facebook_page_plugin

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί τις δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ποσειδώνα με τον Άρη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως υπάρχει η τάση υπερβολής ακόμη και να γίνουν λάθη λόγω παρορμητισμού ή υπεραισιοδοξίας.

Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά έχει περιθώριο εξέλιξης και δυνατότητα ανάπτυξης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε χώρο σε ότι αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει και κινηθείτε με βάση τα δεδομένα. Οποιαδήποτε προσέγγιση στα πράγματα θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και μελέτη.

Για τους Ταύρους, διάφορες ψυχικές φορτίσεις σήμερα θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν από το στόχο σας. Καλό θα είναι να εξετάσετε τα πάντα κάτω από ένα αντικειμενικό πρίσμα χωρίς υπερβολές.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας με την Σελήνη απέναντι θα μπορούσαν σήμερα να σας βάλουν σε σκέψεις. Ζητήματα που αφορούν είτε την καριέρα σας είτε κάτι που επιθυμείτε πολύ να κάνετε αυτή τη στιγμή ίσως χρειάζεται να τα εξετάσετε εκ νέου πριν την όποια απόφασή σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα τα πράγματα μπορεί να νιώσετε πως είναι στον αέρα. Μπορεί να έχετε δίκιο οπότε να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους σας ωστόσο εξετάστε αν αντικειμενικά είναι έτσι ή δικές σας ψυχικές φορτίσεις δραματοποιούν μια κατάσταση.

Για τους Λέοντες, θα μπορούσε η σημερινή ημέρα να είναι ιδιαίτερα δημιουργική αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Πρακτικά, σταθείτε μόνο σε ότι μπορεί να προχωρήσει και να αναπτυχθεί στεκόμενη/ος σε αντικειμενικά κριτήρια.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες, ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά είναι πολύ εύκολο σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο. Δώστε τη πρέπουσα σημασία σε ότι από τα παραπάνω κινητοποιείται και σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας. Δεν είναι καλή ημέρα για παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας να βρείτε την καταλληλότερη οδό διαχείρισής τους. Ζυγίστε τα πράγματα αντικειμενικά και με λογική παρά με συναισθηματισμούς.

Για τους Σκορπιούς, είναι εύκολο σήμερα να βρεθείτε από ένα σημείο στο άλλο λόγω των καταστάσεων που τρέχουν. Παρόλο που είστε από τους υπομονετικούς ανθρώπους σήμερα θα μπορούσε να χάσετε αυτή τη χρήσιμη ιδιότητά σας. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις πριν αντιδράσετε ή πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας δίνει το ερέθισμα να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να προχωρήσετε κατά βούληση. Ωστόσο, τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά για παρορμητικές δράσεις και μόνο η πίστη δεν φτάνει για να εκπληρώσετε επιθυμίες αυτή τη στιγμή. Οργανωθείτε κατάλληλα, κατά περίπτωση.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις που κάνετε από χτες θα μπορούσαν να σας κρατήσουν λίγο πίσω σε σχέση με επιθυμίες και πράγματα που θέλετε να προχωρήσουν άμεσα. Προσέξτε επίσης τις επαφές και την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους σήμερα. Κρατήστε μικρό καλάθι.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας φτιάξει το κέφι και να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να αποφύγετε οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, να υπάρξει υπερβολή και σπατάλη.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας βοηθούν να πάρετε μια ανάσα αυτή την περίοδο και να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς. Ωστόσο, σήμερα καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες γιατί η υπερβολή χτυπά τη πόρτα σας.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.