facebook_page_plugin

Αστρολογικές αναλύσεις, άρθρα για την αγάπη και τις σχέσεις Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Ιουλίου 2023.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

 Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Ιουλίου 2023.

 

Κωνσταντίνα Νικολάου

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιο άτομο εξαιτίας κάποιων διαπληκτισμών, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ωθεί να πάρετε την πρωτοβουλία προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για κάποια θέματα του παρελθόντος. Αυτός ο μήνας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους για διάλογο οι οποίοι φέρνουν πίσω τη συναισθηματική εγγύτητα. Κάποιοι από εσάς ίσως αξιολογήσετε εκ νέου τη σχέση σας, δεν βιάζεστε για δέσμευση. Η Αφροδίτη φέρνει αγάπη και πάθος, αλλά σε ανάδρομη πορεία γίνεστε ο πολεμιστής, έτσι μπορεί να υπάρχουν επιπλέον εντάσεις για τις οποίες θα πρέπει να αγωνιστείτε να καταπολεμήσετε. Μπορεί ακόμα να χρειαστείτε περισσότερο προσωπικό χώρο καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας σας πνίγει.

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε ένταση στα συναισθήματά σας ενώ το πάθος και η λίμπιντό σας θα είναι στο αποκορύφωμά τους. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και τον Άρη στην Παρθένο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί και δυναμικοί προκειμένου να κάνετε ένα βήμα παραπάνω αν θέλετε κάποιο άτομο. Προσέξτε μόνο την λάθος επιλογή ερωτικών συντρόφων. Η γονιμότητά σας θα είναι επίσης αυξημένη, έτσι μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί, αν το επιδιώκετε. Αν δεν συλλάβετε τώρα λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης, προσπαθήστε ξανά ή περιμένετε μετά το καλοκαίρι. Ο ρομαντισμός σας και η αυτοπεποίθησή σας σας κάνουν ερωτικά εντυπωσιακούς και ακαταμάχητους. Μην περιμένετε όμως ιδιαίτερη μεταχείριση, απλά πάρτε την ευχαρίστηση που σας προσφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τί κρύβετε μέσα σας; Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, κι εσείς αγωνίζεστε σκληρά για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, για να νικήσετε τους κακούς σας δαίμονες. Αν και κάποιος θαμμένος θυμός μπορεί να βγει στην επιφάνεια κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να κοντρολάρετε τα αποτρόπαια και κακεντρεχή συναισθήματά σας. Ίσως ανταγωνίζεστε το σύντροφό σας σε θέματα προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής ή θέματα εμπιστοσύνης ή για τα χρήματα και το σεξ. Εάν η ερωτική ζωή σας έχει γίνει πληκτική, το φεγγάρι θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν διαφορές που έχετε με τον αγαπημένο σας στο κρεβάτι. Μπορεί ακόμα να προβάλετε κάποιες επιθυμίες που στο παρελθόν δεν τις είχατε συζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πού βαδίζουμε μαζί; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, φέρνοντας στο φως την ανάγκη σας για φροντίδα και ασφάλεια, έχετε έντονη την επιθυμία να αποσαφηνίσετε το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια πίεση προκειμένου να κάνετε μια νέα σχέση ή να ζητήσετε δέσμευση από το σύντροφό σας. Το φεγγάρι σας αφυπνίζει προκειμένου να συνειδητοποιήσετε αυτό που θέλετε και δεν τολμάτε να το ζητήσετε. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είστε λίγο ανυπόμονοι τώρα. Δεν πρόκειται να σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε μια αδιέξοδη σχέση και θα είστε εσείς οι πρώτοι που θα δώσετε τέλος. Αυτό και μόνο αυτό σας κάνει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς πριν κινηθείτε για οποιαδήποτε ευαίσθητα θέματα, γι’ αυτό ίσως και να θέλετε ένα τρίτο άτομο να μεσολαβήσει.

ΛΕΩΝ
Εάν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματά σας, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο θα σας βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσετε με θάρρος. Έχοντας μια καλή σχέση με τον εαυτό σας είναι το κλειδί για να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση με οποιοδήποτε άλλο άτομο. Δεν είστε από τα άτομα που θα μπορούσαν να ανεχτούν μια σχέση που δεν σας εξελίσσει στη ζωή σας, έτσι αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να μιλήσετε στο σύντροφό σας για τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και τις αξίες σας. Το ίδιο ισχύει αν μια παλιά αγάπη χτυπήσει τώρα την πόρτα της καρδιάς σας. Σκέφτεστε και αναρωτιέστε αν θέλετε και οι δύο τα ίδια πράγματα από τη ζωή, αν είστε έτοιμοι για δέσμευση ή αν είναι προς όφελός σας να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν ο σύντροφός σας κριτικάρει το στυλ της προσωπικότητάς σας ή τον τρόπο που διαχειρίζεστε τη ζωή σας, θα πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ανάδρομη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και τον Άρη στο ζώδιό σας προσπαθήστε να μην εκφραστείτε με επικριτικό και κατηγορηματικό τρόπο και βάλετε τον σύντροφο σας σε αμυντική θέση. Ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και θα μπορούσε να σας επιφέρει συγκρούσεις και επιπλέον προκλήσεις για ζητήματα άνευ μεγάλης σημασίας. Μπορεί να χρειαστείτε υποστήριξη τώρα και δεν είναι ντροπή να την ζητήσετε. Το βαθύ καρμικό μήνυμα του σύμπαντος; Φτιάξτε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Δεν έχετε συνηθίσει να είστε ευάλωτοι στους άλλους γι’ αυτό να είστε συμπονετικοί πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Δεν θα καταφέρετε να είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας, παλεύετε να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σας. Με τον Άρη στην Παρθένο και στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά εξαιτίας των εναλλαγών της διάθεσής σας, είστε πιο ευάλωτοι, ανοίγοντας την καρδιά σας λίγο περισσότερο. Κάποιες φορές ίσως αισθάνεστε λίγο αμήχανα ή ακόμα και περισσότερο συναισθηματικοί απ’ ό, τι είστε. Ψάξτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας για να δείτε τα αποθέματα των συναισθημάτων σας και να τα αποκαλύψετε εκεί που νομίζετε εσείς ότι μπορεί να γίνουν αποδεκτά. Σκέφτεστε τώρα τυχόν αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε προκειμένου να αισθάνεστε συναισθηματικά ικανοποιημένοι. Αναζητάτε να αναπτυχτείτε και να εξελιχτείτε μέσα από μια σχέση, οπότε θα έχετε την τόλμη και το θάρρος να το ομολογήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την φύση σας έχετε μια τάση για εμμονή και μπορεί να νιώθετε νοσηρά εξαρτημένοι με κάποιο άτομο από το παρελθόν ή ίσως ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν (μία) πρώην καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας. Ακόμα κι αν αυτό οδηγήσει σε ένα τέλος και όχι σε μια αναγέννηση της σχέσης, τουλάχιστον θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μια σχέση έχει ήδη τελειώσει για σας, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άλλο άτομο καθώς τώρα δεν μπορείτε να αφήσετε τις αρνητικές συνθήκες να σας καταβάλλουν. Να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν που η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια μακροχρόνια σχέση η οποία σας έχει αφήσει κάποιες πληγές. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί ακόμα να βάλετε φρένο σε μια σχέση που εξελίσσεται γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο μια νέα πορεία στην ερωτική ζωή σας και έχετε μπροστά σας έξι ολόκληρους μήνες για να μετασχηματίσετε τη σχέση σας. Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, εντείνονται η τρυφερότητα και το πάθος σας, τώρα ξεκινούν να αναπτύσσονται το συναισθηματικό δέσιμο και η οικειότητα. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάποια θέματα από κοινού με το σύντροφό σας, με κοινά οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία. Πολλοί από εσάς ίσως αρχίσετε να ανακάμπτετε από μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο ή ίσως ένα σκληρό μάθημα σας έχει κάνει να μην μπορείτε να εμπιστευθείτε πολύ εύκολα. Σίγουρα, έχετε κερδίσει κάποια σοφία από τις εμπειρίες σας και μπορείτε να την εφαρμόσετε τώρα στις μελλοντικές σας προσπάθειες. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν κρίνετε τον χαρακτήρα των ανθρώπων που γνωρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζητήματα οικειότητας και εμπιστοσύνης θα είναι κεντρικής σημασίας για πολλές από τις συζητήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας αυτόν το μήνα καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα κινείται στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας και του πάθους, ενώ η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να βασανίζεστε με κάποιο άτομο από το παρελθόν ή από ένα τρέχον αισθηματικό ενδιαφέρον. Ίσως κάνετε τον ντετέκτιβ και κατασκοπεύετε τις κινήσεις του άλλου. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν η ώθηση αυτή προέρχεται από τούς δικούς σας φόβους ή αν έχει μια λογική βάση. Έχετε σίγουρα το δικαίωμα να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πραγματικότητα και όχι στην φαντασία σας. Αν είστε σε διαζύγιο, θα έχετε τύχη σε νομικά ζητήματα και την κατανομή των κοινών περιουσιακών στοιχείων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είστε σε ετοιμότητα! Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πέρα από το βασικό θέμα της εμπιστοσύνης, μπορεί επίσης να θέλετε να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας τις επιθυμίες σας για το μέλλον. Πριν όμως κάνετε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, επαναξιολογήστε αυτή τη σχέση και αναρωτηθείτε αν βαδίζετε προς την ίδια κατεύθυνση μαζί, αν θέλετε τα ίδια πράγματα από την ζωή. Θα σκέφτεστε τώρα σε βάθος αν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι και αν μπορείτε να οικοδομήσετε κάτι από κοινού. Αν είστε μόνοι, ίσως έχετε μια ισχυρή επιθυμία να έρθετε συναισθηματικά πιο κοντά με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Το βαθύ καρμικό μήνυμα; Αναλώστε τον χρόνο σας με τους φίλους σας, δεν μπορείτε να περιμένετε μόνο ένα άτομο να σας δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΣ
Ο ρομαντισμός και η σεξουαλικότητα θα είναι στα ύψη και απολαμβάνετε τις ερωτικές στιγμές. Με τον Άρη στην Παρθένο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μαζί με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσατε να βρείτε την αδελφή ψυχή ή να υπάρξει μια αναγέννηση της υπάρχουσας σχέσης σας. Τώρα ίσως επιδιώκετε να περνάτε τον χρόνο σας στο σπίτι σας με το σύντροφό σας ακόμη περισσότερο. Μπορεί να πάρετε πιο σοβαρά τα πράγματα και να θέλετε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, βάζοντας στο μυαλό σας τη δέσμευση, μια εγκυμοσύνη ή να μιλήσετε με το σύντροφό σας για το κοινό μέλλον σας. Αυτή είναι η αρχή ενός εξάμηνου κύκλου, οπότε αν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο βήμα τώρα, έχετε χρόνο για να σκεφτείτε. Τουλάχιστον, θα μάθετε αν η σχέση σας κατευθύνεται προς μια πιο μόνιμη δέσμευση ή αν κάποια αναγκαία αλλαγή είναι σε εξέλιξη. Το χρειάζεστε για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς.

https://www.e-zwdia.gr/

 

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.