facebook_page_plugin

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 29 Δεκεμβρίου 2022 ως 19 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 29 Δεκεμβρίου 2022 ως 19 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αγγελική Βαλάντου
Από τις 29 Δεκεμβρίου 2022 ως τις 19 Ιανουαρίου 2023 ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιές προτάσεις που τώρα θα ξανά συζητηθούν πάνω σε μία νέα βάση. Προσοχή στο άγχος και στην έντονη ανησυχία, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια, μεθοδικότητα και συγκέντρωση στους στόχους.

Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν σε παλιά ζητήματα που δεν είχαν ολοκληρωθεί, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες και να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και τακτοποίηση, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η βιασύνη. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να στραφεί το ενδιαφέρον σε παλιές σχέσεις που για κάποιο λόγο είχαν μείνει στη μέση, τα συμβάντα θα δώσουν το άνοιγμα για μία δεύτερη ευκαιρία. Οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και οι ενέργειες σκεπτόμενες, θα παρθούν αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
ΚΡΙΟΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν και να σας χειραγωγήσουν, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τις βλέψεις των τρίτων, ωστόσο ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι συνετός, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες την ένταση και τη νευρικότητα. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα αφήστε στην άκρη ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς χαλαρότητα αυτοσυγκράτηση και συντονισμό, εφαρμόστε μία συγκεκριμένη στρατηγική, οι παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες δεν θα σας βγουν σε καλό. Θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, χειριστείτε τις καταστάσεις με προνοητικότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια καθυστερήσεις και αναβολές, ενδεχομένως η πορεία των εξελίξεων να μην έχει το αποτέλεσμα ή την ταχύτητα που εσείς επιθυμείτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, αποφύγετε τις εντάσεις, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να δώσετε μία θετική κατάληξη θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που σας αγχώνουν προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε με σκέψη οργανωτική, θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υπογραφές συμβόλαια και οριστικές απαντήσεις, καλό θα είναι να κερδίζετε χρόνο, αυτό θα σας βοηθήσει να συντονίσετε ακόμα καλύτερα τις ενέργειες και τις σκέψεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα, τα λάθη θα σας στοιχίσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, ενδεχομένως να προβείτε σε ενέργειες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσετε ή που δεν θα αποδειχτούν συμφέρουσες. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις νέες πρωτοβουλίες και τους πειραματισμούς. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στη διαχείριση των οικονομικών σας, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει μία παρελθοντική σχέση, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίσματα και οριστικές απαντήσεις. Προσοχή στα ψυχολογικά συμπλέγματα και στις κυκλοθυμίες, δύσκολο θα είναι για σας να ισορροπήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή και μπερδεμένη. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με χαλαρότητα και σαφήνεια, δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε. Οι αντιδραστικές απαντήσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, αν δημιουργηθούν ρήξεις και αντιπαραθέσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας βάλει σε σκέψεις μια παρελθοντική σχέση, θα είναι δύσκολο για εσάς να καταλήξετε συναισθηματικά, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. 

ΛΕΩΝ

Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και οι εντάσεις, σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και συναδελφικές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος ο τρόπος που θα μιλήσετε να είναι επικριτικός ή απαιτητικός και να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείτε με χαλαρότητα και διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση δεν θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις αντιπαραθέσεις, οι έντονες διαφωνίες θα έχουν επίπτωση όχι μόνο στην ψυχολογία σας αλλά και στην πορεία της καριέρας σας. Συντονίστε τις ενέργειές σας προσπαθήστε να φανείτε θετικοί και συνεργάσιμοι. Ασχοληθείτε με την ψυχολογία και γενικότερα με την υγεία σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σωματική σας τόνωση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσέξτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή, προσοχή να μην παρασυρθείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες ή ρίσκα που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά. Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να επεκταθείτε σε οικονομικό επίπεδο, για την ώρα συγκεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε τα ήδη κερδισμένα. Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν εναλλαγές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις επαφές αποφεύγοντας την επικριτική στάση, τα αυστηρά σχόλια και τις έντονες διαφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, αναρωτηθείτε αν αξίζει η προοπτική της δεύτερης ευκαιρίας, μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία, αποφύγετε τα ρίσκα, τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και για ενέργειες επέκτασης, σταθεροποιήστε τους στόχους σας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και αισθηματικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις σας δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, απαραίτητο θα είναι να βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας αποφεύγοντας την πεισματική αντίδραση και την αυστηρή κριτική. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμβάντα που θα κλονίσουν τη συναισθηματική σας βάση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, δεν θα πρέπει να προβείτε σε ενέργειες που θα έχουν επίπτωση στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στη διαίσθηση σας ενδεχομένως να σας προδώσει, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικός, βάλτε μπροστά τη λογική. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, σε θέματα οικονομικής φύσης οι υποθέσεις σας ίσως να μην εξελιχθούν κατά τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Οχυρωθείτε συναισθηματικά, αποφύγετε την εσωτερική ένταση, τον αρνητισμό και την ανυπομονησία, οι περιστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, μεθοδικότητα, και στρατηγικό τρόπο σκέψης. Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για συνεννόηση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κερδίσετε χρόνο σε ότι έχει να κάνει με συμφωνίες διαπραγματεύσεις οριστικές απαντήσεις. Επανεξετάστε παρελθοντικά ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο, αναλύστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα αρνητικά και θετικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες και γενικότερα τις χρηματικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα ποσά. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς ή από τα λόγια των τρίτων και παγιδευτείτε σε καταστάσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε και να εξασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε να αναλάβετε ρίσκα και επικίνδυνα άλματα, ακολουθήστε τη δοκιμασμένη οδό. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει αδιαλλαξία, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, στην περίπτωση που διατυπώσετε κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις προσοχή στις προσδοκίες σας, αποφύγετε την πίεση και την ανυπομονησία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις και παρεξηγήσεις, θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, ίσως να υπάρξουν αναποδιές και καθυστερήσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την ανυπομονησία σας και την ανάγκη σας για γρήγορη εξέλιξη. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προσέξτε πολύ καλά τα βήματα σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για επεκτατικές ενέργειες. Βάλτε στόχο να σταθεροποιήσετε και να κατοχυρώσετε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε προνοητικά. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι εφικτοί, επικεντρωθείτε στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, οι ωραιοποιήσεις και οι βιασύνες δεν θα σας βγουν σε καλό. Κερδίστε χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε τα πλάνα σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ρίσκα και νέες πρωτοβουλίες προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να διαφοροποιήσετε αρνητικές υποθέσεις ή για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Για την ώρα φανείτε επιφυλακτικοί, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα θετικά και αρνητικά αποφεύγοντας να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν διακυμάνσεις και κυκλοθυμίες, δύσκολο θα είναι για εσάς να ανοιχτείτε συναισθηματικά, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Μιλήστε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, καλό θα είναι να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΙΧΘΥΣ

Παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, καλείστε να αναλύσετε τις καταστάσεις με σφαιρική αντίληψη και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα μιλήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Διατηρήστε σε ισορροπία τις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις πεισματικές αντιδράσεις, αν δημιουργηθούν ρήξεις θα έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας κατ επέκταση και στη συμπεριφορά σας. Βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, η αυστηρή κριτική και τα καυστικά σχόλια δεν θα σας βγάλουν σε καλό θα βάλουν σε κίνδυνο τη συναισθηματική βάση των σχέσεων σας. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, ρεαλιστικό τρόπο σκέψης και αυτοσυγκράτηση.

https://www.zwdia24.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.