facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 08/01/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα αλλάζει τις δονήσεις της χθεσινής Πανσελήνου δημιουργώντας περισσότερο χώρο για δημιουργικά πράγματα. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μαζί με τον Άρη, επίσης ανάδρομος, μπορεί να δημιουργούν καθυστερήσεις ή/και αναβολές γιαυτό προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε με ρεαλιστικές προσδοκίες, υπολογίζοντας σε κάθε σας βήμα τον αστάθμιστο παράγοντα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω σας μαζί με την δύναμη της θέλησής σας μπορούν σήμερα να σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ή έστω να μην μπείτε σε διλλήματα άνευ λόγου. Σκέψεις που σχετίζονται με πολύ προσωπικά κομμάτια δικά σας χρειάζεται να τις πασπαλίσετε με θέρμη και πάθος.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια δίνοντας δύο – αντίθετες – επιλογές. Η μία είναι να πάρετε τις καλές αναμνήσεις και να τις χρησιμοποιήσετε ως καύσιμη ύλη στο σήμερα της ζωής σας, η άλλη είναι να επιμείνετε στη πεποίθηση σας πως με μια δεύτερη (ή/και τρίτη) ευκαιρία το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο ευνοϊκό.

Για τους Διδύμους, σήμερα είναι καλή μέρα για να σκεφτείτε τί είναι αυτό που χρειάζεται βελτίωση ώστε να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στο σήμερα της ζωής σας. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μπορείτε να φτιάσετε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δημιουργεί νέα ενδεχόμενα και θα σας χαροποιήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι ρεαλισμός από μέρους σας.

Για τους Καρκίνους, γνωρίζετε πως υπάρχουν πράγματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση ή αλλαγή ώστε να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικά και σήμερα δίνεται αυτή την ευκαιρία. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι απλή ωστόσο υπάρχει το απαραίτητο σθένος, δύναμη και θέληση ώστε να το πετύχετε.

Για τους Λέοντες, η δεκτικότητα και η ειλικρίνεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σήμερα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε πιο σωστά και να ακουστούν τα μηνύματα σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πείτε το ίδιο ακριβώς πράγμα και η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά επιλέγοντας τον καταλληλότερο.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να δοθούν ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά χρειάζεται να προετοιμαστείτε και εσείς κατάλληλα για αυτή την διαδικασία. Η ενήλικη υποχώρηση και η αποδοχή πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να μπορέσετε να δείτε την αντικειμενική εικόνα, θα κάνει την διαφορά σε ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα.

Για τους Ζυγούς, η δικαιοσύνη και η ισορροπία είναι σημαντικές αξίες για εσάς και σήμερα μπορείτε με θάρρος να κατευθυνθείτε προς την οδό που τις εμπεριέχει. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε εσείς η πρώτη/ο πρώτος που θα δείξετε αυτές τις αξίες στους άλλους μέσα από τα δικά σας λόγια και δράσεις.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα ήταν να αποφύγετε μεγάλο φόρτο εργασίας γιατί η συσσώρευση υποχρεώσεων είναι ήδη αρκετά μεγάλη. Η ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφεθείτε σε μικρές χαρές της ζωής θα είναι έντονη και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από εσάς για να συνδυαστούν όλες αυτές οι ενέργειες και ανάγκες σήμερα.

Για τους Τοξότες, σήμερα η επιθυμία να περάσετε όμορφα κάνοντας πράγματα που σας δίνουν χαρά θα πρέπει να γίνει σεβαστή από τους γύρω σας. Χρειάζεται να βρεθεί χρόνος για εσάς, να χαλαρώσετε, είτε αυτό γίνει σε συνδυασμό με την εργασία σας είτε το βράδυ προγραμματίζοντας μια έξοδο με φίλους.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας κομμάτια και κυρίως επιθυμίες κινητοποιεί η Σελήνη στον Λέοντας σήμερα, ζητώντας να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε πρόγραμμα προς διευθέτηση. Ότι σας “βαραίνει” αυτή την στιγμή χρειάζεται να βρεθεί τρόπος να τακτοποιηθεί ώστε να κερδίσετε το πλεονέκτημα σε κάτι που θέλετε καιρό.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χρειάζεται πολλή ενέργεια από μέρους σας ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Με την Σελήνη στον Λέοντα απέναντι από το ζώδιο σας χρειάζεται να κρατήσετε περισσότερο μια ουδέτερη στάση ακόμη και παθητική εάν δείτε πως τα πράγματα παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση από το μέγεθος που έχουν πραγματικά.

Για τους Ιχθύες, ανησυχίες μπορούν να καταλαγιάσουν αυτή την στιγμή σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε και να σταθείτε στις λεπτομέρειες οι οποίες επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.