facebook_page_plugin

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 21 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 21 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.


Νέλλη Αλεξάνδρου
Στις 21 Ιουλίου ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει συνειδητοποιήσεις, διαπιστώσεις, και εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα προκαλέσουν άγχος και ανησυχία. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ενδεχομένως να δημιουργήσουν έντονους προβληματισμούς και απότομες αντιδράσεις.

Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα; Συνειδητοποιήσεις, απότομες αλλαγές

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ίσως να υπάρξουν υποκινούμενες και παρασκηνιακές συμπεριφορές. Οι εντάσεις και οι ρήξεις θα έχουν επίπτωση στη ψυχολογία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, οι εξάρσεις, και οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Στα οικονομικά η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, προσοχή στις επιλογές, ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη.

Στον αισθηματικό τομέα θα ξανά συζητηθούν ζητήματα που δημιουργούν δυσανασχέτηση, ίσως να υπάρξουν ξαφνικές αποφάσεις χωρισμού. Προσοχή στην ψυχολογική κούραση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εμμονή και η συναισθηματική προσκόλληση.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας δυσανασχετούν. Έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις στην ψυχολογία σας και στις εσωτερικές σας ανάγκες. Δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέσεις που τις βιώνετε πλέον ως τοξικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες που θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπομονή και όχι με άγχος ή απαισιοδοξία. Ίσως να είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε με συγκατάβαση. Ισορροπήστε το συναίσθημα, εστιάστε στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους καταστάσεις που στο παρελθόν είχανε μείνει άλυτες, θα πρέπει να οργανωθείτε και να δώσετε άμεσες λύσεις. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως οι βλέψεις σας να διαφοροποιηθούν, ίσως να τερματίσετε σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε την προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, οι απόψεις σας δεν θα πρέπει να είναι προσκολλημένες και δύσκαμπτες. Για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, θα πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε και να ελιχτείτε.

ΛΕΩΝ

Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η πίεση και τα ξεσπάσματα, προσοχή στις συζητήσεις σας. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως αποστασιοποιημένη, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να προστατέψετε τα μυστικά σας. Δώστε έμφαση στην ψυχική σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οριοθετήστε την τάση σας για απόρριψη και αυστηρή κριτική. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις που θα έχετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν οι απόψεις ή οι πεποιθήσεις σας. Εξισορροπήστε τις καταστάσεις με ορθολογισμό για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οργανώστε το σκεπτικό σας, προσοχή στις αμφιταλαντεύσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας και τι είναι αναγκαίο να διατηρήσετε στην ζωή σας για να μπορέσετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις σκέψεις σας, τις αντιδράσεις σας, και την εξέλιξη των σχέσεων. Αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, θα πρέπει να εξισορροπήσετε λογική με συναίσθημα για να μην υποπέσετε σε υπερβολές και λάθη που θα σας στοιχίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές, αλλάζει ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Δεν αποκλείεται κάτι να σας εκπλήξει δυσάρεστα και να γίνει το έναυσμα για συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα, κινηθείτε μεθοδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος το άγχος και η αδυναμία ή η ψυχική κούραση να σας οδηγήσουν σε λάθη και σε υπερβολές. Αναγκαίο θα είναι να αναλύσετε τις καταστάσεις, να ψάξετε τους λόγους και τις αιτίες, μόνο έτσι θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεγονότα του παρελθόντος θα πρέπει να επαναξιολογηθούν, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε συναισθηματική σκοπιά. Κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, προστατέψτε τις σχέσεις σας. Κάποιες καταστάσεις ή πληροφορίες ενδεχομένως να σας βάλουν σε σκέψεις, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναθεωρήσετε απόψεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αξιοποιήστε τις πληροφορίες για να μπορέσετε να κατανοήσετε τα γεγονότα, τους χαρακτήρες, και τις προθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν επαφές με πρόσωπο από τα παλιά. Πριν δώσετε ευκαιρία επανένωσης σκεφτείτε τα ενδεχόμενα με τρόπο λογικό και αντικειμενικό.

https://www.e-zwdia.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.