facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27/12/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας προτρέπει σήμερα να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά μας και να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες τους. Οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με λέξεις και η διαίσθησή σας, δυνατή, γίνεται αρωγός στις δράσεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να προχωρήσετε το πρόγραμμα που έχετε σκεφτεί να κάνετε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη. Κάποια διλλήματα ενδέχεται να προκύψουν και θα πρέπει να είστε απόλυτα χαλαρή/ός για να μπορέσετε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις σωστά.

Για τους Ταύρους, στο κέντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων σας φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε ότι έρχεται αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια πως δεν σας είναι πολύ εύκολο να κάνετε αλλαγές ή να κάνετε το πρώτο βήμα ωστόσο υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς και τις φιλοδοξίες σας.

Για τους Διδύμους, αυτή τη στιγμή οι πλανητικές δυναμικές σας παροτρύνουν να δείτε σφαιρικά που βρίσκεστε και πώς χρειάζεται να κινηθείτε. Εξετάστε εκ νέου τις συνεργασίες σας, τα νέα ενδεχόμενα στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας στο σήμερα και δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ευαισθησία.

Για τους Καρκίνους, μια περισσότερο φιλοσοφική κατεύθυνση σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή ή ένα ταξίδι θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα και πιο ήσυχα σε ψυχικό επίπεδο. Εμβαθύνετε σε κάτι που δεν έχει όρια και αφεθείτε σε εμπνεύσεις που μπορεί να έρθουν μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείτε σήμερα και αύριο να δείτε αντικειμενικά τις απολαβές που λαμβάνετε μέσα από την εργασία που παράγετε και αυτό δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά ή/και τα οικονομικά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας και είναι σίγουρο πως θα αισθανθείτε περισσότερο απελευθερωμένη/ος.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ήρθε απέναντι σας σήμερα οπότε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα λόγω διαφόρων πλανητικών δρώμενων αυτή τη περιόδο ωστόσο σας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας στα άτομα που εκτιμάτε και αγαπάτε.

Για τους Ζυγούς, σε καθημερινά πράγματα και τρέχοντα τα οποία θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα διοχετεύεται η πλανητική επιρροή σήμερα και σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει μια χαοτική τάση ή να χρειαστεί να βρεθείτε σε διαφορετικές καταστάσεις ταυτόχρονα ωστόσο μπορείτε να πάρετε χαρά μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ος κάνοντας πράγματα από τα οποία παίρνετε χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και αύριο. Προσωπικά σας θέματα μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ωστόσο είναι σίγουρο πως αν τα εξετάσετε με τα μάτια της καρδιά σας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Για τους Τοξότες, η προσωπική ζωή ή/και ο ιδιωτικός σας χώρος (με την ευρύτερη έννοια) μπορεί να σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες και ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες «τροποποιήσεις». Καλό θα είναι να περιμένετε να περάσει αυτό το «κύμα» των εορτών και ότι φέρνει μαζί του και να εξετάσετε ότι σας ενοχλεί ξανά από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες σε επικοινωνιακό επίπεδο φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο, ευκαιρίες για να ανταλλάξετε ιδέες και να λάβετε νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να είστε όσο περισσότερο κατανοητή/ός και σε επαφή με τις ευαισθησίες σας.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Μην αφήσετε τίποτα να σας αποθαρρύνει ή να νιώσετε πως δεν αξίζετε ότι πραγματικά και αντικειμενικά δικαιούστε. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και αύριο σας βάζει στην διαδικασία να οραματιστείτε πάνω στις επιθυμίες και τα όνειρα που θέλετε να κατακτήσετε στο άμεσο μέλλον. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε σε επαφή με τους στόχους σας και να δράσετε κατά βούληση.

https://astroguide.gr/

 

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.