facebook_page_plugin

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 11 ως 17/9/2023.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 11 ως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στα αισθηματικά σας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Σεπτεμβρίου 2023;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να απέφευγες ταξίδια, συμφωνίες και γενικά να ξεκινήσεις κάποια εγχειρήματα. Δεν έχουν μόνο αρνητική όψη οι μέρες αυτές, αντίθετα, υπάρχει και η θετική τους πλευρά, που σε προετοιμάζει για κάτι καλύτερο μέσα στον Σεπτέμβριο. Μπορεί να είσαι κουρασμένος από ένα γεγονός που σε ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες, όμως μια γνωριμία, συμφωνία, συνεργασία ή σχέση θα αλλάξει το τοπίο από ό,τι φαίνεται. Έχεις και τη στήριξη των κοντινών σου ανθρώπων για ένα νέο εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις όλα και να βγεις έξω να κυνηγήσεις τον έρωτα, αλλά μισό λεπτό, υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις προτού αφεθείς στα πάθη σου. Και δυστυχώς κάποιες είναι οικονομικές («δυστυχώς», επειδή στη φάση που είσαι τα οικονομικά δεν είναι και ο αγαπημένος σου τομέας), οπότε προγραμματίσου, αλλά ξανασκέψου εκείνη την τολμηρή αγορά που σου φαίνεται επένδυση και μην μπεις σε διαδικασία οικονομικών συμφωνιών, ρυθμίσεων και διαπραγματεύσεων. Αλλά ας επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα, τον έρωτα, που φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ενδιαφέρον έχει ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητα. Τύχη, επέκταση, αισιοδοξία και ευημερία δηλαδή σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Οι όψεις των ημερών βέβαια ίσως να φέρνουν υπερβολική αισιοδοξία, ασυδοσία, ή επιπολαιότητα, αλλά έχει και μια θετική πλευρά: αυτή την περίοδο γίνονται εξαιρετικά σημαντικές ζυμώσεις μέσα σου (και έξω σου) που θα σε οδηγήσουν σε μια καριέρα ή σχέση που να σε εκφράζει. Υπάρχουν και ενδείξεις για εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, πάντως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οι διεργασίες μέσα σου είναι αρκετά έντονες αυτές τις μέρες. Για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, διαπιστώνεις ότι είναι σημαντικό να νιώθεις εσωτερική ισορροπία, και ότι στην πραγματικότητα τίποτα δεν μπορεί να σου τη διαταράξει, εκτός αν το επιτρέψεις εσύ. Σαφώς η βοήθεια από έξω είναι καλοδεχούμενη, αλλά ακόμη κι αν δεν είναι διαθέσιμη ή, αντίθετα, από έξω υπάρχουν πιέσεις, εσύ μπορείς να διατηρήσεις την ισορροπία σου και να αποφασίζεις ότι θα είσαι καλά και θα συνεχίσεις το κυνήγι των στόχων σου. Ταυτόχρονα, αρχίζεις να λειτουργείς και κάπως παρασκηνιακά, υπάρχει κάτι που θέλεις να ετοιμάσεις, ένα νέο εγχείρημα ενδεχομένως, και ή η οργάνωσή του σου τρώει πολύ χρόνο ή δρας μυστικά, γιατί δεν θεωρείς ότι είναι ώρα ακόμη να μαθευτούν τα σχέδιά σου. Το σίγουρο είναι ότι εκτός από συγκέντρωση, χρειάζεσαι και βοήθεια και τα πρόσωπα που μπορούν να σου την παράσχουν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ
Λέων, αν μια σχέση δεν προχωράει, επειδή υπάρχουν διαφωνίες, ίσως ήρθε η ώρα να προσγειωθείς και να δεις τα πράγματα περισσότερο πρακτικά: ο έρωτας είναι ευχαρίστηση και ταυτόχρονα αίσθηση ότι αγγίζεις το άπειρο, αλλά έχει και μια άλλη πλευρά, αυτήν της δέσμευσης, της συμπόρευσης, της στήριξης στα δύσκολα, έχει δηλαδή και μια διάσταση πιο σοβαρή, την οποία καλείσαι να δεις και να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να αντέξεις. Οι όψεις των ημερών, πάντως, σε θέλουν έξω στον κόσμο, να δείχνεις το καλύτερό σου πρόσωπο και το πιο επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, από τη μια μεριά υπάρχουν όψεις που στηρίζουν τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, ξαφνικά, από εκεί που προφανώς δεν το περιμένεις. Από την άλλη υπάρχει ένα θέμα σε σχέση με τα επαγγελματικά και την οικογένεια, ενδέχεται οι απαιτήσεις και των δύο να είναι αρκετές για να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Η λύση, πάντως, μπορεί να έρθει από ό, τι φαίνεται. Επίσης, ομάδες ή φιλικά πρόσωπα ή νέες γνωριμίες μπορούν να σε στηρίξουν με τις ιδέες τους, ενώ φαίνεται ότι η δικτύωση σου θα είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, υπάρχει η πιθανότητα για ένα ταξίδι ή για να διευρύνεις με κάποιο τρόπο τους ορίζοντές σου. Σκέψου πάντως, πόσο σημαντική είναι η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις μια κατάσταση. Αν αυτή άλλαζε, τότε θα άλλαζε και το συναίσθημά σου. Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου, μια σχέση, τη βαρετή δουλειά σου ή τις σπουδές σου. Μπορείς επίσης να θέσεις νέους στόχους: σημαντικότατο όμως είναι να σε ελκύει η διαδικασία για την επίτευξή τους και να τη θεωρείς συναρπαστική. Και στα επαγγελματικά θα έχεις εξελίξεις, ίσως για ένα ξεκίνημα μιας ελεύθερης συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, οι σκέψεις σου αφορούν κυρίως τα οικονομικά. Πώς θα διαπραγματευτείς με τον καλύτερο τρόπο, πώς θα διεκδικήσεις σε μια δύσκολη περίοδο, πώς θα διαχειριστείς τα κοινά οικονομικά με κάποιον ή το χρέος σου. Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά αφορούν εκτός από την υλική αίσθηση ασφάλειας και τη συναισθηματική. Αυτές τις μέρες πάντως μια λύση διαφαίνεται στον ορίζοντα, η οποία θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, υπάρχει ένα δίλημμα σχετικά με μία ή περισσότερες σχέσεις σου. Να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι, ή όχι; Στην πρώτη περίπτωση νιώθεις ότι σέβεσαι τον εαυτό σου, ότι έχεις κάνει το καθήκον σου απέναντι στη σχέση και ότι τα πράγματα είναι απλά. Στη δεύτερη περίπτωση, που δεν λες αυτά που θέλεις να πεις, νιώθεις ότι έχεις περισσότερο τον έλεγχο της κατάστασης και ότι ενδεχομένως δεν κινδυνεύεις να απορριφθείς, αλλά τα πράγματα είναι περίπλοκα γιατί κανείς δεν έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματική αλήθεια, ούτε εσύ ούτε ο άλλος. Τέτοια είναι τα διλήμματα των ημερών, εσύ αποφασίζεις, αλλά αξίζει να εξετάσεις το πρώτο ενδεχόμενο, δηλαδή να είσαι ανοιχτός, ειλικρινής και οκέι με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, έχουν μαζευτεί πολλά, σε σημείο να μην μπορείς να δώσεις πουθενά την απαραίτητη προσοχή και αυτό έχεις κόστος και πρακτικό, αλλά και ψυχολογικό. Ίσως μάλιστα να νιώθεις ότι η διάθεσή σου ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Για να βρεις την ισορροπία, φαίνεται ότι κάτι πρέπει να «μειώσεις», να βάλεις δηλαδή τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου σε προτεραιότητα. Ξεκίνα από τα φανταστικά σου «πρέπει» που μάλλον μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν. Υπάρχουν και πολύ καλές μέρες αυτή τη βδομάδα, πάντως, που φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν καλά νέα σχετικά με μια συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η εβδομάδα έχει δύο πλευρές, μια πολύ θετική που αφορά ταξίδια, σπουδές, έρωτες και οικονομικά και μια κάπως περίεργη. Ίσως μιλάμε και για ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, κάτι σηματοδοτεί μια πιο αισιόδοξη περίοδο. Αλλά στο μεσοδιάστημα μπορεί και να υπάρχει ένταση σε μια αισθηματική υπόθεση ή απλώς τα πράγματα να μην προχωρήσουν όπως ακριβώς θα ήθελες. Αυτό δεν σημαίνει ότι για πάντα θα είναι έτσι, αλλά ότι μάλλον είναι καιρός να κάνεις μια μίνι σύσκεψη με τον εαυτό σου για να επανεξετάσεις αυτά που εσύ θες και χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αυτή τη βδομάδα που αφορούν περισσότερο μια αντίθεση επαγγελματικών και σπιτιού. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί στο ότι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψεις για λίγο καιρό το σπίτι σου ή να μετακομίσεις λόγω επαγγελματικών, ή ότι ακούς πολλά παράπονα από τους οικείους σου σε σχέση με την επαγγελματική σου ζωή (όπως π.χ. ότι δεν διαθέτεις χρόνο για κάτι άλλο). Από την άλλη φαίνεται ότι παρά την γκρίνια, θα έχεις και υποστήριξη. Ίσως και μια εξέλιξη στα αισθηματικά σου.https://www.e-zwdia.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.