facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 07/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων και επηρεάζει λίγο πολύ όλα τα ζώδια αφού όλοι στο ωροσκόπιο μας έχουμε κάπου τα συγκεκριμένα ζώδια είτε σε πλανήτες, σε ακμές είτε σε σημεία του ωροσκοπίου. Το κύριο νόημα της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι «να κατανοήσουμε πώς η πρακτική καθημερινότητα μπορεί να συνδυαστεί παραγωγικά με ανώτερα ψυχικά επίπεδα και με αρωγό την διαίσθησή μας να προσεγγίσουμε τα όνειρα και τα οράματά μας».

Η συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού είναι παρούσες δίνοντας αρκετή ενέργεια για σχέδια και στόχους.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πως «το αποτέλεσμα μετράει» σας βοηθά η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων να κατανοήσετε σε βαθύτερα επίπεδα. Όσο γεμάτη και αν είναι η καθημερινότητά σας ή τρέχετε από το ένα σημείο στο άλλο με τις υποχρεώσεις που έχετε, το σημαντικό είναι οι δράσεις σας να φροντίζετε να είναι στοχευμένες προς συγκεκριμένους αντικειμενικά προσβάσιμους και αληθινούς στόχους.

Για τους Ταύρους, το να βρείτε ομάδες ανθρώπων και άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα όνειρά σας πρεσβεύει η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Να μπορέσετε να πάρετε χαρά από δημιουργικές διεξόδους. Επίσης είναι μια περίοδος που οι σχέσεις σας με τα παιδιά ευνοούνται.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογενειακής ζωής σας βοηθά η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Να μαζέψετε τους καρπούς από τους κόπους σας μέσα από οριοθετημένες καταστάσεις και κοινούς στόχους με τα άτομα που νιώθετε οικογένειά σας.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων φωτίζουν έντονα τις δεξιότητες και ικανότητες που έχετε βοηθώντας σας να τις δείξετε με τις δράσεις σας στο άμεσο περιβάλλον. Αν θελήσετε να μπείτε σε μία διαδικασία ανώτερης εκπαίδευσης ή ενός ταξιδιού αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με τις αξίες, τις πεποιθήσεις και τη σταθερότητα που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας. Η αισιοδοξία σας και τα σταθερά αναπτυξιακά βήματα που καλείστε να κάνετε θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει διπλό μήνυμα για εσάς. Κάνοντας τη προσπάθειά σας να απεγκλωβιστείτε από δεσμά που σας κρατούν σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο δεν θα νιώσετε μόνο ελεύθερη/ος αλλά θα μπορέσετε με αισιοδοξία να βγείτε μπροστά διεκδικώντας τη θέση και το ρόλο που σας ανήκουν.

Για τους Ζυγούς, την επιμονή και επιμονή σας ζητά η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων να αναπτύξετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Όλα θα γίνουν στο χρόνο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να πάρουν το τελικό τους σχήμα. Προσέξτε την υγεία σας ειδικά σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, τα δυνατά όνειρα και τους ακράδαντούς σας στόχους κινητοποιεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Το κλειδί είναι η δεκτικότητά σας συνδυαστικά με τους ανανεωμένους τρόπους δράσης και τις νέες συνεργασίες που πρέπει να φέρετε στη ζωή σας.

Για τους Τοξότες, προκλήσεις φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος για εσάς ταυτόχρονα με ευκαιρίες να αλλάξετε δομές και ισορροπίες στη ζωή σας. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά θα έρθει η πολυπόθητη ολοκλήρωση που ζητάτε μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Αιγόκερους, κρατήστε θετική στάση απέναντι στα δεδομένα και γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή. Η σωστή αξιολόγηση θα είναι απαραίτητη αλλά η συγκεκριμένη Πανσέληνος λειτουργεί υποστηρικτικά για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σε πολλά επίπεδα.

Για τους Υδροχόους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας ζητά να κινηθείτε με ευελιξία και ηρεμία. Δικά σας προσωπικά ζητήματα μπορεί να νιώθετε πως έχουν διογκωθεί αλλά χρειάζεται να τα διαχειριστείτε με χάρη και διπλωματία.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας φωτίζει πολλούς τομείς και σας βοηθά με ποικίλους τρόπους. Προσπαθήστε να βάλετε τα όριά σας όπου είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσετε να δείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας στον κόσμο γύρω σας κυρίως μέσα από συνεργασίες.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.