facebook_page_plugin

Τετράγωνο Ερμή Δία 06/12: Ασυγκράτητος Αυθορμητισμός!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Τετράγωνο Ερμή Δία 6/12: Ασυγκράτητος Αυθορμητισμός!
Αυτή την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στα λόγια μας για να αποφύγουμε τις γκάφες και τις υπερβολές! Δες την προβλεψή σου!

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως και γίνεται αυτή την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι δεν λείπουν οι επικοινωνιακές γκάφες και υπερβολή!

Τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα με υπέρμετρη επιπολαιότητα, βιασύνη και ανώριμη ανεμελιά, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν και πληροφορίες που δεν θα έπρεπε ή που θα μπορούσαν να μας εκθέσουν!

Η τόλμη και το ρίσκο στον τρόπο σκέψης και έκφρασης , θα μας ωθήσουν να πάρουμε πρωτοβουλίες που κάποτε μπορεί να μας φαινόντουσαν ιδιαίτερα τολμηρές! Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις θα πέφτουν «βροχή», όμως η ασυνέπεια θα δημιουργεί και αυτή από την πλευρά της την αναμενόμενη νευρικότητα.
Η μέρα είναι ωστόσο κατάλληλη για διασκέδαση, για να το ρίξουμε έξω, κρατώντας κατά νού ότι παν μέτρον άριστον!

Ποιοι επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Δία και πρέπει να «συμμαζευτούν» στα λόγια και στις επικοινωνίες τους; Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Πετάς στα σύννεφα, κάνεις μεγάλα σχέδια, θέλεις να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις τις τρέλες σου και να ζήσεις τις εμπειρίες σου! Όλα αυτά ακούγονται ωραία, όμως για την ώρα δεν μπορείς και δεν γίνεται να πάρεις τα ρίσκα σου για καταστάσεις αβέβαιες,. Προσοχή στα συμφωνητικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην νομίζεις ότι οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να σε περιμένουν να τις εξοφλήσεις... Πρόσεξε την διαχείριση και την σπατάλη γιατί θα δεις τα επιτόκια να ανεβαίνουν ή τις στοίβες από τους λογαριασμούς να αρχίζουν να μεγαλώνουν! Την ίδια σύνεση πρέπει να ακολουθήσεις και στον ερωτικό τομέα, αφού αυτά που λες και κάνεις βασίζονται στην υπερβολή και στην επιπολαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ακούς πολλά αυτό τον καιρό στα αισθηματικά σου , τα οποία σου χαϊδεύουν τα αυτιά και παρασύρεσαι σε σχέδια μεγάλα ... Συγκρατήσου, βάλε την λογική μπροστά και θυμήσου ότι τα μεγάλα λόγια που εκφράζονται τώρα είναι αποτέλεσμα ενθουσιασμού! Στα επαγγελματικά σου κράτησε χαμηλό προφίλ για να μην γίνεις αντιπαθής στους συνεργάτες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Τετράγωνο Ερμή – Δία σε περιμένει περισσότερη δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος . Μην είσαι βιαστικός και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, διότι μάλλον ο ίδιος σου ο εαυτός, θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε την διατροφή σου (το ξέρω κρυώνει ο καιρός και δεν μπορείς να συγκρατηθείς)! .

ΛΕΩΝ

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έρωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος, χαλώντας την καλή σου φήμη σου με ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης, μην εθελοτυφλείς και υπεραισιοδοξείς γενικά στα ερωτικά σου θέματα, πιστεύοντας ό,τι κι αν ακούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνίες με τα άτομα που αγαπάς,συμβιώνεις ή και με την οικογένεια, χαρακτηρίζονται από υπερβολή! Μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και θίγεσαι, ενώ η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά επιπόλαιη, γιατί άθελά σου θα κρίνεις τους ανθρώπους που αγαπάς ως δεδομένους!

ΖΥΓΟΣ

Αγχώνεσαι για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου γιατί σε πιάνει η τελειομανία σου να θέλεις όλα να γίνουν την στιγμή που εσύ το επιθυμείς. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι υπερβολικά, θυμήσου ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο! Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση δεν πρέπει να τα βλέπεις επιπόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να μην μπορείς να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη και ανούσιες αγορές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα την τακτική της υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε παρασύρει σε πολλά λόγια ετούτο το διάστημα και δεν μπορείς να συγκρατήσεις το συναίσθημα που σε οδηγεί στην υπερβολή! Δημιουργούνται παρεξηγήσεις που οφείλονται στην δική σου τάση να μεγαλώνεις τις καταστάσεις γύρω σου! Συγκράτησε την επιπολαιότητα για να αποφύγεις την διόγκωση των προβλημάτων στις σχέσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέφυγε οπωσδήποτε κρυφές ενέργειες και παρασκήνιο, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τους άλλους, γιατί έρχονται αποκαλύψεις. Επίσης, μην παραμυθιαστείς από μεγάλα λόγια, προκειμένου να νιώσεις καλά μέσα σου, διότι αργότερα θα πληγωθείς. Προφύλαξε τα μυστικά σου καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις. Επίσης, να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι ακούς από αυτούς και μην τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου θα παρασυρθείς σε επιλογές και σε κινήσεις υπερβολής!

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα είναι να μη βιάζεσαι, σε θέματα καριέρας και οικογένειας, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν προβείς σε ανακοινώσεις ή υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, όσο κι αυτό φαντάζει εφικτό.https://www.oroskopos.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.