facebook_page_plugin

Ζώδια σήμερα Πέμπτη 14/09/2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιου της Παρθένου τα πλανητικά δρώμενα σας υπενθυμίζουν τα θέματα που είναι ακόμη ανοιχτά και τις εκκρεμότητες που πρέπει να αρχίσετε να τακτοποιείτε.

Δώστε χώρο στις σκέψεις σας και περιμένετε να γίνει η αυριανή Νέα Σελήνη πριν πάρετε αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μία καθημερινή ασχολία ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα και θα πρέπει να της δώσετε χώρο. Αν δεν είστε σίγουρη/ος για τις σκέψεις σας ή υπάρχουν εμπόδια καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά αλλά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ώστε να έχετε τον έλεγχο. Πάρτε χαρά από αυτό που κάνετε αλλά κρατήστε μικρό καλάθι αν ακούσετε μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις.

Για τους Διδύμους, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να δώσετε ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Ότι και αν κινητοποιηθεί στους συγκεκριμένους τομείς σήμερα, αφήστε το να περάσει και το βλέπετε ξανά σε δεύτερο χρόνο.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Αφεθείτε στη ροή και σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Λέοντες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με αξίες και κτήσεις. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη κυρίως ταξινομώντας τις βάσει προτεραιοτήτων.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο το υπόλοιπο ενεργειακό φορτίο δεν είναι υποστηρικτικό. Αντιθέτως, σήμερα ενδέχεται να γίνουν λάθη κυρίως λόγω βιασύνης ή επιπολαιότητας.

Για τους Ζυγούς, ότι λάμπει μπορεί να μην είναι χρυσός αλλά ειδικά σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Αποφορτίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και δώστε χώρο σε ότι σας ηρεμεί και σας γαληνεύει.

Για τους Σκορπιούς, ένα κοινωνικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο και να χρειαστεί την δική σας ενέργεια και δυναμική. Κάντε ότι κρίνετε σωστό, ωστόσο προχωρήστε με φειδώ έχοντας πλάνο Β έτοιμο. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και οτιδήποτε δεν σας κάνει να νιώθετε ασφαλής.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα η σημερινή αν έχετε κατά νου να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα ιδιαίτερα αν αφορούν την εργασία σας. Προσοχή σε τυχόν λάθη και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός χρονοδιαγραμμάτων ή σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι η καταλληλότερη για εξωτερικές δράσεις, ωστόσο για εσάς είναι πολύ καλή για να εμπνευστείτε νέες ιδέες όσο αφορά κάτι το οποίο έχει όραμα ή περιθώρια βελτίωσης. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και φτιάξτε το πλάνο νοητικά. Από αύριο μπορείτε να κάνετε και τις ανάλογες δράσεις.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε δράση αφορά βαθύτερες επιθυμίες σας ή οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά θέματα. Αντιθέτως, θα πρέπει να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά και να προχωρήσετε με προσοχή το πρόγραμμά σας.

Για τους Ιχθύες, αύριο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Κάντε υπομονή και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι σας χαροποιεί και προσέξτε τις παγίδες.https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.