facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα το μετά τις 2:00μμ δίνοντας την ευκαιρία να μπορέσετε να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας με αντικειμενικότητα. Ωστόσο, συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, εντάσεις θα μπορούσαν να προκληθούν πολύ εύκολα γιαυτό λειτουργήστε αυτόνομα, ασχοληθείτε με αυτό που έχετε προγραμματίσει χωρίς να δίνετε σημασία στο τί κάνουν οι άλλοι γύρω σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη σας να κάνετε αυτό που έχετε κατά νου και κυρίως να το κάνετε με το δικό σας τρόπο χωρίς παρεμβολές, θα είναι έντονη σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί με σθένος προς αυτή την κατεύθυνση αλλά χρειάζεται να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο Αιγόκερω είναι μια καλή θέση για εσάς αν πρόκειται σήμερα να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα. Η επιθυμία σας να κάνετε σταθερά βήματα, ακόμη και αν χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, δεν σας ενοχλεί, αλλά σήμερα πραγματικά χρειάζεται να κάνετε κάτι μόνο όταν εσείς το νιώθετε και όχι όταν άλλοι το επιβάλουν.

Για τους Διδύμους, είναι σημαντικό σήμερα να παραμείνετε εστιασμένη/ος στο πρόγραμμα σας ανεξάρτητα αν εξωτερικοί παράγοντες μπαίνουν στη μέση και το ανατρέπουν. Μόνο αν οι λόγοι είναι σεβαστοί και βλέπετε πως υπάρχει αντικειμενικότητα μπορείτε να αλλάξετε τη κατεύθυνση σας.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας φέρει αναστάτωση και να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις ή να συζητήσετε σημαντικά πράγματα με αγαπημένους ή/και συνεργάτες. Δώστε χώρο για να ακούσετε τι έχουν να σας πουν αλλά χρειάζεται να περάσετε και τα δικά σας μηνύματα.

Για τους Λέοντες, η καθημερινή σας εργασία ή γενικότερα κάτι στη καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα αναζωογονείται, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι κάτι το οποίο έχετε δουλέψει και του έχετε δώσει την αξία που του αρμόζει. Μόνο με αυτό το τρόπο, όλα μπορούν να κινηθούν σωστά και προς τη καλύτερη κατεύθυνση.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μια καλή θέση για εσάς και σας βοηθά να δομήσετε κάτι το οποίο έχετε ανάγκη, να αρχίσετε μια νέα ιδέα, να οργανώσετε μια νέα σκέψη. Η φιλοδοξία σας είναι ο αρωγός της ημέρα για εσάς.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά με βάση της αντικειμενικής υπόστασής τους. Μπορεί να μην είναι εύκολη αυτή η διαδικασία με την έννοια πως μπορεί να φορτιστείτε ωστόσο είναι αναγκαία και απαραίτητη.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία προς ένα εφαρμόσιμο αντικειμενικό στόχο είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει το συγκεκριμένο τομέα στο δικό σας συναισθηματικό σενάριο, δεν θα μπορούσατε να κάνετε και διαφορετικά. Η γείωση και η εφαρμογή σχεδίων είναι ο σκοπός της ημέρας μέσω της επικοινωνίας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και κυρίως αξίες της ζωής σας. Είναι σημαντικό να σταθείτε σε ότι αξίζει για εσάς στο σήμερα και να προσπαθήσετε να διορθώσετε, αλλάξετε ή να αναπτύξετε μέρη τους.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με τη πραγματική δύναμη της επιρροής που έχετε ή μπορείτε να έχετε στο ευρύ κοινό. Ο κόσμος γύρω σας χρειάζεται να δει αυτή τη δυναμική ώστε να νιώσει ασφάλεια κοντά σας και να εμπιστευτεί τις ικανότητές σας.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να κινητοποιήσει ευαίσθητες προσωπικές σας χορδές σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να μην οργανώσετε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Ο χρόνος είναι σημαντικός για εξωτερικές δράσεις, αλλά σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε με εσάς και να ταξινομήσετε συναισθήματα και σκέψεις, ώστε να συνεχίσετε πιο δυνατή/ός.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κατεβείτε από όποιο σύννεφο βρίσκεστε και να ασχοληθείτε με τη πρακτική πλευρά της ζωής σας στο σήμερα. Είναι σημαντική αυτή η διεργασία και είναι μια πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι έχει αντικειμενική υπόσταση ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.