facebook_page_plugin

Αφροδίτη στο Λέοντα 5 Ιουνίου μέχρι 9 Οκτωβρίου 2023. Πάθη - αίγλη και δράμα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Πάθη, αίγλη και δράμα αναμένεται να βιώσουμε όσο η Αφροδίτη πλανήτης της ομορφιάς, της αισθητικής, της αρμονίας αλλά και των ερώτων μας θα διελαύνει το ζώδιο του Λέοντα.

Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα ενεργεί φλογερά, παθιασμένα, επιδεικτικά, με αρχοντιά, γενναιοδωρία αλλά και δράμα υιοθετώντας όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του λιονταριού που τίθενται στην υπηρεσία της.

Η ερωτική διάθεση αυξάνεται και μας συμπαρασύρει να ζήσουμε όσα μπορούμε περισσότερα σα να μην υπάρχει αύριο. Ωστόσο καλό είναι να σκεφτούμε πως αν τελικά υπάρχει αύριο θα κληθούμε να αποπληρώσουμε όλες τις υπερβολές που έχουμε κάνει μία προς μία. Για την Αφροδίτη στο Λέοντα ο κόσμος όλος είναι μια σκηνή που εκείνη διαδραματίζει ένα φαντασμαγορικό ρόλο αναμένοντας την αποθέωση του κοινού. Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς και η Αφροδίτη σε αυτό το χώρο μετατρέπεται σε καυτή, συναρπαστική και δραματική αίσθηση. Μια Αφροδίτη που αφομοιώνει απόλυτα τα χαρακτηριστικά του Λέοντα που δεν κρύβεται, δεν προσποιείται και εκφράζει σαφώς αυτό που έχει στην καρδιά της.

Η διέλευση της Αφροδίτης στο Λέοντα θα διαρκέσει από 5 Ιουνίου 2023 ως και 9 Οκτωβρίου 2023 πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη διέλευση του γρήγορου αυτού πλανήτη στα ζώδια, και αυτό διότι στην πορεία της θα γυρίσει ανάδρομη. Η αναδρομή της Αφροδίτης θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 4 Σεπτεμβρίου που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τις ιδιότητες του πλανήτη που εξηγούνται παρακάτω.

Με ανάδρομη Αφροδίτη λοιπόν καλό είναι να μην ξεκινάμε καμία νέα σχέση, να μη δίνουμε υποσχέσεις, να αποφεύγουμε αγορές ρούχων, παπουτσιών ή καλλυντικών, να μην προβαίνουμε σε αισθητικές αλλαγές ή να κάνουμε τατουάζ. Συνιστάται όμως να επανεξετάσουμε έναν χωρισμό, να επαναπροσδιορίσουμε μια σχέση, να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις παρελθοντικές, να επανασυνδεθούμε με μια πρώην σχέση ή να επαναφέρουμε ένα παλιό στυλ στην εμφάνισή μας.

Με το που θα μπει η Αφροδίτη στο Λέοντα 5/6 θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και έχει τη δυναμική να επιφέρει προβλήματα σε σχέσεις, ζήλια, κτητικότητα, δράμα, αυταρχικότητα και χειραγώγηση. Στη συνέχεια 7/6 θα κάνει τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού αντίστοιχα που μπορεί να επιφέρει διάσπαση σχέσεων.

Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο το οποίο θα εντείνει την ανάγκη μας για υπερβολές σε έξοδα και οτιδήποτε έχει να κάνει με καλοπέραση και ευχαρίστηση.
Αυτή η όψη θα επαναληφθεί τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από το Λέοντα στις 11/6 ορθόδρομη, στις 22/8 η Αφροδίτη σε ανάδρομη φορά και τέλος στις 17/9 ορθόδρομη ξανά. Συνεπώς χρειάζεται προσοχή για να μην ξεφύγουμε από τον έλεγχο και έχουμε απώλειες που θα μάς κοστίσουν.

Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με το Χείρωνα στον Κριό κάτι που θα βοηθήσει πολύ το συναισθηματικό μας κόσμο, βελτιώνοντας τις σχέσεις με τους άλλους καθώς θα εξομαλύνει τις δυσκολίες. Και αυτή η όψη θα επαναληφθεί τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από το Λέοντα στις 29/6 ορθόδρομη, στις 14/8 η Αφροδίτη σε ανάδρομη φορά και ξανά στις 23/9 ορθόδρομη.

Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο και εκεί θα υπάρξουν προκλήσεις και αναστατώσεις στις σχέσεις. Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Ευνοούνται οι εκκεντρικές εμφανίσεις με αυτή την όψη. Και αυτή η όψη θα επαναληφθεί τρεις φορές λόγω της αναδρομής της Αφροδίτης κατά τη διέλευσή της στο Λέοντα, στις 2/7 ορθόδρομη, στις 9/8 η Αφροδίτη σε ανάδρομη φορά και 29/9 ορθόδρομη και πάλι.
Αυτές είναι οι κυριότερες όψεις της Αφροδίτης σε όλη τη διάρκεια διέλευσής της από το Λέοντα. Πάμε να δούμε τώρα λοιπόν πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτή η διέλευση.

Χαριτάτου Έφη

Αφροδίτη στο Λέοντα 5 Ιουνίου μέχρι 9 Οκτωβρίου 2023. Πάθη - αίγλη και δράμα 3
ΠΡΟΣΟΧΗ οποιαδήποτε επένδυση, έναρξη επιχείρησης σχέσης ή συνεργασίας καλύτερα να ανασταλεί όσο η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο Λέοντα. Αυτό ισχύει για όλα τα ζώδια.

Κριός
Οι Κριοί θα έχετε αυξημένη δυνατότητα έκφρασης συναισθημάτων και αγάπης καθώς επίσης και βελτίωση σχέσεων, γάμου ή ερωτικής ζωής συνολικά. Ευκαιρίες αύξησης των οικονομικών σας είναι τώρα εφικτές καθώς μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγικοί. Επενδύσεις μπορούν να επιφέρουν οφέλη όσο η Αφροδίτη θα κινείται στο Λέοντα. Ωστόσο μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και μην πάρετε παρακινδυνευμένα ρίσκα είτε στα οικονομικά είτε στα αισθηματικά σας.

Ταύρος
Οι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας καθώς και να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να εκκαθαρίσετε το χώρο σας από παλαιά και αχρείαστα πράγματα. Θα έχετε ευκολία στη βελτίωση της προσωπικότητάς σας, θα διέπεστε από ενθουσιασμό και διάθεση καθώς επίσης θα έχετε και αυξημένη παραγωγικότητα κάτι που θα ωφελήσει τα εργασιακά σας. Αποφύγετε το δανεισμό όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να αποπληρώσετε τυχόν οφειλές.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι θα έχετε ευκαιρίες για μικρά ταξίδια και μετακινήσεις. Η δημιουργική σας έκφραση θα ενταθεί και ενδεχομένως να εκδηλωθεί μέσω των τεχνών αυτήν την περίοδο. Είναι μια περίοδος ανάμεικτων καταστάσεων αφενός θα έχετε διάθεση για φλερτ και αφετέρου θα έχετε την τάση να φαίνεστε απειλητικοί προς το φλερτ σας, κάτι που μπορεί να τους φοβίσει. Αν όντως είστε σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου το πιθανότερο είναι να βρείτε κάποιον που είναι πολύ κοντά στον κύκλο σας και δεν υποψιαζόσασταν καν.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θα έχετε ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και πιθανώς επέκταση επιχειρήσεων και οφελών όσο η Αφροδίτη θα κινείται στο χώρο του Λέοντα. Τα σχέδια που θα κάνετε σχετικά με τα οικονομικά σας θα είναι παραγωγικά όσο η Αφροδίτη θα διελαύνει από το Λέοντα ωστόσο χρειάζεται να είστε εγκρατείς και προσεκτικοί. Κυρίως εσείς οι Καρκίνοι φροντίστε να μη σπαταλήσετε μεγάλα ποσά σε πράγματα που τελικά δε θα χρειάζεστε. Σε γενικές γραμμές θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και στο σπίτι αλλά και με φίλους.

Λέων
Οι Λέοντες με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο είστε η ενσάρκωση της γοητείας. Η διέλευση του πλανήτη της ομορφιάς στο Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σάς βοηθήσει να εκφράσετε τα χαρίσματά σας και επομένως θα είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί και αξιολάτρευτοι. Πολύ καλή περίοδος να επεκταθείτε στην καριέρα σας και στις συνεργασίες σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη θετική διέλευση έχοντας πάντα στο μυαλό σας να μετριάζετε τις υπερβολές και να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Παρθένος
Οι Παρθένοι με την Αφροδίτη να διελαύνει το Λέοντα θα δουν την αγάπη ως προσφορά και θυσία περισσότερο απ’ ότι ρομαντικά. Με αυτή τη διέλευση αναπτύσσονται σε εσάς ισχυρές θεραπευτικές ικανότητες και όσο περισσότερη συμπόνια μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο αντίκτυπός σας. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα λόγω ταξιδιών, δικαστικών ενεργειών και σπουδών. Επίσης να είστε εγκρατείς με τη διατροφή σας.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θα έχετε ευκαιρίες να επεκτείνεται την κοινωνική σας ζωή. Παράλληλα είναι μια περίοδος που θα σάς απασχολήσουν θέματα με οικονομικά τρίτων ή κληρονομικά. Αποφύγετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας ή τις φιλοδοξίες σας στους άλλους αυτήν την περίοδο διότι θα λειτουργήσει αρνητικά για εσάς καθώς επίσης μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε και σε συνεργασίες με τρίτους. Ωστόσο τώρα είναι μια καλή περίοδος να προσφέρεται βοήθεια σε κάποιους που τη χρειάζονται και αυτό θα μετρήσει πολύ υπέρ σας.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τη δημοτικότητά σας. Είναι μια θετική περίοδος για την καριέρα, τις σχέσεις, το γάμο σας αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Πιθανότητες προαγωγής στην καριέρα σας είναι αυξημένες και κυρίως αν η εργασία σας σχετίζεται με δημόσιο τομέα ή δημόσια έργα. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει νέα επαγγελματικά συμβόλαια και συνεργασίες με δημοφιλή άτομα. Ανάπτυξη σκοπών και στόχων καθώς και αύξηση των οικονομικών. Πιθανό να λάβετε βοήθεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Τοξότης
Οι Τοξότες θα αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις σας αυτό το διάστημα. Μπορεί να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα επεκτείνει την οπτική σας γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς, ήθη και έθιμα. Η κοινωνική σας ζωή θα αυξηθεί και τώρα είναι μια καλή περίοδος να βελτιώσετε την εργασιακό σας τομέα. Αυτή η περίοδος με την Αφροδίτη να διελαύνει το Λέοντα θα πυροδοτηθεί το αίσθημα δικαιοσύνης σας και συνεπώς θα νιώθετε πιο ευσυγκίνητοι από συνήθως για όσα θεωρείτε άδικα ή ανυπόφορα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πιθανόν ν’ ακούσετε τη διαίσθησή σας πολύ έντονα με την Αφροδίτη στο Λέοντα. Χρησιμοποιείστε την προς όφελός σας. Ευκαιρία να είστε πιο προσιτοί στους άλλους αυτήν την περίοδο. Μια περίοδος που αφενός θα έχετε διάθεση για φλερτ αφετέρου η καριέρα σας απαιτεί αργά και σταθερά βήματα. Προσοχή απαιτείται και στα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο καθώς επίσης και σε οικονομικά τρίτων που σάς αφορούν. Κατάλληλη περίοδος για αποπληρωμή χρεών. Ενδεχόμενες κληρονομιές.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι θα έχετε βελτίωση σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, γάμου και ερωτικής ζωής. Χρειάζεται ωστόσο να κινηθείτε προσεκτικά με κατανόηση και χωρίς εγωισμούς για να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Όσοι είστε σπουδαστές θα έχετε ευκαιρίες για κατάλληλη καθοδήγηση καθώς και εξαιρετική οξυδέρκεια που θα σάς βοηθήσει σε ακριβή και θετικά αποτελέσματα. Είναι πιθανόν να δεχτείτε κριτική από τρίτους και καλό θα ήταν να τη λάβετε υπ’ όψιν σας ώστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς θα διανύσετε μια περίοδο που θα έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε απ’ οτιδήποτε υλιστικό. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να περάσετε χρόνο σε φυσικά περιβάλλοντα, κυρίως κοντά σε νερό. Αυτό θα νιώθετε ότι βοηθάει την πνευματική σας υγεία καθώς και τη σωματική. Όσο η Αφροδίτη θα διελαύνει το ζώδιο του Λέοντα φροντίστε η διατροφή σας να είναι εγκρατής. Αποφύγετε τα γρήγορα ανθυγιεινά γεύματα. Αν η εργασία σας σας τραβάει πολλή ενέργεια φροντίστε να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε επαρκώς.

Χαριτάτου Έφη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://christosarchos.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.