facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 01/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να φέρνει τα συναισθήματά σας σε πρώτη προτεραιότητα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό ειδικά αν δεν συνδυάζονται με τη λογική ωστόσο η θετική της σχέση με τον Ήλιο και τον Κρόνο θα μπορούσε να τα πλαισιώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθούν φορτίσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

 

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα ενεργοποιεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα όπως το σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή. Θα θέλατε να ταράξετε τα νερά με κάποιον τρόπο, ωστόσο κάντε το με τον πιο παραγωγικό τρόπο.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε σε επικοινωνιακά θέματα και να μεταφέρετε μηνύματα καρδιάς εκεί που εσείς θέλετε. Η μαεστρία και η ευελιξία θα πρέπει να είναι παρούσες σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Διδύμους, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα ή θέματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά οτιδήποτε σχετίζεται με το συναισθηματικό σας κόσμο, οπότε οι νοητικές διεργασίες δεν θα είναι βοηθητικές στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Η καρδιά σας αποφασίζει σήμερα και ανοίγει το δρόμο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Καρκίνο σας θυμίζει πως δεν είστε μόνη/ος σε αυτό που θέλετε να φέρετε αυτή τη στιγμή στη ζωής σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας και καλό θα ήταν να εστιάσετε σε ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και τη προβολή σας σήμερα.

Για τους Λέοντες, εξετάστε όλα τα δεδομένα με ηρεμία και σχολαστικότητα σήμερα. Η Σελήνη ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες και σας βοηθά να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας βάζοντας τα σε μια σειρά. Αφεθείτε στη διαίσθηση σας και αφήστε την να είναι ο καθοδηγητής σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Καρκίνο και τα υπόλοιπα δρώμενα στον ουράνιο θόλο σας σπρώχνουν παραγωγικά προς τη κατεύθυνση που τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και ο σκοπός, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από ομάδες ανθρώπων. Η ικανότητά σας να συντονίζετε τα πλήθη και να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ένα κοινό στόχο κερδίζει την εύνοια της ημέρας.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν σήμερα. Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να γίνει λόγω χρονοδιαγράμματος στη εργασία σας και την ικανοποίηση που θέλετε να νιώσετε στη προσωπική σας ζωή.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Καρκίνο, θετική προς το ζώδιο σας, μπορεί να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες σε κάτι που σας ενδιαφέρει, παίρνοντας χαρά και ικανοποίηση. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό αναμοχλεύει οτιδήποτε δεν έχει σταθερές βάσεις, αλλά είστε τόσο σταθερή/ος και προσανατολισμένη/ος στο στόχο σας που δύσκολα θα αποσυντονιστείτε.

Για τους Τοξότες, σήμερα τα ουράνια δρώμενα είναι βοηθητικά σε οτιδήποτε εμπεριέχει αλήθεια και σταθερότητα. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα, εσείς μπορείτε να μείνετε εστιασμένη/ος σε ότι σας δίνει χαρά και κυρίως σταθερές βάσεις για να κάνετε το επόμενο βήμα με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Καρκίνο, απέναντι από το ζώδιο σας, δίνει την ευκαιρία, μέσα από τους άλλους ανθρώπους, σχέσεις, συνεργάτες, φίλους, να έρθετε πιο κοντά σε κάτι το οποίο μπορεί να σας θρέψει και να σας φροντίσει. Κατευθυνθείτε προς την οδό που έχετε επιλέξει, έχοντας το χέρι σας στη καρδιά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι καλή ημέρα να κάνετε δράσεις οι οποίες έρχονται κυρίως μέσα από τη διαίσθηση σας. Τα συναισθήματα σας είναι δυνατά και μπορείτε να προσθέσετε ομορφιά σε οτιδήποτε ασχοληθείτε, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας βοηθά σε πολλούς τομείς. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να αφήσετε τη διαίσθηση σας να σας κατευθύνει. Δημιουργικοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας δίνοντας την πολυτέλεια να επιλέξετε εσείς εκείνη που ταιριάζει πιο πολύ στις δικές σας ανάγκες.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.