facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10/12/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ «ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ»

Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα χρωματίσει την καθημερινότητά σας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και θα δοθούν ευκαιρίες για επιτεύξεις. Η ανάγκη για αυθεντικές, στέρεες και γόνιμες φιλίες και σχέσεις θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης περιόδου μέχρι 3/1/23 και η αφοσίωσή σας σε ένα εγχείρημα που θα αναλάβετε θα είναι εξέχουσα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι μια ενδιαφέρουσα θέση με κέντρο εσάς μιας και κινητοποιεί επιθυμία για επιτεύξεις και επαγγελματική καριέρα. Μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν τους στόχους και ότι μπορεί να αναπτυχθεί παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από υλικές κυρίως απολαβές. Η αναγνώριση των επιτευγμάτων σας είναι κοντά αρκεί να δουλέψετε με ζήλο, σθένος και να είστε ανοιχτή/ός στις απαραίτητες αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα γιαυτό περιορίστε τις παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μόνο θετικά πράγματα μπορεί να σας φέρει και να σας κάνει να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος και ασφαλής. Θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα κλειδιά για να πετύχετε τους στόχους σας και να νιώσετε ικανοποίηση. Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 σας βάζει στη διαδικασία να εργαστείτε παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια. Θα σας δώσει το θάρρος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιου του Αιγόκερω μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 κινητοποιεί ευαίσθητες χορδές και θα σας βοηθήσει να κάνετε κυρίως εσωτερικές διεργασίες. Ξεχασμένα όνειρα και η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς θα είναι κάποια από αυτά που θα ενεργοποιήσει δίνοντάς σας την δυνατότητα να κάνετε περισσότερο σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με περισσότερη ειλικρίνεια. Ο συμβιβασμός είναι μέσα στα σχέδια της συγκεκριμένης πλανητικής ενέργειας εκεί που υπάρχει ενήλικο όφελος. Κάντε μια νέα αρχή.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, απέναντί σας μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Θα σας βοηθήσει να βγείτε προς τα έξω με μεγαλύτερη σιγουριά, να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε σχέσεις πιο σταθερές κάνοντας βήματα μπροστά προς κοινού στόχους και σκοπούς.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει την καθημερινή σας ρουτίνα και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή, περιλαμβανομένου και της εργασίας σας. Επαφές και συνεργασίες οι οποίες μπορούν να προχωρήσουν παραγωγικά θα γίνουν περισσότερο μόνιμες και ότι δεν μπορεί πια να λειτουργεί υποστηρικτικά θα τείνει να μπει στο περιθώριο. Μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 η ανταμοιβή έρχεται μέσα από σκληρή εργασία και θα μπορέσετε να πάρετε χαρά από τις προσωπικές σας επιτεύξεις.

Για τους Παρθένους, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς φέρνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε ότι κάνετε με ανάλογες απολαβές. Θα ευνοηθούν εγχειρήματα τα οποία έχουν περιθώριο βελτίωσης και ανάπτυξης και θα μπορέσετε να κάνετε δράσεις οι οποίες θα δώσουν αποτελέσματα τα οποία θα κρατήσουν στο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει δομημένες βάσεις.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερο έλεγχο για καταστάσεις οι οποίες σας αφορούν άμεσα και είναι σημαντικό να προχωρήσουν και να εξελιχθούν. Στο σπίτι, την οικογένεια και την εργασία σας θα μπορέσετε να βάλετε μια καλύτερη σειρά και τάξη αρκεί να είστε σίγουρη/ος για αυτό που κάνετε. Κάποιες ισορροπίες θα πρέπει να αλλάξουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζετε.

Για τους Σκορπιούς, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν αφήνει πολλά περιθώρια ειδικά αν οπωσδήποτε πρέπει να βγείτε μπροστά διεκδικώντας αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 θα σας δοθούν ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές που θα κάνετε να ολοκληρώσετε εγχειρήματα και να κλείσετε εκκρεμότητες δίνοντας σε πράγματα την τελική τους μορφή. Τα ηνία είναι εύκολο να τα πάρετε εκ φύσεως, διευθετήστε ότι σας αφορά άμεσα.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας ωθεί μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 να δώσετε χώρο σε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Θα μπορούσε να προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα πρέπει να διευθετήσετε ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι πως θα σας βοηθήσει να κάνετε μία εκ νέου εκτίμηση των πραγμάτων, των καταστάσεων και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε με σκοπό να συνεχίσετε σε μία οδό περισσότερο σταθερή και κερδοφόρα.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να σας φέρει, ανεβάζοντας τους παλμούς, προσθέτοντας σθένος στις δράσεις σας και ενθαρρύνοντάς σας να πετύχετε το ακατόρθωτο. Ο μαγνητισμός σας θα είναι τόσο έντονος που θα μπορείτε να έλξετε σχεδόν ότι ποθήσετε και είναι σίγουρο πως θα σας δοθούν ευκαιρίες οι οποίες θα στηρίξουν τα σχέδια, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη μέχρι αρχές Ιανουαρίου ’23 στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις αλλά θα είναι για καλό. Θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ζητήματα που τρέχουν και οτιδήποτε άλλο προκύψει πιο σωστά και πιο συγκροτημένα. Η υπευθυνότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και σε συνδυασμό με τη χάρη που προσθέτει τη συγκεκριμένη περίοδο η Αφροδίτη θα σας φέρει περισσότερο γειωμένες σχέσεις, συνεργασίες, μακρυά από σπατάλες ενέργειας και περιττά λόγια και συζητήσεις.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εστιάσει τη δυναμική της κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και την κοινωνικότητά σας. Θα σας βοηθήσει να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τον κρυμμένο δυναμισμό σας και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να κάνετε πιο γειωμένες επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους. Άτομα τα οποία μπορούν να στηρίξουν ένα όραμά σας ή/και να βρεθείτε σε μια ομάδα με την οποία θα μοιράζεστε ένα κοινό στόχο.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.