facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26/03/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Παρόλο που τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά αυτές τις ημέρες η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων προσθέτει μια πιο ανάλαφρη νότα. Βρεθείτε με φίλους και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις. Πάρτε χαρά από μικρές απολαύσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η στήριξη σε ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας χρειάζονται σήμερα είναι σημαντική. Η ενθάρρυνση μπορεί να δώσει μια νότα αν μεταφέρετε τα μηνύματά σας με χάρη και ομορφιά στους άλλους αλλά και σε εσάς.

Για τους Ταύρους, οι ικανότητες και τα ταλέντα σας αυτή τη στιγμή μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικά μονοπάτια αρκεί να ενεργοποιηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Η δύναμη σας πηγάζει από τη καρδιά και τις αξίες σας (αρκεί να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα).

Για τους Διδύμους, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σας και σας σπρώχνει να βρείτε τρόπους να κάνετε βήματα παραγωγικά προς τη κατεύθυνση που υπόσχεται προβολή των ταλέντων σας και καλή σχέση με το περιβάλλον γύρω σας. Μπορείτε μέσω της διαίσθησης και της προθυμίας σας να έχετε στα χέρια σας τα κλειδιά που θα ανοίξουν τις επόμενες πόρτες για εσάς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείτε να γίνεται φάρος για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και σας έχουν ανάγκη. Δείξτε προθυμία και είναι σίγουρο πως και μόνο η παρουσία σας θα είναι λυτρωτική.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να μην καταφέρετε να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας, τουλάχιστον όπως το επιθυμείτε, ωστόσο μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο για έναν ιερό σκοπό. Ασχοληθείτε με ότι σας ξεκουράζει κυρίως ψυχικά.

Για τους Παρθένους, με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα μπορείτε ευκολότερα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας. Σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Ζυγούς, Η Σελήνη στους Διδύμους είναι μία ιδιαίτερα ευεργετική θέση για εσάς δίνοντάς σας την ευκαιρία και το προνόμιο να λειτουργήσετε μεσολαβητικά για ζητήματα που σας αφορούν έμμεσα ή άμεσα. Η φιλοσοφική προσέγγιση μιας κατάστασης είναι το κλειδί της ημέρας.

Για τους Σκορπιούς, οι στρατηγικές και σκόπιμες ενέργειες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές σήμερα όσο η ευελιξία με την Σελήνη στους Διδύμους. Μιλήστε καθαρά και αληθινά για ότι σας ενοχλεί και ότι θα θέλατε να αλλάξει με κάποιον τρόπο. Η ευκινησία σας θα είναι βοηθός σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους άλλους, αφήνοντας για λίγο τα προσωπικά σας θέματα στην άκρη. Είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητες και είναι σίγουρο πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε υποθέσεις ακόμη και αν υπάρχει μια ορμή προς επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθούν ζητήματα που είναι ακόμη ανοιχτά οπότε σήμερα προτιμήστε να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Υδροχόους, ο μόνος λόγος για να χαλαρώσετε σήμερα είναι για να έρθετε σε επαφή με πιο λεπτές ενέργειες και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Είναι σημαντικό σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ταξιδεύουν παρά που σας γειώνουν.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους να φέρετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ακόμη και αν χρειαστεί καλός προγραμματισμός, είναι σίγουρο πως αν το επιθυμήσετε, είστε σε θέση να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.