facebook_page_plugin

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5


Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Αύγουστο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου υποθέσεις και την αισθηματική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Ο νέος μήνας δείχνει πως ίσως κάποια δεδομένα που αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση να αλλάξουν. Αν είσαι ελεύθερος αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέχρι και τα μέσα του μήνα μιας και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου δεν εγγυάται τη σταθερότητα. Γενικά θα είναι πιο εύκολο να ρυθμιστούν κάποια πράγματα τα οποία αφορούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κατά το πρώτο μισό του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε αποδιοργανώσουν και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν έχετε κοινό ταμείο θα χρειαστεί να προσέξεις ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις που θα έχετε με αφορμή το ταμείο σας, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής, να συμφωνήσετε σε κάποια ζητήματα τα οποία διαφωνούσατε μέχρι στιγμής αλλά και να επενδύσετε χρόνο στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που φαίνεται που θα φέρει σε προτεραιότητα άλλα θέματα πέραν της προσωπικής σου ζωής, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Ο Αύγουστος είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για μία σχέση ή -αν είσαι ελεύθερος- για μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες θα εκπλήξουν πολλούς. Προσπάθησε να μην αποφασίζεις «εν θερμώ» μιας και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δείχνουν πως θα έχεις την τάση για κάποιες ριψοκίνδυνες κινήσεις, χωρίς όμως να αφουγκραστείς τα αποτελέσματα που θα έχουν αυτές για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γνωριμίες όμως θα δεις καλύτερα «που πηγαίνει» μία νέα γνωριμία κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο νέος μήνας θα σε οδηγήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο φιλική προς εσένα και το ταίρι σου. Ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να επενδύσεις σε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά, καθώς αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη διάθεση που θα υπάρχει μεταξύ σας. Γενικά, φαίνεται πως θα ανοίξει ένας νέος δρόμος στον αισθηματικό τομέα και αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό -αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός ο οποίος θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον αλλά και να φλερτάρεις! Αν είσαι ελεύθερος είναι πιο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για μία νέα γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία έκπληξη προς το σύντροφό σου θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σας και το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετοί τρόποι για να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές σε συναισθήματα, σε λόγια ακόμα και σε κινήσεις, μιας και αυτές είναι πολύ πιθανόν να ενταθούν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου. Οι «συνετές» κινήσεις στις αισθηματικές υποθέσεις θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τόσο εσένα που είσαι ελεύθερος όσο και εσένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει. Αυτή η ανασφάλεια με τη σειρά της ενδεχομένως να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και αυτό που μπορείς να κάνεις προκειμένου να αποφύγεις αυτό το σενάριο είναι να μην προδικάσεις καταστάσεις και να αφήσεις το χρόνο να δείξει την εξέλιξη τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθούν κάποιες γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε κοινές παρέες και μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Η βασική σου ανάγκη θα είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σε καταλάβει, ακόμα και τις φορές που δεν θα πεις πολλά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα βοηθήσει περισσότερο στο να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, καθώς αυτό θα είναι το πρωταρχικό μέλημα για εσένα. Η εσωστρέφεια που μπορεί να υπάρξει στα μέσα του μήνα δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς θα ξαναβρείς την καλή επικοινωνιακή σου διάθεση, κάτι που θα βοηθήσει στην επαφή σου είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του θα τονίσουν ιδιαίτερα αυτό τον τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξει αποσταθεροποίηση μίας σχέσης ή μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Ο μήνας μπορεί να δημιουργήσει ένταση, υποκειμενισμό και διάφορες προκλήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την πορεία μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Γενικά θα είναι πιο εύκολο να σταθεροποιηθούν καταστάσεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, κάτι το οποίο είναι ένα υπαρκτό σενάριο μέχρι και το τέλος του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ανάγκη σου να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε διακοπές θα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε προσπάθησε να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα, μιας και αυτό το μήνα θα υπάρχει τάση για σπατάλες και έξοδα, τα οποία ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στο ταμείο σου με την επιστροφή σου στην καθημερινότητα. Αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να προσέξεις τις διευθετήσεις που θα κάνετε από κοινού όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα σας, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα φέρει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή όμως θα υπάρχουν και κάποια σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να μην δημιουργήσουν ανατροπές. Σε γενικές γραμμές ο μήνας μας δείχνει πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά, μιας και θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτές πολύ πιθανό να υπάρξει και μία νέα γνωριμία. Φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο, κάτι που θα σε δυσκολέψει να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Θα υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, όπως επίσης και για να αφήσεις πίσω κάποια θέματα τα οποία είχαν φέρει εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα έχει προοπτικές για την εξέλιξη μιας γνωριμίας, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να έχουν διευθετηθεί κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός και εξωστρεφής για εσένα και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του οι μετακινήσεις, οι γνωριμίες με νέο κόσμο, οι επαφές με φίλους και οι δραστηριότητες που διασκεδάζουν θα έχουν την τιμητική τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πως θα έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις με το σύντροφό σου όμως θα πρέπει να δώσεις λίγο προσοχή, μιας και είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες διαφωνίες οι οποίες θα επηρεάσουν έστω και προσωρινά το κλίμα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες θα αυξηθούν κατακόρυφα και δεν αποκλείεται -αν αυτό το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση.

Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει. Γενικά ο μήνας θα δημιουργήσει την τάση για υπερβολές στη διασκέδαση αλλά και την τάση για «ανεξαρτησία», κάτι που μπορεί να επηρεάσει μία αισθηματική σου υπόθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα βρεθούν σε δεύτερη μοίρα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Ιδιαίτερα στην δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση και ουσιαστική αλλά και πρακτική από το σύντροφό σου, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το κλίμα στη σχέση σας και να δημιουργήσει προβλήματα. Ο μήνας δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και έτσι αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και ένα νέο ειδύλλιο, το οποίο όμως θα δείξει καλύτερα τις προθέσεις του κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Γενικά ο Αύγουστος θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να έρθεις ουσιαστικά κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου καθώς θα έχει την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος η στενή επαφή με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από τη μία θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει και μία δυσκολία στη διαχείριση τους, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή ώστε να μη σε παρασύρει σε συναισθηματική υπερχείλιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Αύγουστος είναι ένας εξωστρεφής μήνας για εσένα που φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, όμως δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες εκπλήξεις ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Ο μήνας δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και μάλιστα φαίνεται πως αυτή η νέα γνωριμία θα γίνει αρκετά ανατρεπτικά και θα φέρει τα «πάνω-κάτω» στα δεδομένα που είχες μέχρι στιγμής το μυαλό σου. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του δεν θα υπάρχει η απαιτούμενη συναισθηματική σταθερότητα, για αυτό σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και υπάρχουν κάποιες αισθηματικές περιπέτειες θα πρέπει να αποφασίσεις με σύνεση και να μην κάνεις μία παρορμητική επιλογή.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα αρχίσει ένα πρόσφορο διάστημα για εσένα και το ταίρι σου, που θα είστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανό να κανονίσετε ένα ταξίδι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Φαίνεται πως θα επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου, για αυτό μέχρι τότε προλαβαίνεις να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει αναμνήσεις από αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος οι οποίες δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να δεις ξανά μια σχέση που είχες. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα πάρεις μία απόφαση που θα εκπλήξει πολλούς. Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν και η επιστροφή σου σε μία σχέση του παρελθόντος είναι πιθανά σενάρια, όμως πριν αποφασίσεις κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να προκαλέσουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Γενικά ο Αύγουστος συνηγορεί σε ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σου ζωή το οποίο μπορεί να έχει κάποιες ανατροπές, όμως θα έχει και αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα. Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τα δεδομένα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τότε πιθανόν να είναι πιο εύκολο να πάρεις μία απόφαση σχετικά με μία σχέση, καθώς φαίνεται πως τα δεδομένα θα σταθεροποιηθούν και θα σταματήσουν να αλλάζουν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να έχεις μία καλύτερη εικόνα σε μία υπόθεση που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε απασχολήσουν σε γενικότερο πλαίσιο τα ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και ως εκ τούτου και την προσωπική σου ζωή. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα σε οδηγήσει να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί και να αποφασίσεις με βάση αυτά. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι δύσκολο να υπάρξει σταθερότητα και ως εκ τούτου να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση που θα αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία.

Στα μέσα του Αυγούστου, το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει και τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή να σταθεροποιούνται. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια ταξιδιών, κοινωνικών επαφών και συναντήσεων αλλά και μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξει καλύτερο κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και φαίνεται πως όποιες διαφωνίες υπήρξαν κατά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν, αφήνοντας σου ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Αύγουστος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά και την προσωπική σου ζωή και αν μπορούσαμε να τον χωρίσουμε σε δύο μέρη θα λέγαμε ότι το πρώτο μισό του θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για εσένα. Μία νέα γνωριμία όπως επίσης και η εξέλιξη μιας γνωριμίας σε μία νέα σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό σενάριο για τις αρχές του Αυγούστου, αν και θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Παρόλα αυτά ακόμα και μέσα από κάποια μπερδέματα μία αισθηματική υπόθεση που σε ενδιαφέρει φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει και θα εξελιχθεί με θετικούς οιωνούς.

Στα μέσα του Αυγούστου, θα αρχίσουν σε απασχολούν περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να έχεις ειδική μέριμνα για αυτή μέσα στην καθημερινότητα. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που θα αρχίσουν να μαζεύονται μετά τον δεκαπενταύγουστο είναι πιθανόν να επηρεάσουν το χρόνο που θα αφιερώνεις σε δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου και ίσως και τη διάθεσή σου. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη δημιουργήσει παράπονα από το ταίρι σου. Αν είναι εύκολο προτίμησε να κάνεις ένα ταξίδι ή να αφιερώσεις χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες με το σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς τότε θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για εσάς.

https://www.myastro.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.