facebook_page_plugin

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23/01/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας χώρο σε σκέψεις και ιδέες για πράγματα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Μαζί σήμερα με τον Κρόνο και τη Αφροδίτη σας βοηθά να οριοθετήσετε καταστάσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες

είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα τίποτα δεν σας κρατάει πίσω, γιατί εστιάζετε στις ικανότητές σας, οι οποίες σας βοηθούν να ξεπεράσετε φόβους όσο αφορά την αποτελεσματικότητά σας. Οι αμφιβολίες χρειάζονται μόνο όταν πραγματικά οφείλετε να αναπροσαρμόσετε στάσεις και συμπεριφορές και είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν τον διαχωρισμό.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε κάνουμε επιστρέφει με κάποιον τρόπο και σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο καθώς και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να βοηθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Η στήριξή σας θα είναι σημαντική αλλά χρειάζεται να είναι ουσιαστική με την έννοια πως καλό θα είναι να εστιάσετε σε αυτό που ζητούν εκείνοι ως βοήθεια και όχι αυτό το οποίο κρίνετε εσείς πως χρειάζονται.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα σας βοηθήσει πολύ να σκεφτείτε πως κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς ακόμη και αν έχετε όλη την καλή θέληση. Κρατήστε την πίστη σας ζωντανή και περιμένετε είτε να ωριμάσουν είτε να ολοκληρωθούν με κάποιον τρόπο, χωρίς να απογοητεύεστε.

Για τους Καρκίνους, η αγάπη μπορεί να ενώσει πολλά ασύμβατα μεταξύ τους κομμάτια όσο αφορά την επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους και αυτό γίνεται κατανοητό τις τελευταίες ημέρες μέσα από δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Η αλήθεια και η κατανόηση θα σας δείξει πως στην ζωή υπάρχουν περισσότερα πράγματα που έχουν αξία από ότι νομίζατε μέχρι σήμερα.

Για τους Λέοντες, Με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα είναι πιο εύκολο αυτή την στιγμή να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα ώστε να δείτε περισσότερο την αντικειμενική υπόσταση των καταστάσεων στο τώρα. Η δυναμική και η αποφασιστικότητά σας είναι καλές και είστε ικανή/ός να γίνεται παρατηρητής αντί μέρος των πραγμάτων.

Για τους Παρθένους, τις τελευταίες ημέρες τα συναισθήματα που νιώθετε είναι δυνατά και πιθανά θα είναι δύσκολο να ελέγξετε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν όρια και συγκεκριμένο πλαίσιο. Καλό θα είναι σήμερα να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ζητήματα που είναι ακόμη ανοιχτά.

Για τους Ζυγούς, σήμερα χρειάζεται να εστιάσετε σε πολύ πρακτικά θέματα γιατί είναι εύκολο η απόσπαση να λάβει χώρα. Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα λειτουργούν υποστηρικτικά αρκεί να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει.

Για τους Σκορπιούς, υπάρχει έντονη δυναμική με την Σελήνη στον Υδροχόο γύρω από θέματα που σχετίζονται με την τέχνη και όπου χρειάζεται η ενεργητική σας φαντασία. Τα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι εδώ και αν έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους με ηρεμία και ευελιξία, κάτι καινούργιο μπορεί να γεννηθεί αυτή την στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα ήταν να εξηγήσετε τις ιδέες σας και κυρίως τις προθέσεις σας αλλά χωρίς να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Οι σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο και ακόμη και αν έχετε δίκιο σε κάτι που σας αφορά θα ήταν φρόνιμο να κρατήσετε μια περισσότερο ουδέτερη στάση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές και διορθώσεις εκεί που κρίνετε πως είναι απαραίτητες για να συνεχίσετε την πορεία προς την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος, μιας σκέψης ή οτιδήποτε έχει αξία για εσάς αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη στον Υδροχόο μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά μιας κατάστασης καθώς και τα οφέλη της.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας βοηθά στη μη σπατάλη της ενέργειας σας όσα διλλήματα και αν έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Βάλτε τα δεδομένα στο τραπέζι και εξετάστε τα προσεκτικά. Είναι κατάλληλη ημέρα να εστιάστε μόνο σε ότι έχετε προσωπικό όφελος και μην φορτωθείτε επιπλέον βάρος από αυτό που αντέχετε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Υδροχόο μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να πάρετε τον χρόνο σας αποφεύγοντας άσκοπες νοητικές διεργασίες και κινήσεις προς μια κατεύθυνση σήμερα. Αφήστε τις εξωτερικές παρεμβολές και προχωρήστε τα σχέδια σας βάσει της πρακτικότητας και την αποτελεσματικότητα που υπόσχονται να σας φέρουν.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.