facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 04/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοική όψη με την Αφροδίτη και τον Δία σήμερα φέρνουν συνδυαστικά αέρα ανανέωσης εκεί που υπάρχει χώρος για να επενδύσετε παραγωγικά την ενέργειά σας.

Η δυσαρμονική της σχέση με τον Ουρανό θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να του δώσετε τη πρέπουσα σημασία με υπομονή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι θετικό υπάρχει γύρω σας με κατανόηση, υπομονή και αγάπη. Ο σκοπός είναι να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε και ο μόνος τρόπος να το πετύχετε είναι η καλή θέληση και η στοχοπροσήλωση αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, η ανταμοιβή σήμερα έρχεται μέσα από αξίες όπως η υπομονή και η επαφή με τη καρδιά σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως θέλετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αφιερωθείτε στο στόχο και παρόλο που μπορεί εμπόδια να στέκονται στο δρόμο σας, μέσω της ενήλικης υποχώρησης είναι σίγουρο πως θα βρείτε το σωστό δρόμο προς αυτόν.

Για τους Διδύμους, η ισορροπία σήμερα έρχεται μέσα από τα έμφυτα ταλέντα σας, όπως η ευελιξία και η ευγένεια. Η διπλωματική σας στάση μπορεί να σας φέρει μια καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους και να σας ωθήσει προς το στόχο και την ολοκλήρωση μιας κατάστασης.

Για τους Καρκίνους, μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη σήμερα δίνοντας τη βοήθεια και τη φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ειλικρίνεια και ο καλός σχεδιασμός του προγράμματος σας μπορεί να σας δώσει την ισορροπία που είναι απαραίτητη ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των άλλων.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι βοηθητική σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά όνειρα και στόχους. Η κατανόηση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε εμπόδια που είναι κινητοποιημένα λόγω του γύρω θορύβου. Κάντε κάτι για εσάς το οποίο θα σας χαροποιήσει.

Για τους Παρθένους, η ψυχική σας υγεία έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα σήμερα με την Σελήνη στον Λέοντα να σας ζητά να ξεκουραστείτε και γενικότερα να χαλαρώσετε από σκέψεις. Ο χρόνος χρειάζεται να είναι ποιοτικός και να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας αυτή την στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Λέοντα σας ζητά να σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα αν είστε μέσα σε ομάδες ή πλήθος ανθρώπων. Βρίσκεστε σε εγρήγορση σχετικά με επαγγελματικά θέματα ωστόσο χρειάζεται να πάρετε χαρά και από άλλους τομείς της ζωής σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα θέλει μαεστρία σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρετε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η διπλωματική στάση χρειάζεται να είναι κινητοποιημένη ειδικά εκεί που έχετε αμφιβολίες.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι πολύ εύκολο να σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε άσκοπες διαδικασίες και καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για να προχωρήσετε όπως θα θέλατε αλλά είναι σίγουρο πως η κακή διάθεση σίγουρα δεν θα σας ωφελήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα το γύρω θόρυβο και τις απαιτήσεις. Η αποστασιοποίηση είναι ο καλύτερός τρόπος για να κρατήσετε μόνο ότι μπορεί να σας αποφέρει κάτι ωφέλιμο σήμερα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα.

Για τους Υδροχόους, τα συναισθηματικά ρεύματα είναι έντονα σήμερα με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και χρειάζεται να στραφείτε προς τη κατεύθυνση που διαθέτει περισσότερη φροντίδα και σεβασμό σε ότι έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Η ανάγκη να είστε ελεύθερη/ος μέσα στις σχέσεις σας θα είναι έντονη αλλά χρειάζεται να έχετε τοποθετηθεί σωστά και να υπάρχουν γερά θεμέλια ώστε να τη διεκδικήσετε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα η ειλικρίνεια και η αγάπη μπορούν να σας οδηγήσουν ένα βήμα πιο μπροστά σε αυτό που ζητάτε. Η συμβολή σας θα είναι σημαντική και παρόλο το φόβο ή τις ανασφάλειες και τις απαραίτητες επανατοποθετήσεις που πρέπει να κάνετε, χρειάζεται να είστε παρόν με οποιοδήποτε τρόπο.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.