facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 04/12/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΠΗΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ

Η Σελήνη μέχρι τις 2:00μμ θα βρίσκεται σε “κενό” πορείας οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις από εκείνη την ώρα και μετά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας φέρνει σε επαφή με τη χαρά και την ευχαρίστηση που μπορείτε να νιώσετε μέσα από απλά πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα δοθούν ευκαιρίες να έρθετε σε καλύτερη επαφή με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς. Να έρθετε πιο κοντά τους, να τα επεξεργαστείτε καλύτερα και να βρείτε τρόπους να τα επεκτείνετε ακόμη περισσότερο. Η υπερβολή δεν έχει χώρο σε αυτή τη διαδικασία, ούτε οι παρορμητισμοί. Δώστε χρόνο και αρκετό χώρο.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική αν αποφασίσετε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας. Με ειλικρίνεια να αναγνωρίσετε τις πολύ προσωπικές σας ανάγκες και να αφήσετε στην άκρη ότι δεν μπορεί να είναι πια λειτουργικό στη πορεία που έχετε επιλέξει.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα και μπαίνετε στη διαδικασία να τις ταξινομήσετε βάσει σημαντικότητας. Πεποιθήσεις παλαιωμένες θα πρέπει να μπουν στη άκρη και να προχωρήσετε με ότι αντικειμενικά μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε επόμενα βήματα. Τη λογική και την απαραίτητη ευελιξία την διαθέτετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε αληθινή επικοινωνία. Οι καταστάσεις τρέχουν και εσείς θα πρέπει να βρείτε μια καλή φόρμουλα να συνδυάσετε τα συναισθήματά σας με τη λογική σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί για να υπάρξει επιτυχία.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας διευκολύνουν να κάνετε ένα «ξεσκόνισμα» στις καταστάσεις του σήμερα και να ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει ξεκάθαρο επιτεύξιμο στόχο στο τώρα. Μείνετε σε μια δημιουργική πορεία παρόλα τα εμπόδια, τις αμφιβολίες ή τις δυσκολίες.

Για τους Παρθένους, ευνοική η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα αρκεί να μην αναλωθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Δείτε την γενικότερη εικόνα και εστιάστε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικά αξία για εσάς. Σταθείτε στην ουσία του και στηρίξτε τα επιχειρήματά σας έμπρακτα.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σήμερα θα είναι έντονη ωστόσο αν το «τολμήσετε» θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι. Επιλέξτε τη πιο συμφέρουσα διαδρομή, εκφραστείτε με επιχειρήματα και μην είστε κάθετη/ος.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας, σας βάζει στη διαδικασία σήμερα να (ξανα)δείτε τις συνδέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Μια εκ νέου αξιολόγηση θα ήταν καλό να γίνει αρκεί να μην είστε απόλυτη/ος και να κρατήσετε μια περισσότερο διαλλακτική στάση.

Για τους Τοξότες, σήμερα μέσω των επαφών και την επικοινωνία που θα έχετε με άλλα άτομα έρχεστε πιο κοντά με πραγματικές αξίες. Η αλληλο-στήριξη, η κατανόηση και η αλληλοβοήθεια είναι αξίες ανεκτίμητες και πολύ χρήσιμες αυτή τη στιγμή για εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά πράγματα σήμερα και να μην χάσετε το χρόνο σας σε άσκοπες κινήσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Μείνετε σε μια πορεία που μπορείτε να το πετύχετε και δώστε την ενέργειά σας σε εγχειρήματα που έχουν πραγματικά νόημα για εσάς είτε συμφωνούν είτε όχι οι άνθρωποι δίπλα σας.

Για τους Υδροχόους, «αποστάσεις» μετράτε σήμερα μήπως και καταφέρετε να μειώσετε αυτές που πραγματικά αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Η προθυμία σας σε συνδυασμό με τη λογική σας σκέψη θα κάνουν τη διαφορά. Αγκαλιάστε ότι αγαπάτε.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σχέδια που κάνετε σχετικά με το παρόν και το άμεσο μέλλον. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα περάσετε τα μηνύματά σας και τις σκέψεις σας. Μια σχετική ακαμψία ίσως προκύψει. Καλό θα είναι να την αποφύγετε.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.