facebook_page_plugin

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου 16 ως 17/9/2023.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

 Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 16 ως 17/9/2023.


Αγγέλικα Γεωργίου
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και για κάποιους με εντάσεις και ίντριγκες έρχεται ένα πολύ όμορφο και ξέγνοιαστο διήμερο. Επειδή περάσαμε δύσκολα θα μας φανεί το Σάββατο αυτό μια όαση και η αλήθεια είναι πως κρύβει και πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Θα μπούμε σε μια σειρά, θα οργανωθούμε μεν αλλά μέσα στη τάξη θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Είναι ένα κοινωνικό και δραστήριο Σάββατο, με νέες γνωριμίες για τα ζώδια που είναι ακόμη ελεύθερα και ειδικά το Σάββατο το βράδυ διακρίνεται για την ανεμελιά και την αισιοδοξία του.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 16 ως 17 Σεπτεμβρίου 2023

Την Κυριακή, τα πάθη φουντώνουν και ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο. Γενικά η μέρα δημιουργεί ενθουσιασμό και υπόσχεται νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία μας νέας σχέσης. Εκμεταλλεύσου το απόγευμα της για να εκφράσεις τις απόκρυφες σου σκέψεις και την έλξη σου για το πρόσωπο που ποθείς. Από το βράδυ και μετά, η αισιοδοξία εισβάλει στην ζωή μας και η κοινωνικότητα μας, μας ωθεί να κάνουμε νέες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό Κριέ μου είναι μια καλή αφορμή να αφήσεις πίσω σου την ένταση και να μπει η σχέση σου σε μια πιο ήρεμη και ανάλαφρη φάση. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και το άγχος δυστυχώς είχε αντίκτυπο στην σχέση σου, έρχεται όμως το διήμερο αυτό να αλλάξουν πολλά. Το Σάββατο σας παρασύρει σε βόλτες και εξόδους, σας ενώνει όμως συναισθηματικά και το μόνο που θα μπορούσα να σου πω να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα.

Για εσένα Κριέ μου, που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί κοινωνικό και εξωστρεφές, το Σάββατο μπορεί να σου φέρει νέες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Είναι άκρως ευνοϊκό το διήμερο αυτό και θα πρέπει να έχεις το νου σου γιατί ένα πρόσωπο (γνωστό ή άγνωστο) σκοπεύει να σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου το διήμερο αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολυαγαπημένε μου Ταύρε το διήμερο αυτό έχει ηρεμία και γαλήνη στο δεσμό σου, μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο παθιασμένα και έξαλα Σαββατοκύριακα όμως αυτό που έχεις ανάγκη, να περάσεις δηλαδή ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές στο φέρνει το Σάββατο. Μπορείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις και να οργανωθείς σε θέματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ταίρι σου, ειδικά η Κυριακή φέρνει στην σχέση σου αρμονία και μια διάθεση να αντιμετωπιστούν θέματα που την κάνουν δυσλειτουργική.

Είσαι μόνος-η σου Ταύρε μου; Αυτό το διήμερο μπορεί να μην είναι και από τα πιο ερωτικά και καυτά της ζωής σου, όμως το Σάββατο φέρνει μια εσωτερική οργάνωση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως αλλάζεις πράγματα είτε στην εξωτερική σου εμφάνιση, είτε μέσα σου ακόμη και τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Δημιουργείς πρόσφορο έδαφος για να έρθει μια νέα και αξιόλογη γνωριμία στη ζωή σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άκρως ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή θα αποδειχθεί το Σαββατοκύριακο αυτό. Το Σάββατο σου δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες. Επικοινωνείς με έναν διαφορετικό τρόπο με το ταίρι σου, καταρχάς μπορείς να συνεννοηθείς και στο λέω αυτό γιατί μέσα στην εβδομάδα που περάσατε είχατε διάφορα θέματα στο τομέα αυτό.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν διαθέτεις μια σχέση το διήμερο αυτό κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές. Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις πολλά στο κομμάτι της καρδιάς σου. Δεν αποκλείεται να ερωτευθείς δυνατά, είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μια από τις πιο δυνατές γνωριμίες της ζωής σου. Αν θες να αλλάξεις το status σου λοιπόν και από αδέσμευτος-η να αποκαλείσαι σε σχέση τα μάτια σου δεκατέσσερα το διήμερο αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το Σαββατοκύριακο καταφτάνει και μαζί του φέρνει και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα πρέπει να διεκπεραιωθούν. Είτε αυτές σχετίζονται με τον άνθρωπο που αγαπάς είτε με θέματα οικογένειας και επαγγελματικών. Το Σάββατο θέλεις να τακτοποιήσεις θέματα και εκκρεμότητες σου με αποτέλεσμα να παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αισθανθείς ότι δεν σε κατανοεί αλλά αυτό δεν υα ισχύει στην πράξη.

Για εσένα που είσαι εδώ και καιρό μόνος-η και σου φαντάζει βουνό μια νέα ερωτική αρχή, αυτό το διήμερο είναι άκρως ευνοϊκό. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τον μοναχικό δρόμο που ακολουθείς, σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς και να ανακαλύψεις τρόπους για να αποκτήσεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Βάζεις σκοπό να βγεις, να διασκεδάσεις αλλά και να αφήσεις την πόρτα της καρδιάς σου ανοιχτή για μια αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο είναι γεμάτο ενέργεια και πολύ διασκέδαση. Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο διήμερο, νιώθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και εκφράζεις με κάθε τρόπο τι αισθάνεσαι για εκείνο. Απόλαυσε το διήμερο αυτό και ξέχνα ότι και αν πέρασες την εβδομάδα αυτή στη δουλειά ή στην καθημερινότητα σου.

Για εσένα Λιοντάρι μου που είσαι μόνος-η, κρύβει πολύ δυνατές ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι. Να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου, οι συναντήσεις και οι γνωριμίες που θα κάνεις δεν είναι καμία τυχαία. Εκμεταλλεύσου εκείνη την ευκαιρία που θεωρείς πως είναι η πιο αξιόλογη στο να ερωτευθείς μεν δυνατά αλλά και να υπάρξει μέλλον ανάμεσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό και ειδικότερα από την Κυριακή και μετά, βάζεις σε τάξη όλη σου τη ζωή άρα και την αισθηματική σου ζωή. Θες να λύσεις εκκρεμότητες και θέματα που ίσως είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Επιζητάς να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σας και να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα συναισθήματα σας και στο πως θα περάσετε ακόμη καλύτερα σαν ζευγάρι.

Αγαπημένε μου Παρθένε, το διήμερο αυτό μπορεί να μην είναι και από τα πιο ερωτικά της ζωής σου. Αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσεις ένα μοναχικό διήμερο. Το Σάββατο σε περιορίζει κάπως και σου βάζει πολλά «πρέπει» και «μη» πράγμα που σημαίνει πως εσύ μέσα σου δεν μπορείς να νιώσεις την απαιτούμενη ελευθερία. Θα έχει πολύ καλή παρέα το διήμερο αυτό αλλά όταν ένα άτομο αρχίσει να σε φλερτάρει εσύ μαζεύεσαι και νιώθεις άβολα.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ θετικό το διήμερο αυτό για εσένα και το ταίρι σου, ίσως αντιδράσεις με μια δυσπιστία όταν διαβάζεις τις προτάσεις αυτέ από εμένα, σε δικαιολογώ απόλυτα βέβαια διότι ήταν μια έντονη και δύσκολη εβδομάδα αυτή που διένυσες. Το Σάββατο αφήνεις πίσω σου ότι αρνητικό έζησες την εβδομάδα και μέλημα σου είναι να πραγματοποιήσεις όσες παραπάνω επιθυμίες μπορείς.

Για εσένα Ζυγέ μου, που είσαι ακόμη ελεύθερος-η και επιθυμείς να αποχωριστείς τη μοναξιά σου, αυτό το διήμερο μπορεί να αποδειχθεί ως ένα από τα πιο τυχερά του Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο, όχι απλά θα γνωρίσεις νέα άτομα αλλά ανάμεσα σε αυτά θα υπάρχει μια πολύ αξιόλογη εξέλιξη για την ερωτική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε-η Σκορπιέ το διήμερο αυτό για εσένα χαρακτηρίζεται από πειθαρχία και ενέχει πολλά πρέπει. Κατανοείς ότι δεν θα πρέπει να περιμένεις ένα παθιασμένο και γεμάτο ένταση Σαββατοκύριακο. Το θετικό είναι πως μπορείς να οργανώσεις την καθημερινότητα σου ή και ακόμη να κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για το μέλλον του δεσμού σας.

Διάφορες σκέψεις ή και συζητήσεις με κάποια άτομα ενδέχεται να σε βάλουν σε περίεργες σκέψεις το διήμερο αυτό. Το Σάββατο δημιουργούνται σκέψεις για την αισθηματική σου πιο σοβαρές θα έλεγα. Θες να αποκτήσεις κάτι πιο σοβαρό στην αισθηματική σου ζωή, δεν αποκλείεται να σκεφτείς ακόμη και το γάμο. Όλες αυτές οι σκέψεις σου ίσως να σε οδηγήσουν σε μια επανασύνδεση ή να πλησιάσεις έναν γνώριμο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο φέρνει ενέργεια και αισιοδοξία. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις εσύ και το ταίρι σου ένα υπέροχο και αξέχαστο διήμερο. Μήπως κανονίζετε να πάτε πουθενά αυτό το Σαββατοκύριακο; Μια βόλτα μακρινή; Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε το πώς νιώθετε ο ένας για τον άλλον θα έχει πρώτο λόγο.

Δώσε μεγάλη βάση Τοξότη μου σε αυτό το διήμερο, είναι άκρως τυχερό για εσένα και για την αισθηματική σου ζωή γιατί θα αλλάξουν πολλά. Το Σάββατο σου φέρνει πολύ αξιόλογες νέες γνωριμίες ή και ακόμη μια πολυπόθητη συνάντηση με το πρόσωπο που σου αρέσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Θα έχεις εξελίξεις πολλές και αν επιθυμείς να πάψεις να είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο μπορείς να το επιτύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι πολύ σημαντικό αλλάζει στα αισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή. Το Σάββατο απαιτεί από εσένα μια καλύτερη οργάνωση, θέλει από εσένα να αφήσεις στην άκρη το συναίσθημα σου και με μια πιο πρακτική ματιά να βρεις λύση σε όποια θέματα ή ασυνεννοησία είχε προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα. Το θετικό είναι πως υπάρχει καλή διάθεση, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτε.

Δεν αποκλείεται να μπεις σε πρόγραμμα το διήμερο αυτό, να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. Θες να αλλάξεις την εμφάνιση και το σώμα σου, να αλλάξεις από μέσα προς τα έξω, θα αλλάξεις ακόμη και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Θα ασχοληθείς με την ομορφιά και την ευεξία και αυτό θα ακτινοβολεί στους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο, σε οπλίζει με ενέργεια και με καλή διάθεση. Τακτοποιείς το Σάββατο τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου. Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πρωταρχικό σου μέλημα και όχι γιατί το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα αλλά γιατί εσύ έχεις την ανάγκη να περάσετε όμορφες στιγμές.

Για εσένα που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Το Σάββατο, κάτι ερωτικό έχει η ατμόσφαιρα, έχει όμως και μπόλικη τύχη να ανατρέψεις τη μοναχικότητα σου. Δώσε βάση λοιπόν σε περίεργα βλέμματα ή και σε κρυφό φλερτ το οποίο μπορεί να δεχθείς.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ το διήμερο αυτό μπορεί να επιφέρει μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα σας, πχ να κάνετε κουβέντα για μια κοινή συμβίωση.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Ιχθύ μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με το ερωτικό παρελθόν σου. Θέλεις να μιλήσεις ή να δεις πρόσωπο που σου άρεσε και με το πέρασμα του χρόνου τα αισθήματα σου για εκείνο δεν εξασθένισαν. Το Σάββατο αυτό δεν αποκλείεται να σκεφτείς σοβαρά την αισθηματική σου ζωή και να θέσεις κάποιες βάσεις για μόνιμο και σταθερό μέλλον.

https://www.e-zwdia.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.