facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28/01/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δίνουν την ευκαιρία να κινηθείτε προς μια οδό η οποία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπάρχει η εύνοια για καλή επικοινωνία οπότε δράστε κατά περίπτωση ωστόσο

κάνοντας απαραίτητους ελιγμούς όπου χρειάζεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις δεν ταιριάζουν στη τάση της ημέρας ειδικά με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας με μικρές χειρονομίες και είναι σίγουρο πως θα πάρετε μεγάλη χαρά και επιβεβαίωση από αυτή την κίνηση.

Για τους Ταύρους, σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σας μπορείτε να κάνετε πράγματα που αφορούν τις δικές σας προσωπικές αξίες. Εξετάστε τα πάντα με ειλικρίνεια είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και σχετίζονται κυρίως με την εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε και να δείχνετε στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Διδύμους, Καμιά φορά εμείς οι ίδιοι βάζουμε φραγμούς και εμποδίζουμε την καλή ροή της ενέργειας μέσα και γύρω μας. Σήμερα η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με τους δικούς σας φόβους ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, ο στόχος της ημέρας με κέντρο εσάς είναι να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία εκεί που για κάποιους λόγους έχει χαθεί σχετικά με φίλους και ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή μοιράζεστε έναν κοινό ιδανικό. Η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να κρατήσετε σταθερό ότι έχετε χτίσει με κόπο.

Για τους Λέοντες, ένα “ξεσκόνισμα” σε επίπεδο αξιών είναι ιδανικό σήμερα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία να το κάνετε. Πολλές οι ανάγκες και οι επιθυμίες αυτή την στιγμή που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν αλλά μην απογοητεύεστε και κυρίως παραμείνετε εστιασμένη/ος σε αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσάς.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί εύκολα να χαθεί η ουσία και κυρίως να αποπροσανατολιστείτε από αυτό που έχει πραγματικά αξία για εσάς. Ωστόσο η Σελήνη στο Ταύρο στηρίζει οποιεσδήποτε δράσεις κάνετε με υπομονή, σύνεση και καλή οργάνωση. Μείνετε στο στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, Η διαλλακτική στάση θα είναι μια πρόκληση για εσάς σήμερα με την Σελήνη στον Ταύρο και το υπόλοιπο ενεργειακό σκηνικό παρόλο που η διπλωματία είναι από τα έμφυτα ταλέντα σας. Εστιάστε στα θετικά και ότι σας ενώνει με τους άλλους παρά σε ότι σας χωρίζει.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, ιδιαίτερα ευνοική θέση για εσάς. Συνδυαστικά με τη Σελήνη σήμερα απέναντί σας σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να βρείτε τη χρυσή τομή, κάτι αρκετά εύκολο με τα τρέχοντα πλανητικά δρώμενα.

Για τους Τοξότες, η βοήθεια σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο είναι σημαντική σήμερα και τα αποτελέσματα θα φανούν σε πολλούς τομείς την καθημερινής σας ρουτίνας και εργασίας. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν προς την κατεύθυνση η οποία μπορεί να σας δώσει αυτό που πραγματικά ζητάτε και αυτό που έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο Ταύρο λειτουργεί υποστηρικτικά προς το ζώδιο σας και σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι/ες έχουν αξία για εσάς σε βάθος χρόνου. Η εκτίμηση χτίζεται καθημερινά και ο αγώνας που δίνετε θα φέρει καρπούς.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε νέο και άγνωστο μπορεί να σας εξιτάρει αλλά σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας σπρώχνει να αναζητήσετε περισσότερο σταθερές και γειωμένες βάσεις. Η προθυμία σας στην εξερεύνηση των αισθήσεων και σε ότι έχει να κάνει με την ιδιωτική σας ζωή είναι σημαντική σήμερα.

Για τους Ιχθύες, οι αξίες και οι σχέσεις είναι το κύριο θέμα στο μενού της σημερινής ημέρας και σας επηρεάζει κυρίως σε θέματα επικοινωνιακά. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά ή/και υλικά θα είναι έντονη και δεν πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμη.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.