facebook_page_plugin

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2023 – Μαγευτικά ξόρκια αγάπης και ρομαντισμού!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες του καλοκαιριού, ο μήνας Ιούνιος μάς ρίχνει τα μαγευτικά του ξόρκια, εγκαινιάζοντας μια εποχή αγάπης και ρομαντισμού.

Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε καθώς εξερευνούμε τα ζώδια που βρίσκονται στο επίκεντρο το μήνα Ιούνιο, αποκαλύπτοντας τις μοναδικές τους ιδιότητες, δυνάμεις και προκλήσεις σε θέματα καρδιάς.

Είναι γνωστό ότι κάθε ζώδιο, εκφράζει την αγάπη του με μοναδικό τρόπο. Από τον δυναμικό Κριό μέχρι τον παθιασμένο Σκορπιό και τους χαρισματικούς Διδύμους, κάθε ζώδιο φωτίζεται από μια μοναδική οπτική γωνία στις ρομαντικές ενέργειες αυτού του μήνα.

Θα ξετυλίξουμε τις πλανητικές επιρροές που αφήνουν ανεξίτηλο σημάδι στην ερωτική μας ζωή όλο τον Ιούνιο. Είτε είναι η μαγνητική έλξη της Αφροδίτης, η φλογερή ενέργεια του Άρη ή η εκτεταμένη σοφία του Δία, αυτά τα ουράνια σώματα κυριαρχούν στις επιθυμίες, τις έλξεις και τις ρομαντικές μας συναντήσεις.

Κατανοώντας τις κινήσεις και τις ευθυγραμμίσεις τους, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που μας περιμένουν σε θέματα αγάπης κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση, είτε ξεκινάτε ένα νέο ρομαντικό ταξίδι, αυτό το άρθρο θα σας χρησιμεύσει ως οδηγός για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ή να διαχειριστείτε τις μεταμορφωτικές δυνατότητες, τις συναισθηματικές εκρήξεις τις απατηλές διαθέσεις και τα σπουδαία σκαμπανεβάσματα αυτού του μήνα που θα διαμορφώσουν το ρομαντικό τοπίο.

Δέστε λοιπόν τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε!

Έλενα Πίτρη

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2023 – Μαγευτικά ξόρκια αγάπης και ρομαντισμού! 3
03 Ιουνίου 2023

Αφροδίτη (27η μοίρα Καρκίνου) τρίγωνο Ποσειδώνα (27η μοίρα Ιχθύων) – Ιδανική μέρα για χαλάρωση, ονειροπόληση, δημιουργικότητα, τρυφερότητα και εκδήλωση συναισθημάτων στοργής και αγάπης. Η σημερινή μέρα αφορά περισσότερο το απαλό άγγιγμα και την αγκαλιά και όχι το παθιασμένο σεξ.

Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύες.

4 Ιουνίου 2023

Ερμής (20η μοίρα Ταύρου) σύνοδος Ουρανός (20η Ταύρου) – Σηματοδοτεί μια συναρπαστική μέρα, προσθέτοντας πρωτοτυπία στις σχέσεις και ενθουσιασμό στις αλληλεπιδράσεις, με απρόοπτες συναντήσεις και ξαφνικές επικοινωνίες. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις απότομες επικοινωνίες.

(Επηρεάζει το τέλος του 2ου και τις αρχές 3ου δεκαημέρου του Σταθερού σταυρού: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος)

Την ίδια μέρα έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου στον εξερευνητικό Τοξότη και στον περίεργο Δίδυμο, όπου υπάρχει μια αίσθηση αισιοδοξίας στον αέρα και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε ελεύθεροι. Η Πανσέληνος γίνεται στη 13η μοίρα του Τοξότη – Δίδυμου)

(Επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες)

5 Ιουνίου 2023

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και φοράει το μαύρο φόρεμα της σε συνδυασμό με ακριβά κοσμήματα. Αυτή η σαγηνευτική παρουσία, θα απελευθερώσει μια ισχυρή και μεταμορφωτική ενέργεια, όπου μπορεί να περιμένουμε επιβλητικούς έρωτες, γενναιόδωρες χειρονομίες και φυσικά μεγάλο δράμα!! Όμως στο χέρι μας είναι να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε.

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα, η επιδεικτική και βασιλική Αφροδίτη από την 0 μοίρα του Λέοντα, εναντιώνεται με όψη αντίθεσης με τον ισχυρό Πλούτωνα από την 0 μοίρα του Υδροχόου. Αυτό δηλώνει μια τοξική κατάσταση που αναπτύσσεται σε σχέση με τα χρήματα ή την αγάπη. Αποφύγετε να ρίξετε «λάδι στη φωτιά» και το δράμα!!

(Επηρεάζει το 6ο πενθήμερο των παρορμητικών ζωδίων και 1ο πενθήμερο των σταθερών: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)

11 Ιουνίου 2023

Ο Ερμής, ο φτερωτός Θεός, εισέρχεται στο αγαπημένο του ζώδιο, τους Διδύμους. Αυτό δηλώνει ότι οι επικοινωνίες θα είναι γρήγορες, χαρούμενες και αξιαγάπητες.

Αμέσως μετά, η εκρηκτική Αφροδίτη από 5η μοίρα του Λέοντα, γίνεται προκλητική και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενναιόδωρο Δία από την 5η μοίρα του Ταύρου – Σηματοδοτεί μια πολύ καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, έτσι μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις που ίσως δεν θα έκανες μια άλλη μέρα! Θα νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και πολύ φιλικοί. Η πρόκληση είναι να μην θεωρηθείτε επιπόλαιοι ή ανεύθυνοι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

(Επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του Σταθερού σταυρού: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος)

15 Ιουνίου 2023

Ερμής (7η μοίρα Διδύμων) τετράγωνο Κρόνος (7η μοίρα Ιχθύ) – Σηματοδοτεί μια σωματική και πνευματική κούραση. Θα νιώθετε κάπως υποτονικοί ή θα έχετε πεσμένη διάθεση και πιθανώς να εμφανιστούν κάποια αρνητικά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας όπως θυμός ή αδιαφορία. Η επικοινωνία και οι συζητήσεις μεταξύ σας θα είναι δύσκολες και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια απόσταση ή χωρισμός.

(Επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες)

17 Ιουνίου 2023

Ερμής (10η μοίρα Διδύμων) εξάγωνο Αφροδίτη (10η μοίρα Λέων) – Σηματοδοτεί μια διασκεδαστική και ευχάριστη μέρα! Είναι μια υπέροχη μέρα για δύο! Αυτή τη μέρα μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας πιο αποτελεσματικά στο σύντροφο σας.

(Επηρεάζει το τέλος του 1ου και τις αρχές του 2ου δεκαημέρου των Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου και Κριού, Λέοντα, Τοξότη.)

18 Ιουνίου 2023

Έχουμε μια Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, σε ένα ζώδιο που έχει να κάνει με την επικοινωνία, την πληροφορία, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Στην συγκεκριμένη Νέα Σελήνη συμμετέχει σε όψη τετραγώνου και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ. Θα υπάρξει μια χαοτική πληροφόρηση, εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 26η μοίρα των Διδύμων.

(Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες)

19 Ιουνίου 2023

Ήλιος (27η μοίρα Διδύμων) τετράγωνο Ποσειδώνα (27η μοίρα Ιχθύ) – Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική. Η διάθεση σας θα είναι υποτονική και θα νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα είναι αρκετά προκλητική και θα υπόκειται σε εξαπατήσεις, ανεντιμότητα, παρασκηνιακές ενέργειες και παραπλανήσεις.

(Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες)

21 Ιουνίου 2023

Ερμής (18η μοίρα Διδύμων) εξάγωνο Άρης (18η μοίρα Λέων) – Σηματοδοτεί μια τολμηρή ενέργεια για φλέρτ με επικοινωνιακή ικανότητα και όμορφους τρόπους ομιλίας. Η ηλεκτρισμένη σεξουαλική ακτινοβολία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα πυροδοτεί την καυτή λάμψη της επικοινωνίας και των συζητήσεων.

(Επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και Κριού, Λέοντα, Τοξότη).

26 Ιουνίου 2023

Ερμής (27η μοίρα Διδύμων) τετράγωνο Ποσειδώνας (27η μοίρα Ιχθύ) – Η σημερινή μέρα πυροδοτεί μια σειρά από παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε δεσμεύσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε ή να δώσετε ψευδείς υποσχέσεις που θα προκαλέσουν σύγχυση ή παρανοήσεις.

(Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες)

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα ο δυναμικός Άρης από την 21η μοίρα του Λέων, συγκρούεται σε όψη τετραγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό από την 21η μοίρα του Ταύρου. Αυτό δηλώνει ότι θα υπάρχει μια ξαφνική ανησυχία και νευρική ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Απροσδόκητες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και σύγκρουση, να σας οδηγήσουν στα όρια σας όπου τα κόκκινα λαμπάκια του νευρικού σας συστήματος θα πάρουν φωτιά.

(Επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Σταθερού σταυρού: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος)

27 Ιουνίου 2023

Ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου αυτό δηλώνει ότι η σκέψη γίνεται πιο νοσταλγική, ευαίσθητη, συναισθηματική και τρυφερή.

29 Ιουνίου 2023

Ήλιος (7η μοίρα Καρκίνου) τρίγωνο Κρόνος (7η μοίρα Ιχθύ) – Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εκτιμηθεί και να ανταμειφθεί η σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για λάθη του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σας.

(Επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο των παρορμητικών και αντίστοιχα μεταβλητών ζωδίων: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος και Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες)

30 Ιουνίου 2023

Ερμής (7η μοίρα Καρκίνου) τρίγωνο Κρόνος (7η μοίρα Ιχθύ) – Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για μακροπρόθεσμα σχέδια και ανάληψη δεσμεύσεων με το σύντροφό σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για λήψη σοβαρών αποφάσεων και συζητήσεων μεταξύ του ζευγαριού.

(Επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων)

Ας μην ξεχάσουμε όμως να αναφέρουμε ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν να κινούνται ανάδρομοι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, από το ζώδιο των Ιχθύων, στις 17 και 30 Ιουνίου αντίστοιχα. Ο Πλούτωνας κινείται ήδη ανάδρομα από τις 2 Μαΐου 2023, στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό προδιαθέτει να είστε προετοιμασμένοι για κάποια οπισθοδρόμηση, αλλά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σχετικά με αυτό. Αναμφίβολα μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε σε κάποιες καρμικές δοκιμασίες, υποχρεώσεις και όρια, αλλά έτσι είναι ο έρωτας και η αγάπη… σωστά;;

Πάμε να μάθουμε τι επιφυλάσσει λοιπόν ο μήνας Ιούνιος 2023 για το κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά, όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις!!

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

1ο Δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα για πάρτι!! Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, ο Ιούνιος μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ ερωτικός μήνας για εσάς τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου! Η «αγριόγατα» Αφροδίτη, μετά τις 6 Ιουνίου, εισέρχεται στον οίκο του έρωτα, της αγάπης, της διασκέδασης και της δημιουργικότητας όπου θα ακτινοβολείτε λάμψη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η ακαταμάχητη γοητεία που θα σας διακατέχει, δεν θα περνάει απαρατήρητη.

Οι ερωτευμένοι θα βιώσουν έντονα συναισθήματα για τους συντρόφους τους και μπορεί ακόμη και να αποφασίσουν να παντρευτούν. Οι ελεύθεροι που ανήκουν σε αυτό το δεκαήμερο μπορούν επίσης να περιμένουν ότι θα βρουν τις αδελφές ψυχές τους ή ότι θα ζήσουν ένα μοιραίο έρωτα.

2ο Δεκαήμερο

Για εσάς τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας εγρήγορσης. Από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουνίου, θα είστε αρκετά δυναμικοί, δραστήριοι και διεκδικητικοί στα προσωπικά σας «θέλω». Θα νιώσετε ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας! Η ανεβασμένη διάθεση, η θετική ενέργεια, η εξαιρετική γοητεία και η επικοινωνιακή σας ικανότητα, θα βοηθήσουν στις κοινωνικές σας συναναστροφές και στη αισθηματική σας ζωή. Εάν είστε σε σχέση, θα περάσετε πολύ όμορφες και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας, όπου θα εισπράξετε σε έντονο βαθμό την αγάπη του, χωρίς δισταγμούς ή ενδοιασμούς. Εάν είστε χωρίς σχέση, με τη ενέργεια που θα υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο, το πιο πιθανό θα μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας και θα δεχθείτε αρκετές προτάσεις και ίσως μπείτε στη διαδικασία της σχέσης με πολύ καλές προοπτικές.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, στις αρχές του Ιουνίου, θα προτιμήσετε την ήσυχη ζωή του σπιτιού και της οικογένειας σας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας, να απολαύσετε την στοργή και την αγάπη τους, να σχεδιάσετε ένα όμορφο και αρμονικό χώρο διαβίωσης και θα νιώσετε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί για να διευθετήσετε τυχόν παλιά προβλήματα ή συγκρούσεις. Στις 18 Ιουνίου, μπορεί να βρεθείτε διχασμένοι σε κάποια απόφαση που πρέπει να πάρετε. Μια απόφαση που αφορά ίσως κάποιο ταξίδι ή συμφωνία. Προς το τέλος του Ιουνίου, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ζήσετε έντονες ερωτικές και παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

1ο Δεκαήμερο

Ξεκινώντας τον Ιούνιο, εσείς οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, θα νιώσετε την επιθυμία να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο σας, στην ιδιωτικότητα και στην άνεση του σπιτιού σας. Θα θελήσετε να ομορφύνετε την προσωπική σας ζωή, είτε μέσω κάποιας αλλαγής στο σπίτι είτε ενισχύοντας τους δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές διαφωνίες ή συγκρούσεις μεταξύ σας. Από τις 6 Ιουνίου και μετά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να ρίξετε «λάδι στη φωτιά», από κυριαρχικές συμπεριφορές, σκηνές ζηλοτυπίας και καχυποψίας που ίσως προκύψουν μεταξύ σας. Από τις 11 Ιουνίου και μετά θα έχετε μια όμορφη αισιόδοξη στάση προς το σύντροφο σας και μια απίστευτη γοητεία όπου θα θελήσετε να του δώσετε περισσότερη προσοχή. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς ή υποχωρήσεις, που δεν έχετε κάνει στο παρελθόν.

2ο Δεκαήμερο

Για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, δεν επιφυλάσσουν έντονες ερωτικές περιπέτειες ή παραμυθένια ειδύλλια ή τρομερά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, για εσάς και το σύντροφό σας. Ωστόσο, οι πρώτες μέρες του Ιουνίου φαίνονται αρκετά υποσχόμενες για μια καλή στιγμή στο να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις σας σχετικά με το δεσμό σας και θα μπορέσετε να δείτε ορισμένες καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία, χάρη στις καινούργιες πρωτότυπες ιδέες που θα σκεφτείτε ή στις ξαφνικές ειδήσεις και στις απροσδόκητες συναντήσεις που μπορεί να έχετε. Από τις 6 Ιουνίου και μετά τα γεγονότα που θα προκύψουν, σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας όπου θα σας προκαλέσουν υπερένταση, αρκετό εκνευρισμό και θα είσαστε αρκετά παρορμητικοί στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Αποφύγετε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις ή να προκαλέσετε καβγάδες.

3ο Δεκαήμερο

Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος σας βρίσκει σε ένα «τσουνάμι» αλλαγών.

Αλλαγές που έχουν σχέση με την προσωπικότητά και την εμφάνισή σας, όπου θα τονώσουν την ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δραστικά την εμφάνισή σας ή να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει νέες δραστηριότητες για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα σας βρίσκουν με μια όμορφη συναισθηματική συνάντηση, όπου κυριαρχεί η χαλάρωση, ονειροπόληση, δημιουργικότητα, τρυφερότητα και στοργή. Από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουνίου, δέχεστε ένα «βομβαρδισμό» ξαφνικών ειδήσεων που θα χρειαστεί να βρείτε τις λύσεις ή να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Ίσως θεωρηθείτε και λίγο εκκεντρικοί και απρόβλεπτοι σε αυτά που λέτε ή κάνετε. Από τις 26 Ιουνίου και μετά θα βιώσετε μια πιο ταραχώδη περίοδο όπου θα υπάρξει μια ξαφνική ανησυχία και νευρική ένταση με το σύντροφο σας ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο, που ίσως σας οδηγήσει σε μεταξύ σας σύγκρουση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α΄ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος συνεχίζει να σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους, προσγειωμένους και αφοσιωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και λιγότερο επικεντρωμένους στα ερωτικά σας θέματα ενώ παράλληλα καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, θα καλεστείτε να πάρετε κάποιες σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις σχετικά με το γάμο σας. Το σύμπαν σας βοηθάει στο να βρεθούν οι λύσεις ή οι ευκαιρίες, εάν εγκαταλείψετε τα κρυφά ζητήματα του παρελθόντος και τις ανασφάλειες σας. Από τις 6 Ιουνίου και μετά θα ακολουθήσετε μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη στάση σε θέματα αγάπης και έρωτα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ακόμη πιο εξαιρετικές και θα μπορέσετε να γοητεύσετε ή να μαγέψετε τον οποιονδήποτε με τα λόγια σας. Ο συνδυασμός του χιούμορ και της εξυπνάδας σας, θα σας επιτρέψει να μαγέψετε τα πλήθη όπου κι αν πάτε. Στις 15 Ιουνίου, θα βιώσετε μια σωματική και πνευματική εξάντληση, η οποία θα μειώσει την αποδοτικότητα σας και ίσως παρουσιαστούν κάποια επικοινωνιακά ή διαπροσωπικά ζητήματα. Ακόμη μπορεί να πικραθείτε από κάποια λόγια ή συζητήσεις που αφορούν τα προσωπικά σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Εσείς Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε το μήνα Ιούνιο με μια τεταμένη ανησυχία και με μια νευρικότητα, για θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Φυσικά, αν κάνετε τα σωστά βήματα ή πάρετε τις σωστές πρωτοβουλίες θα βρείτε τη διέξοδο ή τις λύσεις, είτε μέσω ενός κοντινού ταξιδίου αναψυχής με το σύντροφο σας είτε μέσω μιας ευχάριστης έκπληξης που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Από τις 16 Ιουνίου και μετά ξεκινάει μια πολύ πιο ανάλαφρη περίοδος για εσάς, όπου μπορείτε να ανανεωθείτε, να φλερτάρετε, να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε στιγμές με το σύντροφο σας και να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.

Γ΄ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα είναι ευεργετικές για ζητήματα που αφορούν τα ερωτικά σας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιον ο οποίος θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Από τις 19 Ιουνίου και μετά η διάθεση σας θα είναι υποτονική και θα νιώσετε σωματική εξάντληση, η φαντασία σας θα καλπάζει και αποφύγετε να δραματοποιήσετε κάποια γεγονότα που αφορούν τα ερωτικά σας και να βάλετε τον εαυτό σας στο ρόλο του θύματος. Από τις 26 Ιουνίου και μετά αποφύγετε να συμπεριλάβετε στις επικοινωνίες σας, το ψέμα, την υποκρισία και την εξαπάτηση, διότι μπορεί να πληγώσετε το σύντροφο σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να βρεθείτε ερωτικά με το σύντροφό σας και οι ελεύθεροι να κάνετε μια γνωριμία μέσω του κοντινού σας περίγυρου ή μέσω του διαδικτύου όπου θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, φαίνεται ότι το σύμπαν συνωμοτεί για τους ελευθέρους να δημιουργήσετε σχέση αγάπης όπου θα υπάρχει μεταξύ σας σεβασμός, αισιοδοξία και ενθουσιασμός. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθείτε και να γίνετε πιο γενναιόδωροι μέσα από αυτή τη σχέση. Προσοχή με άτομα που αγαπάτε ή άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς αυτό το μήνα θα είστε αρκετά κτητικοί και ίσως υπάρξει ο κίνδυνος να εμφανιστούν προβλήματα στη σχέση σας. Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές διότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να διαμορφώσετε μακροπρόθεσμα σχέδια ή δεσμεύσεις που θα σας επιτρέψουν να ανταμειφθείτε ή να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας σε προσωπικά ζητήματα.

Β΄ Δεκαήμερο

Εσείς Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου καλωσορίζετε το μήνα Ιούνιο χωρίς σημαντικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μέχρι τις 4 Ιουνίου θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και θα θελήσετε να αλληλοεπιδράσετε με τους φίλους σας ή να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα. Εάν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα πάρει τη δεύτερη θέση στη ζωή σας αυτές τις μέρες, ενώ εάν είστε ελεύθεροι οι φίλοι σας ίσως σας κάνουν μια απρόσμενη γνωριμία. Από τις 11 Ιουνίου η περίοδος είναι για βαθιά περισυλλογή και προβληματισμό σχετικά με τα ερωτικά σας. Είναι η ιδανική περίοδος να αφιερώσετε λίγο χρόνο σκεπτόμενοι τις πιο βαθιές σας σκέψεις και επιθυμίες. Από τις 17 Ιουνίου και μετά το σύμπαν θέλει να σας υπενθυμίσει ότι αξίζετε όλη την αγάπη και την αφθονία, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφα!

Γ΄ Δεκαήμερο

Εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, από τις 3 Ιουνίου και μετά, θα ζήσετε μια παραμυθένια, όμορφη και ρομαντική περίοδο όπου θα πρέπει να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην ενέργεια αυτή και μην προγραμματίσετε τίποτα που να σχετίζεται με επαγγελματικές δραστηριότητες. Εάν είστε δεσμευμένοι, δημιουργήστε μια ερωτική και τρυφερή στιγμή με το σύντροφό σας χωρίς ανθυγιεινά συναισθήματα, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να πλησιάσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και εκφράστε του την πιο τρυφερή σας πλευρά και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Από τις 18 Ιουνίου και μετά πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ερωτικά θέματα που σας απασχολούν, ταλαιπωρούν ή προκαλούν ένταση. Επιπλέον καλείστε να είστε προσεκτικοί για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργηθεί ή κρυφούς εχθρούς, που θα θέλουν να εμπλακούν στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

Λέοντες του 1ου δεκαημέρου μέχρι τις 5 Ιουνίου, τα ερωτικά σας δεν θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το σύμπαν θα συνεχίσει να σας στηρίζει και να ενεργεί προς όφελος σας, δίνοντας σας αρκετές ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα, όπου δουλέψατε σκληρά το προηγούμενο διάστημα. Από τις 6 Ιουνίου και μετά θα έχετε ένα έντονο συναισθηματικό «ταπεραμέντο», το οποίο θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, καθώς θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στη σχέση σας και μπορεί να απομακρυνθείτε ή να αποξενωθείτε από αυτήν έστω κι αν τρέφετε έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, δε θα ανεχτείτε καμία συναισθηματική καταπίεση αλλά όμως εάν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε ή να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, θα μπορέσετε να επιλύσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στα ερωτικά σας. Από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μήνα θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, θα κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, θα διασκεδάσετε και θα έχετε μια πολύ καλή διάθεση προς το σύντροφο σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Μαντέψτε!! Λέοντες του 2ου δεκαημέρου ήρθε η στιγμή για να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε, να κάνετε καλή εντύπωση και να λάβετε την αναγνώριση. Από την αρχή του μήνα, εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, είστε δραστήριοι, αποφασιστικοί, ετοιμοπόλεμοι και πάνω απ’ όλα αρκετά ερωτικοί. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για διασκέδαση και ευχαρίστηση διότι έρχονται φλογερές στιγμές πάθους που θα ξυπνήσουν κάθε κύτταρο σας. Οι ελεύθεροι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε μια πικάντικη ερωτική εξέλιξη, η οποία θα σας συναρπάσει. Είναι η ευκαιρία σας για να βρείτε την αγάπη, να προσελκύσετε ερωτικούς συντρόφους και να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με το ταίρι σας. Όσον αφορά εσάς τους δεσμευμένους, θα αναζωπυρώσετε το γάμο ή τη σχέση σας και θα περάσετε εξίσου καταπληκτικά.

Γ΄ Δεκαήμερο

Λιοντάρια του 3ου δεκαημέρου, οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας βρίσκουν σε ένα «λήθαργο» στο τομέα της ερωτικής σας ζωής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε αδιέξοδο, αλλά ότι εκφράζετε την αγάπη σας ιδιωτικά. Από τις 6 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουνίου, ίσως βιώσετε ένα ισχυρό «τράνταγμα» έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε ορισμένες αλήθειες πιο καθαρά, που σχετίζονται με θέματα που αφορούν το γάμο σας ή τη σχέση σας. Μπορεί κάτω από περίεργες συμπτώσεις να συναντήσετε στα ξαφνικά άτομα που θα σας αναστατώσουν ερωτικά ή άτομα του παρελθόντος μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας. Τα ελεύθερα Λιοντάρια, δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας εντυπωσιάσει άλλα να μην έχει διάρκεια. Από τις 26 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του μήνα, θα κυριαρχεί μια έντονη ανησυχία και νευρικότητα με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με τον σύντροφο σας και αυτές οι απροσδόκητες καταστάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεταξύ σας σύγκρουση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε το μήνα Ιούνιο με μια ψυχική και σωματική κούραση, λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που σας ακολουθούν από τον προηγούμενο μήνα. Γι’ αυτό και η ενεργητικότητα σας θα είναι μειωμένη όπου θα έχει αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως παραμελήσετε τον σύντροφο σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει και ίσως η σεξουαλική σας λίμπιντο να βρίσκεται σε μειωμένα επίπεδα. Γύρω στα μέσα του μήνα, μπορεί να παρουσιαστεί ένας κρυφός παθιασμένος έρωτας όπου θα σας διεγείρει συναισθηματικά και θα ανυψώσει την διάθεση σας. Από τις 15 Ιουνίου και μετά, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες στις συζητήσεις με το σύντροφο σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέχετε την καυστική συμπεριφορά σας και τα αρνητικά συναισθήματα, που ίσως φέρουν δυσκολίες ή εντάσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει απόσταση ή χωρισμός.

Β΄ Δεκαήμερο

Παρθένοι του 2ου δεκαήμερου, το μήνα Ιούνιο συνεχίζετε να επικεντρώνεστε σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας, αλλά ο μήνας επιφυλάσσει εκπλήξεις για εσάς. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως σας απασχολήσει μια υπάρχουσα σχέση η οποία είναι προβληματική και χωρίς μέλλον όπου θα προσπαθήσετε να βρείτε τις λύσεις για διέξοδο. Επίσης τις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε να τις κρατήσετε κρυφές και μυστικές και θα εκφράζετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας ιδιωτικά. Πολύ πιθανό μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ένα παράνομο δεσμό που θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και πάθη, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι! Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα διαδραματίζονται αρκετά παρασκηνιακά γεγονότα ή δραστηριότητες και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις ενέργειες σας για να αποτρέψετε τα κουτσομπολιά και τις γλωσσοφαγιές.

Γ΄ Δεκαήμερο

Εσείς οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, ο Ιούνιος σας «ανοίγει τις πόρτες» για κοινωνικοποίηση. Με την ενισχυμένη διάθεση που θα σας διακατέχει, θα εμφανιστούν νέες φιλίες και νέα ειδύλλια. Μαζί με το σύντροφο σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα προγραμματίσετε να βρεθείτε σε φιλικές συναντήσεις με άτομα που σας αγαπούν και θα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, θα ευνοήσουν την εύρεση της αγάπης και του έρωτα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον που θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή μια φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Καθώς ο μήνας προχωρά, θα αναλογιστείτε ή θα προβληματιστείτε και ίσως μετανιώσετε για ορισμένες επιλογές ή αποφάσεις που πήρατε σχετικά με τις σχέσεις ή το γάμο σας. Κάποιες προσδοκίες στα θέματα των ερωτικών σας θα διαψευστούν και θα εμφανιστούν στο προσκήνιο ψέματα, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και αποκαλύψεις. Θα βρεθείτε μπλοκαρισμένοι για το ποια πορεία δράσης ή απόφαση θα ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος συνεχίζει να δίνει μεγάλη έμφαση στη σεξουαλικότητα σας. Από τις 6 Ιουνίου και μετά θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε όπου θα είναι βοηθητικό για νέες γνωριμίες και σχέσεις. Θα έχετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και συμπαθείτε, για να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές μαζί τους. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν περιστασιακά φλέρτ μέσω των φιλικών σας επαφών, όπου θα σας ανανεώσουν. Ενδέχεται μάλιστα, να σας θυμηθούν άτομα από το παρελθόν που έχετε καιρό να συναντήσετε ή να υπήρξατε κάποτε εραστές.

Β΄ Δεκαήμερο

Για εσάς τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος προβλέπεται πολύ θετικός. Στις 4 Ιουνίου, ενδέχεται να λάβετε στα ξαφνικά μια πρόσκληση, ένα τηλεφώνημα ή να έχετε μια ερωτική συνάντηση, όπου θα σας κάνει χαρούμενους. Από τις 17 Ιουνίου και μετά, θα είσαστε πολύ πιο δραστήριοι, διεκδικητικοί και τολμηροί, με νέες φλογερές επιθυμίες και έντονα φλερτ. Με τέτοια ανεβασμένη διάθεση, θα ενθαρρυνθούν οι υγιείς επικοινωνίες με το σύντροφό σας και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί του. Το θέατρο, το σινεμά, η συναυλία ή ένα ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, είναι ευνοϊκά αυτό το μήνα. Από την άλλη, εάν είστε ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες όπου θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον μέσω των φίλων σας και να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα.

Γ΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος δεν ευνοεί τα ερωτικά σας θέματα αφού μέχρι τις 5 Ιουνίου συνεχίζονται οι ευκαιρίες σε θέματα εξέλιξης των επαγγελματικών σας. Στις 18 Ιουνίου η μέρα είναι πολύ ευεργετική και θα νιώσετε μια έντονη επιθυμία για να αλλάξετε παραστάσεις ή να δραπετεύσετε με τον σύντροφο σας ή το αγαπημένο σας άτομο, έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Προς το τέλος του μήνα, πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με τους φίλους σας, οι οποίες αναμφίβολα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αναστατώσουν και όλο αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στον σύντροφο σας, στη σχέση σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

Σκορπιοί!! Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας ξεκινάει πολύ όμορφα! Το σύμπαν συνωμοτεί και μια νέα γνωριμία εμφανίζεται στη ζωή σας, όπου θα νιώσετε ότι είναι το πεπρωμένο σας και η επιρροή που θα έχει πάνω σας, αναμφίβολα θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Θα έχετε έντονα την επιθυμία για να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σταθερή σχέση ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Στις 5 Ιουνίου προσπαθήστε να κρατήσετε «χαμηλούς τόνους», για να αποφύγετε εκδηλώσεις ζήλιας, κτητικότητας και αποκλειστικότητας. Επιπλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, σας δίνονται οι ευκαιρίες για να γνωρίσετε όμορφους ανθρώπους στη ψυχή και να δημιουργήσετε στο μεταξύ σας μια αληθινή φιλία ή μια ερωτική σχέση.

Β΄ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, το τελευταίο καιρό έχετε περάσει πολύ δύσκολα και ο μήνας Ιούνιος θα συνεχίσει να σας δυσκολεύει στα ερωτικά θέματα. Στις 4 Ιουνίου θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις με το σύντροφο σας, έτσι ώστε να βρεθούν οι λύσεις στα μεταξύ σας προβλήματα. Στις 10 Ιουνίου, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας στο σύντροφο σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Από τις 17 Ιουνίου και μετά η δημοτικότητα σας ανεβαίνει και είστε πολύ κοινωνικοί. Λαχταράτε έντονα την κοινωνική αναγνώριση για να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες μέσω σχέσεων που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα. Ίσως μια σημαντική γνωριμία να προκύψει από αυτόν τον κύκλο.

Γ΄ Δεκαήμερο

Εσείς Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε το μήνα Ιούνιο αρκετά ελπιδοφόρα αφού ο μήνας υπόσχεται μια τόνωση στον αισθηματικό τομέα. Από τις 3 Ιουνίου και μετά θα δεχτείτε και θα δώσετε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι πιθανό να αισθανθείτε έντονα συναισθήματα αγάπης και να θελήσετε να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή βραδιά με το σύντροφο σας ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο, ο μήνας φανερώνει επίσης πολλές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στο αισθηματικό τομέα όπου αυτό γίνεται πιο έντονο προς το τέλος του μήνα. Ίσως αποκαλυφθεί μια αλήθεια ή ένα γεγονός όπου θα σας αναγκάσει να αλλάξετε πορεία και βλέψεις για τη σχέση σας ή τον άνθρωπο σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο τρόπο που θα αντιδράσετε, διότι οι προκλητικές, οι έντονες και οι κυριαρχικές συμπεριφορές, ίσως σας επιφέρουν σκληρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος θα συνεχίσει να σας προσφέρει οφέλη και θετικές βελτιώσεις στο τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας. Μέχρι τις 4 του μήνα η περίοδος είναι ιδανική για περιπέτειες είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσω του χώρου της εργασίας σας. Από τις 5 του μήνα και μέχρι τα μέσα του μήνα, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι όπου μπορεί να γνωρίσετε κάποιον στα ταξίδια σας ή να ενδιαφερθείτε για κάποιον από μια ξένη χώρα ή να σας αρέσει κάποιος, ο οποίος να ζει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από το δικό σας. Από τις 15 Ιουνίου και μετά θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και χάρη στη «ξεροκεφαλιά» σας, θα ωθηθείτε στο να κλειστείτε στον εαυτό σας αντί να αντιμετωπίσετε τα οποιαδήποτε ζητήματα δυναμικά.

Β΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, υποδέχεστε το μήνα Ιούνιο με ένα ενθουσιασμό και καλή διάθεση. Κατά τη περίοδο 7 μέχρι 23 Ιουνίου, θα είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, πιο τολμηροί από το συνηθισμένο και θα έχετε μια «ακόρεστη πείνα» για περιπέτεια και μεγάλες εξορμήσεις. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για μακρινά ταξίδια, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αφήσετε για λίγο το καθημερινό άγχος και να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε ένα πιθανό σύντροφο, ο οποίος να είναι από μια ξένη χώρα ή ακόμη μέσω ενός συνεδρίου ή ενός κύκλου σπουδών. Αξιοποιήστε λοιπόν το μήνα στο έπακρο, διότι εκπέμπει ένα αέρα ανανέωσης και ικανοποίησης στα ερωτικά σας θέματα.

Γ΄ Δεκαήμερο

Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος, μέχρι τις 4 Ιουνίου σας ευνοεί σε θέματα αγάπης και προσωπικής ζωής. Θα συνεχίσουν να σας ελκύουν άτομα που η σεξουαλικότητα τους θα είναι έντονη, προκλητική και μυστηριώδης. Στις 18 Ιουνίου θα υπάρξουν εξαπατήσεις και παρανοήσεις στον ερωτικό τομέα όπου θα αναγκαστείτε να αξιολογήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να βιώσετε απογοητευτικές εμπειρίες. Από τις 19 Ιουνίου και μετά, θα νιώθετε κάπως υποτονικοί και η αισιοδοξία σας θα μετατραπεί σε μελαγχολία, απελπισία και απογοήτευση, γι’ αυτό μην αναλάβετε κάτι το οποίο δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε στα θέματα σχέσεων. Επίσης την συγκεκριμένη μέρα, υπάρχει ο κίνδυνος να είσαστε όσο πιο σαφείς γίνεται με τις επικοινωνίες σας, διότι υπάρχει περίπτωση να πέσετε θύμα παρεξηγήσεων και να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος μέχρι τις 4 Ιουνίου θα εξακολουθεί να σας ευνοεί τη δημιουργικότητα, τα ενδιαφέροντα, τον έρωτα και την αυτοπεποίθηση σας. Θα σας προτρέπει να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν διασκέδαση και έρωτα. Από τις 5 Ιουνίου και μετά θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ευχάριστες και ερωτικές δραστηριότητες, αναβάλλοντας τις υποχρεώσεις, το φόρτο εργασίας, την πίεση ή τις ευθύνες του σπιτιού σας. Θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα αφεθείτε στις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε δεσμευμένοι, θα βιώσετε έντονες παθιασμένες στιγμές, όπου θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό, το πόθο και την έξαψη στη ζωή σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα έχετε ερωτική διάθεση. Θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν λειτουργεί σωστά στην ερωτική σας ζωή σας και θα βάλετε τάξη στα μικρά πράγματα της καθημερινότητας σας. Η επιθυμία σας για αλλαγή θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη για έντονες και μεταμορφωτικές ερωτικές σχέσεις, απελευθερωμένες από ταμπού και αρχές και επικεντρωμένες στις βαθιές σεξουαλικές σας επιθυμίες. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι, το μόνο που θα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον θα είναι το πάθος και η ευχαρίστηση.

Γ΄ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του 3ου δεκαήμερου, στις αρχές του μήνα Ιουνίου, σας δίνετε μια τεράστια ευκαιρία για θέματα συναισθηματικού περιεχομένου και θα πρέπει να την κυνηγήσετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη καθημερινή ρουτίνα και να δημιουργήσετε μια καινούργια συναισθηματική σχέση. Η περίοδος ευνοεί τις ερωτικές γνωριμίες και κατακτήσεις, όπου θα σας ανανεώσουν ή θα σας αναζωογονήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ίσως στα ξαφνικά κάτω από περίεργες συμπτώσεις ή συγκυρίες, να συναντήσετε νέους ανθρώπους ή να πάρετε κάποιες απροσδόκητες ειδήσεις όπου θα σας αναζωπυρώσουν τα ερωτικά σας συναισθήματα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι, προς το τέλος του μήνα να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή σας και θα ενισχύσει τη σεξουαλική σας δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος εξακολουθεί να ευνοεί τις ευκαιρίες για την απόκτηση υλικών αγαθών ενώ σε ερωτικά θέματα ο μήνας ξεκινάει με καβγάδες, ίντριγκες, σκηνές ζηλοτυπίας και χειριστικές συμπεριφορές με το σύντροφο σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η απροθυμία και των δύο για συμβιβασμό, είναι ένας από τους λόγους που υπάρχουν οι συγκρούσεις. Είναι πιθανό ο σύντροφος σας, να περιμένει από εσάς περισσότερη προσοχή ή να θέλει περισσότερες δεσμεύσεις από εσάς, κάτι που σας προκαλεί συναισθηματική δυσαρέσκεια. Πριν συμπεριφερθείτε βιαστικά, καλείστε να δείξετε διπλωματία, μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, να ακούσετε ή να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του συντρόφου σας. Ωστόσο, εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια σχέση πιο σοβαρή ή να συγκατοικήσετε. Από τις 7 Ιουνίου και μετά, οι διαφωνίες και οι καβγάδες των προηγούμενων ημερών, θα επιλυθούν ή θα εξομαλυνθούν και η σχέση σας θα αναζωπυρωθεί από δική σας υποχώρηση για χάριν της ηρεμίας όλων.

Β΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος προσφέρει εξαιρετικές εξελίξεις και αλλαγές σε θέματα συντροφικότητας και σχέσεων. Ο μήνας σας βρίσκει με μια ανεβασμένη διάθεση και ανάγκη για διασκέδαση. Έχετε την ανάγκη να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις των τελευταίων μηνών και να το «ρίξετε έξω». Θα θελήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Ο έρωτας μπορεί να σας «κτυπήσει την πόρτα», όπου θα σας δώσει χαρά, πληρότητα, ευτυχία και ικανοποίηση. Από τα μέσα του μήνα και μετά ίσως εμφανιστεί μια ολοκαίνουργια γνωριμία στο προσκήνιο όπου θα ιντριγκάρει το μυαλό σας και οι επικοινωνίες θα «πάρουν φωτιά».

Γ΄ Δεκαήμερο

Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, ξεκινάτε το μήνα Ιούνιο με ένα προβληματισμό και με μια ενδοσκόπηση στα ερωτικά σας θέματα. Φαίνεται ότι διανύετε μια περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτό σας ενοχλεί και σας δημιουργεί ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Έστω κι αν η ζωή σας αλλάξει και αναδιοργανωθεί, δεν θα σας λείπει η επιθυμία για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία θα εμφανιστεί στη ζωή σας από το πουθενά, όπου θα σας αναστατώσει και θα δώσει μια πνοή ανάσας σε όλες αυτές τις αλλαγές που θα βιώνετε. Από τις 26 Ιουνίου και μετά, ίσως βιώσετε απρόβλεπτες καταστάσεις όπου θα «κουρελιάσουν» το νευρικό σας σύστημα. Οι ξαφνικές εντάσεις και προβλήματα που θα προκύψουν στη σχέση σας θα σας κάνουν να θελήσετε να τις επιλύσετε στο «εδώ και τώρα».

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, ο μήνας Ιούνιος ξεκινάει με ανακατατάξεις στην καθημερινότητα σας, στη καθημερινή σας εργασία και με αρκετό άγχος, το οποίο επηρεάζει την ερωτική σας ζωή. Οι αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα έχετε αυτό το μήνα, δεν θα σας αφήσουν να «πάρετε ανάσα» και δε θα έχετε περιθώρια για διασκέδαση και για έρωτες. Όμως όλες αυτές οι προσπάθειες που κάνετε θα σας βγουν σε καλό, διότι μέσω της σκληρής δουλειάς, θα σας ανοίξουν νέες πόρτες, νέες ευκαιρίες και νέοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας. Μετά τις 20 Ιουνίου, εάν είστε δεσμευμένοι, οι καυγάδες και οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν μεταξύ σας θα οφείλονται στις πιέσεις της καθημερινότητας σας, όπου θα σας εξαντλήσουν σωματικά και ψυχολογικά. Εάν είστε αδέσμευτοι, έστω και μέσω αυτών των πιέσεων, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια γνωριμία στο χώρο εργασίας σας ή να γνωρίσετε κάποιον, ο οποίος να σας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα θέμα σας.

Β΄ Δεκαήμερο

Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε το καλοκαίρι με το να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στις απαιτήσεις του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων. Γίνεστε περισσότερο σπιτόγατοι από ότι συνήθως και θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, με τη σχέση σας ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ενδέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα ή ένα ξαφνικό ταξίδι αναψυχής να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσης σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί η δυνατότητα για να οργανώσετε μια μικρή εξόρμηση ή εκδρομή με το σύντροφό σας, όπου θα αναζωπυρώσετε την σχέση ή το γάμο σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσω των μετακινήσεων σας ή μέσω μιας εκδρομής όπου θα σας αναστατώσει την ζωή με θετικό τρόπο.

Γ΄ Δεκαήμερο

Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, ξεκινάτε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το μήνα Ιούνιο πολύ όμορφα, όπου θα απολαύσετε τη στοργή και την αγάπη των άλλων προς εσάς. Είναι μια περίοδος ανταλλαγής δώρων και διασκέδασης. Είτε είστε δεσμευμένος είτε είστε αδέσμευτος, η τύχη είναι με το μέρος σας και έτσι μπορείτε να κινηθείτε προς το άτομο που ποθείτε με αρκετή αυτοπεποίθηση για να ζήσετε τον αμοιβαίο έρωτα. Από τις 19 Ιουνίου και μετά θα υπάρξει μια παραπλάνηση στα θέματα της σχέσης σας, όπου θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Η υποτονική σας διάθεση, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε σωστά θέματα που αφορούν τη σχέση ή το γάμο σας ή του αγαπημένου σας προσώπου. Από τις 26 Ιουνίου και μετά, αποφύγετε τις συζητήσεις ή τις επικοινωνίες με μέλη της οικογένειας ή με τα άτομα που θεωρείτε οικογένεια σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείτε πολύ εύκολα επειδή το μυαλό σας θα ταξιδεύει και δεν θα δίνετε σημασία σε αυτά που σας λένε.

https://christosarchos.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.