ημέρα είναι περίεργη, καλό θα είναι να δράσετε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα και προσοχή.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που σας εκφράζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Οι πλανητικές επιρροές σας ωθούν να δώσετε χώρο σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά, γιαυτό μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Τοξότες, με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε ότι βάλετε στο μυαλό σας ωστόσο προσπαθήστε να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Πολύ εύκολα σήμερα η απογοήτευση μπορεί να λάβει χώρα από τις συνεργασίες και τις συνδέσεις σας γενικότερα.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις περνούν τις τελευταίες ημέρες από το μυαλό σας προσπαθώντας να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που τρέχουν. Θα πρέπει, ειδικά σήμερα, να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας καθώς αυτές οι σκέψεις μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικές ή του παρόντος. Κάντε μια καλή ταξινόμηση πριν την όποια δράση σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι έχετε προγραμματίσει εκτός από οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τον υλικό τομέα. Εύκολα μπορεί να αποπροσανατολιστείτε από τον αρχικό σας στόχο και να προκύψουν λάθη.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευεργετική ημέρα για εσάς αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά και γενικότερα με πράγματα τα οποία είναι πιο αφηρημένα. Θέματα σπιτιού και εργασίας μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Καλό θα είναι να τα εξετάσετε μια άλλη στιγμή περισσότερο κατάλληλη.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.