facebook_page_plugin

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 04/01/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Το κύριο χαρακτηριστικό της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου κοντά στον Κρόνο είναι το ότι ενεργοποιεί την δυσαρμονική σχέση του Κρόνου με τον Ουρανό. Μια ιδιαίτερη ημέρα όπου θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι καλά οργανωμένες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα κοινωνικό ζήτημα σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσει το οποίο έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Κρατήστε την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικές ανησυχίες κινητοποιούνται σήμερα και σίγουρα δεν είναι κάτι που προκύπτει τώρα αλλά σχετίζεται με το παρελθόν. Δείξτε την πρέπουσα σημασία και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε από μέρους σας.

Για τους Διδύμους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και πιθανά οι δυσκολίες ή τα εμπόδια σας φορτίζουν ψυχικά. Μην αφήσετε άλλους να σας επηρεάσουν αλλά εστιάστε στις δικές σας ιδέες και εμπνεύσεις.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας φορτίσεις γιατί θα μπορούσαν να πάρουν τα ηνία και να οδηγήσουν τα βήματά σας. Καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις με συγγενείς ή ανθρώπους που έχετε στενή σύνδεση.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και αρκετά φορτισμένη γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε κάνοντας προσεκτικά βήματα. Σχέσεις και συνεργασίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία μπορεί να σας κουράσει σήμερα ή να σας φορτίσει με κάποιον τρόπο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να γίνει και να αφήσετε για πιο μετά ενέργειες που δεν επείγουν.

Για τους Ζυγούς, παρόλο που το ενεργειακό φορτίο είναι δυνατό και δύσκολο σήμερα εσείς θα μπορούσατε να μετασχηματίσετε αυτή την ενέργεια σε καύσιμη ύλη. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό το οποίο έχει περιθώρια βελτίωσης ή επέκτασης.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνδέσεις σήμερα κάθε είδους θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς επίσης ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Εκκρεμότητες ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας και εσείς καλείστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε με υπομονή.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας ακόμη και αν είναι κοντινές και σύντομες. Αφήστε χώρο στον συνομιλητή σας να πει αυτό που έχει στο μυαλό του και κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας επιβαρύνει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι καθόλου βοηθητικά. Κρατήστε τις ισορροπίες όπου αυτό είναι προς όφελός σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας ενεργοποιεί καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω ως εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε αποφεύγοντας όμως τις κακοτοπιές και οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει μια ήδη δύσκολη κατάσταση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θέλετε να μείνετε περισσότερο με τις σκέψεις σας αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το κάνετε. Προσπαθήστε να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.