facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι το βράδυ οπότε ζητήματα που τρέχουν τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να σας απασχολήσουν και σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε ότι ενέργειες χρειάζονται μέχρι το αργότερο τις 6μμ, διαφορετικά μετά τις 9μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

 

Για τους Κριούς, σε ένα επαγγελματικό θέμα πιθανά σήμερα να χρειαστεί να δώσετε τη προσοχή σας. Για να φέρετε το επιθυμητικό αποτέλεσμα πρέπει να έχετε κατά νου πως αν χρειαστεί θα πρέπει να κάνετε ένα είδος συμβιβασμού. Μην αφήσετε τίποτα να σας απομακρύνει από το στόχο σας.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα να μπείτε σε σκέψεις είτε δικές σας είτε ερχόμενες από άλλους ανθρώπους. Θα υπάρχουν απόψεις που θα χρειαστεί να απορρίψετε ωστόσο θα υπάρξουν και αυτές που πιθανά θα ας δώσουν την εξωτερική αντικειμενική ματιά που πιθανά σας ξεφεύγει.

Για τους Διδύμους, η σύνδεση της κοινωνικότητας σας και των υλικών απολαβών μέσω αυτής, σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Οποιαδήποτε σκέψη κάνετε σήμερα για αυτό το τομέα, θα σας βοηθήσει. Ο κοινωνικός σας κύκλος χρειάζεται να διευρυνθεί ώστε να φέρει και οικονομική αύξηση.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό θέμα αναδύεται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες περικοπές ωστόσο σκεφτείτε καλά το σκοπό που εξυπηρετούν. Αν ο σκοπός τους είναι η καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας σας καλό θα ήταν να το λάβετε υπόψη σας και να το ξανά σκεφτείτε.

Για τους Λέοντες, υπάρχουν λεπτομέρειες που χρειάζεται να σκεφτείτε στα μεγάλα σου όνειρα και προσδοκίες και σήμερα θα μπορούσατε να το κάνετε. Μπείτε στη διαδικασία να δείτε όχι μόνο τη μεγάλη εικόνα αλλά τις λεπτομέρειες που θα κάνουν το εγχείρημα υλοποιήσιμο.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξετε ιδέες, να πείτε τα δικά σας. Απόλαυσε τη παρέα και τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε από κοινού. Είναι σημαντικό να ακούσετε νέες ιδέες και απόψεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα συναισθήματα που νιώθετε για τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Είναι σημαντικό να ξέρετε που βρίσκεστε την κάθε στιγμή και με ποιους μοιράζεστε τις ιδέες σας.

Για τους Σκορπιούς, χρειάζεται να κάνετε άμεσα ένα διάλειμμα και να αποφορτιστείτε από εντάσεις είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο. Αν οι υποχρεώσεις σας σε κρατάνε ενεργή/ό στη καθημερινότητά σας και εργασία προσπάθησε τουλάχιστον να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Για τους Τοξότες, πράγματα στη ζωή σας έχουν ήδη πάρει το δρόμο προς την επίλυση και τακτοποίησή τους. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που θα φαίνεται μια σχετική αργοπορία ή πως κάτι παρεμβάλλεστε εμποδίζοντας τη ροή ή επιβραδύνει τη ταχύτητα. Μην αποθαρρύνεστε.

Για τους Αιγόκερους, μερικές στιγμές όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα. Κυρίως ερωτήματα που σχετίζονται με το εδώ και τώρα της ζωής σας. Που βρίσκεστε, που ανήκετε, αν οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι αυτοί που πραγματικά θέλετε και αν σας δίνουν χαρά. Δείτε με τα μάτια της καρδιά σας. Εκεί βρίσκονται οι αληθινές απαντήσεις.

Για τους Υδροχόους, το μυαλό σας γυρίζει σε χίλια πράγματα σήμερα και οι σκέψεις σας σαν χείμαρρος ξεχύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Για να υπάρξει παραγωγικότητα και ένα αποτέλεσμα σε όλο αυτό θα χρειαστεί να βάλετε πλαίσιο ώστε να μην χαθεί ο αντικειμενικός παράγοντα.

Για τους Ιχθύες, τα σημάδια της κούρασης είναι εμφανή και χρειάζεται να αλλάξετε στάση και τρόπο προσέγγισης σε κάτι που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Κατανοητό πως είναι δύσκολο ή δεν έχετε το κουράγιο αλλά χρειάζεται να θέσετε τα πράγματα στο τραπέζι και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και χρειάζεται να γίνει. Είναι ο μόνος τρόπος μια κατάσταση που σας βαραίνει να ολοκληρωθεί άμεσα.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.