facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23/12/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιείται σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενεργή τη συμμετοχή του Δία και του Ουρανού. Η Σελήνη γίνεται ένα με τον Ήλιο, απελευθερώνοντας όλη την ενέργεια του και λαμβάνοντας όλους τους Ηλιακούς σπόρους μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Mέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα θα έχετε την εύνοια να δείτε με ποίους τρόπους μπορείτε να φέρετε στη ζωή σας και τη καθημερινότητά σας μεγαλύτερη σταθερότητα. Ωστόσο, το ζήτημα είναι τί έλκετε μέσα από τις επιθυμίες σας, αν είστε ικανοποιημένη/ος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείτε σε προσωπικό επίπεδο η/ο κάθε μια/ένας από εσάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιείται σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου βάζοντάς σας στη διαδικασία να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα που αφορούν στόχους και επαγγελματικά. Για να μπορέσετε να κάνετε βήματα μπροστά με επιτυχία θα χρειαστεί να εξετάσετε τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατές με το πλανητικό σκηνικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να εξετάζετε τα πάντα από τη ρεαλιστική τους πλευρά. Είναι αλήθεια πως θέλετε να είστε σίγουρη/ος για το επόμενο βήμα που θα κάνετε αλλά κάποιες φορές ίσως να αναβάλλετε αρκετό καιρό τα σχέδιά σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας θυμίζει πως δεν υπάρχει χώρος για χάσιμο, απεναντίας θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα ώστε να πάρετε χαρά από τα επιτεύγματά σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω επιδρά σε βαθύτερα επίπεδα και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πραγματικές επιθυμίες δικές σας και όχι των ανθρώπων που έχετε γύρω σας. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν ευνοούνται μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, απεναντίας θα πρέπει να σκεφτείτε, να μελετήσετε και να προγραμματίσετε κατάλληλα τη κάθε σας κίνηση. Προσέξτε την υγεία σας και τις σχέσεις σας με συγγενείς. Μια σχετική οριοθέτηση εκεί που νιώθετε μετέωρη/ος θα είναι απαραίτητη.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιεί τομείς στους οποίους οι συνεργασίες κάθε είδους λαμβάνουν χώρα. Απέναντι από το ζώδιό σας, σας προτρέπει να πλαισιώσετε με τέτοιο τρόπο τα πράγματα και τις καταστάσεις ώστε να νιώθετε πιο σίγουρη/ος για τις κινήσεις σας αλλά και την αποτελεσματικότητά σας. Το κοινωνικό σας στάτους και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία μπορεί να ευνοηθούν αν καταφέρετε να λειτουργήσετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες με ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως την καθημερινότητάς σας και εργασία. Η αυτονομία και η εδραίωση εκεί που οι ικανότητές σας μπορούν να δημιουργήσουν και να παράγουν κάτι όμορφο και ταυτόχρονα σταθερό θα είναι στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας. Αφεθείτε σε ότι έχει αντικειμενικά κριτήρια και σταθερές βάσεις. Είναι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση από στόχους και επιτεύξεις.

Για τους Παρθένους, πιστέψτε με όλη σας τη δύναμη σε κάτι δημιουργικό και επεκτατικό και είναι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα γίνουν βήματα τα οποία θα σας ικανοποιήσουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα λειτουργήσει ευεργετικά σε ότι έχει καλά δομικά στοιχεία και περιθώρια βελτίωσης, οπότε ενεργοποιηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση και μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Για τους Ζυγούς, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη προσωπική σας ζωή κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και λόγω της φύσης του συγκεκριμένου ζωδίου (του Αιγόκερω) και της σχέσης του με τον δικό σας ζώδιο είναι βέβαιο πως θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να θέσετε όρια και πλαίσιο. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ειδικά για εσάς που θέλετε τα πράγματα σε ισορροπία και συνήθως καθρεφτίζεστε μέσα από τους άλλους ωστόσο για τις επόμενες 28 ημέρες σας ζητείται να πιστέψετε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας και να προχωρήσετε μπροστά, επειδή το θέλετε και το έχετε ανάγκη (εσείς).

Για τους Σκορπιούς, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μπορέσετε μέσω της επικοινωνίας και των επαφών με τους κατάλληλους ανθρώπους να προχωρήσετε και να εξελίσσετε πράγματα. Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και το κυριότερο να ακουστείτε με πιο στιβαρό τρόπο. Όποιο μέσω και αν διαθέτετε, η επικοινωνία αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό εργαλείο για την εξέλιξή σας γιαυτό προχωρήστε κατά βούληση αλλά δείτε σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας προς έναν κοινό στόχο.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει πρακτικά να δείτε την αντικειμενική υπόσταση των συναισθημάτων σας, των αναγκών σας και οτιδήποτε σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας (ή όχι) στο σήμερα της ζωής σας. Να κάνετε μια εκ νέου εκτίμηση και θα υπάρξει η ώθηση να ακολουθήσετε μια οδό η οποία τηρεί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές προς αυτή τη κατεύθυνση. Τα όρια και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα ευεργετικά ειδικά αυτή τη στιγμή και είναι σίγουρο πως θα σας δώσουν την πολυπόθητη αίσθηση που αναζητάτε.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε μια νέα σπορά με τους σπόρους της επιλογής σας, βοηθώντας σας κυρίως στην εικόνα και τη προβολή σας. Νέα δημιουργικά ενδεχόμενα θα έρθουν ακόμη και με τη μορφή σκέψεων ή επιθυμιών. Μείνετε σε αυτές αν προκύψουν και εξετάστε τις λεπτομερώς γιατί ενδέχεται να βρεθούν λύσεις σε πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτό τον καιρό και σας απασχολούν.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει βαθύτερες επιθυμίες αλλά και κρυμμένους φόβους σας. Η ανάγκη να νιώσετε περισσότερο σταθερό το έδαφος κάτω από τα πόδια σας θα είναι το κύριο μοτίβο των δράσεών σας. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και είναι βέβαιο πως μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, μέσα από διάφορες σκέψεις και έχοντας εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, θα ξεμπλοκάρουν καταστάσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούν στο σήμερα. Αρκεί να δείξτε προθυμία.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό επίπεδο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω ωθώντας σας να μπείτε σε διαδικασία σκέψεων, αλλαγών και αναπροσαρμογών με βάση αντικειμενικών κριτηρίων και όχι με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε, όπως συμβαίνει συνήθως. Θα σας δώσει το απαραίτητο σθένος, θάρρος, επιμονή και υπομονή για να πορευτείτε σε μια οδό δημιουργική και κυρίως αληθινή, με ανθρώπους και ομάδες που μπορούν πραγματικά να στηρίξουν εσάς και ένα από κοινού όραμα.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.