facebook_page_plugin

Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η Σελήνη στην παρθένο έχει να κάνει με την ανάλυση και με την κατανόηση του κόσμου μας γύρω, έτσι ώστε να μπορέσουμε μετέπειτα να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί.

Είναι μια σελήνη που έχει σκοπό την κατανόηση των συναισθημάτων αλλά και τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα, για αυτό και θεωρείται πάντα ένα διάστημα που μας βοηθάει στην ανάλυση και στην περαιτέρω διαχείριση κρίσεων. Ας δούμε όμως ποια θα είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την εύνοια που υπάρχει σε δημιουργικά θέματα και μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική έμπνευση να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα ή να δημιουργήσετε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι μια περίοδος η οποία θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα το συναισθηματικό σας κόσμο και τελικά να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Σημαντικές ευκαιρίες για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας, οπότε όσοι από εσάς έχετε θέματα σπουδών θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική επιτυχία και ανάπτυξη. Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να κανονίσετε ένα ταξίδι το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε μια σημαντική λύση ενός οικονομικού σας προβλήματος, ενώ όσοι ασχολείστε με το εμπόριο είναι ένα πολύ καλό διάστημα.

Σκορπιός

Εδώ θα σας βοηθήσει πάρα πολύ για να μπορέσετε να κοινωνικοποιείται και να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Ως σύντροφος σας θα είναι περισσότερο δοτικός και έτσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο καλά μαζί και να περάσετε όμορφα. Η περίοδος είναι πάρα πολύ καλή για θέματα οργανώσεων και όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να επιτύχετε πράγματα με πολιτική κατεύθυνση θα μπορέσετε να έχετε μια σημαντική επιτυχία.

Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο 15 Σεπτεμβρίου 2023 – Προτεραιότητες και Πρακτικά Αποτελέσματα. Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Ερμής κάνει στάση στις 08ο 00’ της Παρθένου και ξεκινάει πάλι την ορθή του πορεία.

Μια φορά κι ένα καιρό… ο γυναικοκατακτητής Δίας είδε τη Νύμφη Μαία, την αγάπησε και καρπός του έρωτά τους ήταν ο Ερμής. Έτσι τουλάχιστον έχουμε ακούσει ή διαβάσει στη Μυθολογία για τον αρχαίο έλληνα θεό του εμπορίου, της επικοινωνίας, των ταξιδιών και του Λόγου, τον αιώνιο νεανία, τον πονηρούλη, τον απατεωνάκο…

Μα… για αστρολογία ήρθατε εδώ θα μου πείτε… Βλέπετε όμως, τη μέρα που γράφεται αυτό το άρθρο, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, και η συγγραφέας του παρασύρθηκε λόγω της – φαινομενικής – αναδρομής του.

Ο πλανήτης Ερμής λοιπόν, ο πρώτος σε σειρά από τον Ήλιο, ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ζωοδότη μας σε μόλις 88 ημέρες, κάπως σα να τρέχει στην εσωτερική λωρίδα του στίβου και μέχρι να τον φθάσουν οι υπόλοιποι πλανήτες ξεφεύγει μπροστά. Μέσα σε ένα έτος της Γης μας, έχουν ήδη περάσει 4,14 περίπου Ερμαϊκά έτη! Καθώς λοιπόν ολοκληρώνει κάθε έτος του ο Ερμής και η Γη συνεχίζει την ετήσια πορεία της, τρεις περίπου φορές τον χρόνο ο Ερμής φαίνεται να μένει πίσω της, ενώ εκείνος κινείται μια χαρά προς τα εμπρός. Κάπως έτσι εξηγείται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

Η γενική πεποίθηση του κοινού που παρακολουθεί την Αστρολογία, είναι ότι η αναδρομή του Ερμή (ή Ερμού για τους πιο ώριμους αναγνώστες) πρόκειται να μπλοκάρει κάθε ηλεκτρονική συσκευή, να εμποδίσει την υπογραφή συμβάσεων, την απώλεια κωδικών ασφαλείας και να φέρει κυκεώνα στις μεταφορές, πτήσεις και συνεννοήσεις. Χωρίς όμως να συμβαίνουν όλα αυτά πάντα. Έτσι, οι απόψεις για το τι σημαίνει και πως επηρεάζει η αναδρομή του Ερμή τις ζωές μας και κάθε ζώδιο ποικίλουν όπως έχουμε διαβάσει σε παλαιότερα άρθρα μας. Αυτές οι μπόρες όμως πέρασαν για τώρα.

Η στάση και μεταβολή της φοράς του Ερμή σε ορθή πορεία γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκεται και σε κυβέρνηση και σε έξαρση. Οι αποχρώσεις του Ερμή εδώ είναι αρκετά διαφορετικές από ότι θα τον συναντήσουμε στο άλλο ζώδιο κυβέρνησής του – τους Διδύμους. Στην Παρθένο ο Ερμής εκφράζεται λίγο πιο ώριμα, και μετρημένα, σα να έχει χάσει την ορμή και τον άγουρο τρόπο του μέσα στο καλοκαίρι, όσο χρειάζεται δηλαδή για να περάσει από τους Διδύμους στην Παρθένο. Παραμένει σβέλτος και γίνεται ανυπόμονος ή και νευρικός, καθώς αναζητά την τάξη, τη μεθοδικότητα, την ανάλυση πριν την απόφαση. Η ανάγκη για πρακτικές επιλογές, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα, ξεκαθάρισμα του τι είναι εφικτό και τι άπιαστο χρωματίζει την έκφρασή του εδώ και κατά συνέπεια τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε.

Ας σημειώσουμε ότι ο Ερμής στις 15 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε «στάση» για ορθοδρόμηση. Έχει δηλαδή μόλις σταματήσει την αναδρομή του και αρχίζει να κοιτάζει μπροστά. Δεν θα τον πούμε ζαλισμένο γιατί προσαρμόζεται γρήγορα. Θα τον παρομοιάσουμε με το αεροπλάνο που είναι στο διάδρομο απογείωσης, γεμάτο καύσιμα και με τις μηχανές αναμμένες και έτοιμο για απογείωση. Οπότε φαντασθείτε τον λίγο αργό στα δώρα του τις πρώτες μέρες και σε δυνατή πτήση μέχρι την επόμενη αναδρομή του στα μέσα του Δεκέμβρη.

https://christosarchos.gr/i-

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.