facebook_page_plugin

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Στις 10 Ιουλίου 2023 ο Ερμής από τις 29° 25’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στον που βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Η όψη αυτή θα μας κάνει να θέλουμε να κατανοήσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα σε οποιοδήποτε θέμα μας αφορά. Ωστόσο, ο τρόπος που θα προσεγγίζουμε τα πράγματα θα είναι έντονος και θα κάνει τους άλλους να δρουν αμυντικά έναντί μας.

Καχυποψία και αρνητικά σενάρια
Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, εύκολα μπορούμε να οδηγηθούμε σε εμμονικές σκέψεις και να κολλήσουμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες οι οποίες, φυσικά, αντί να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα ένα γεγονός, θα μας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε αρνητικές σκέψεις που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν αρνητικά σενάρια. Μόνοι μας, λοιπόν, θα φτάσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα που, όχι μόνο δεν θα είναι σωστά «κουμπωμένα» στην πραγματικότητα, αλλά θα μας δημιουργήσουν άγχος, στρες και φοβίες. Το χειρότερο μάλιστα που μπορεί να προκληθεί από όλα αυτά, είναι στο τέλος πραγματικά να πιστέψουμε τα σενάρια αυτά ως αληθινά και, άθελά μας, να οδηγηθούμε σε συμπεριφορές που ως κατάληξη θα έχουν να πέσουμε στην παγίδα της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

Με την όψη αυτή, θα γίνουμε κάπως καχύποπτοι και δύσπιστοι με τους άλλους και θα προσπαθούμε να κρύβουμε πληροφορίες με επίσημη δικαιολογία ότι δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης του κάθε τυχάρπαστου. Στην ουσία, όμως, εύκολα μπορούμε να «κατεβάσουμε ρολά», να μην είμαστε καλοπροαίρετοι με τους άλλους, να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας πλησιάσει, να μη μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά τις συμπεριφορές και τις καταστάσεις και γενικά να απομονωθούμε.

Από την άλλη, μπορεί εμείς να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανθρώπους που, είτε θα θέλουν να μας χειραγωγήσουν, είτε θα θέλουν να μας υπονομεύσουν, διοχετεύοντας αναληθείς πληροφορίες για εμάς και γενικά συκοφαντώντας μας. Σε περίπτωση που υπάρχουν αυτά τα σενάρια, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα αποκαλύψουν την αλήθεια και θα μας οδηγήσουν στη ανάγκη να αντιδράσουμε δυναμικά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσουμε τα συναισθήματά μας να πάρουν τα ηνία της ζωής μας και να μην αντιδράσουμε παρορμητικά γιατί θα κάνουμε σοβαρά λάθη. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην πάρουμε αποφάσεις αλλά να συλλέξουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε και να επαναξιολογήσουμε τα πράγματα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν να νιώσετε αβεβαιότητα σε ό,τι αφορά, τόσο την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και την οικογενειακή σας ζωή. Θα πρέπει να αποφύγετε, ωστόσο, να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα κάνετε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Κλείστε τα αυτιά σας σε πάσης φύσεως «σειρήνες» που άλλα σας τάζουν και άλλα έχουν κατά νου και μείνετε μακριά από κουτσομπολιά γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε εσείς. Δεδομένου ότι θα έχετε νεύρα θα έχετε και επιθετικό λόγο και αυτό θέλει προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα έξοδά σας γιατί θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας στρεσάρουν. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή θα γίνετε αρκετά κτητικοί κάτι που θα κάνει το ταίρι σας να ασφυκτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα γίνετε λίγο παραπάνω χειριστικοί και θα προσπαθήσετε να πάρετε τον πλήρη έλεγχο των σχέσεών σας. Από την άλλη, ίσως εσείς έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που αρέσκονται να παίζουν παιχνίδια εξουσίας.

ΛΕΩΝ

Θα βιώσετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα σας οδηγήσουν σε μελαγχολικές σκέψεις. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και γενικά κάντε υπομονή. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας διακατέχει μια έντονη καχυποψία και μια διάθεση να κρίνεται τους πάντες και τα πάντα. Πίσω όμως από αυτή τη συμπεριφορά θα κρύβεται επιμελώς το άγχος και οι φοβίες σας. Κατεβάστε τους τόνους και φερθείτε με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εντάσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία σας καθώς θα νιώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να σας χειραγωγήσουν. Θα πρέπει να προσέξετε να μην πέσετε σε παγίδες που με πονηριά σας στήνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα σας αναγκάσουν να γίνετε λίγο παραπάνω καχύποπτοι με τους άλλους. Προβλήματα θα παρουσιαστούν σε νομικά έγγραφα και συμφωνίες. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας εμμονές και θα σας προκαλέσει νεύρα και θυμό. Θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να αφήσετε τις ζήλιες εκτός σχέσης και να είστε λογικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή θα υπάρχει μια γενικότερη διάθεση για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις θα πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε χαμηλούς τόνους και να μην αφήσετε ζήλιες και καχυποψίες να κάνουν κακό στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι «όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε μια αρκετά έντονη και απαιτητική καθημερινότητα που θα σας κουράσει και θα σας καταπιέσει ακόμα και ψυχικά. Σε περίπτωση ενδεχόμενου ερωτικής επανασύνδεσης να θυμάστε, όχι μόνο τι σας ένωσε, αλλά και τι σας χώρισε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε μια τάση για γρήγορες και κάπως επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εστιάστε στις πραγματικές ανάγκες σας και φερθείτε με καλοσύνη στον ίδιο σας τον εαυτό και όχι μόνο στους άλλους.

https://www.myastro.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.