facebook_page_plugin

Ζώδια Οκτώβριος 2023: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για κάθε ζώδιο!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι, μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας.

Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα.

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Πάμε να δούμε λοιπόν τις σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα για κάθε ζώδιο.

Τζένη Tabary Βλαστάρη

Κριός

2/10: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 24.55’ Κριού/Λέοντα. Νιώθετε μια έλξη προς τον έρωτα, την αγάπη το συναίσθημα. Όσοι είστε μόνοι, πολύ πιθανό τώρα να ξεκινήσετε μία σχέση ζωής. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα εμβαθύνετε και θα εμπλουτίσετε την σχέση σας. Ίσως κάποιοι να επισημοποιήσετε υπάρχουσες σχέσεις. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

4/10: Άρης αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.57’ Ζυγού/Κριού. Διαφωνίες αλλά και δυσαρμονικές συμπεριφορές, έρχονται στην επιφάνεια, δυσκολεύοντας τη ζωή σας και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν δεν θέλετε να έχετε διασπάσεις σχέσεων, προσπαθήστε να περιορίσετε την βιασύνη σας και να παραμείνετε όσο πιο ήρεμοι γίνεται. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

18/10: Ήλιος σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.52’ Ζυγού/Κριού. Η όψη αυτή έρχεται να «ενισχύσει» την προ τεσσάρων ημερών Ηλιακή Έκλειψη. Δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πράγματα τα οποία σας ενοχλούν, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρήξεις. Όμως να θυμάστε πως δεν είστε οι μόνοι που ενοχλείστε! Η επιρροή είναι πιο έντονη για το Γ’ δεκαήμερο.

19/10: Ερμής σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.52’ Ζυγού/Κριού. Έχετε μια αρνητική συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες σας αλλά επίσης και στο ταίρι σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ανεπιθύμητοι από τους άλλους, ενώ εσείς το προκαλείτε έστω και ακούσια. Υπάρχουν πράγματα που δεν σας ευχαριστούν, μην τα αφήνετε έτσι, διορθώστε τα. Η επιρροή είναι κυρίως για το 6ο πενθήμερο.

Ταύρος

1/10: Άρης σε χιαστί με τον Ουρανό στην 22.38’ Ζυγού/Ταύρου. Προσοχή στις καθημερινές σας κινήσεις. Η μέρα δίνει ατυχήματα, κυρίως από βιασύνη και εκνευρισμό. Πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι, ό,τι κι αν κάνετε. Επίσης ειδικά αυτές τις μέρες, μην προσπαθήσετε να κάνετε καινούργια σχέδια ή να βάλετε πράγματα σε εφαρμογή. Η επιρροή είναι κυρίως για το 4ο και 5ο πενθήμερο.

22/10: Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στην 12.06’ Παρθένου/Ταύρου. Μια ιδιαίτερη καλή και ευεργετική όψη! Ειδικά για τα ερωτικά σας. Συναισθήματα και νους βρίσκουν την σοφία του Δία και την αρμονία της Αφροδίτης! Το «πάντρεμα» νόησης και συναισθημάτων, σας οδηγεί σε επιτυχημένες προσωπικές σχέσεις, αλλά και οικονομικές! Πολλοί θα κάνετε τώρα μια καλή σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αποφασίσετε τώρα να γίνεται γονείς. Η επιρροή αφορά κυρίως το 2ο και 3ο πενθήμερο.

28/10: Άρης σε αντίθεση με Δία στην 11.15’ Σκορπιού/Ταύρου. Είναι ένα χρονικό διάστημα, που θα υπάρξουν διαφορές ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας αλλά και σε συνεργάτες που έχετε ή ενδεχομένως συνεταίρους. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κάνετε κάποια βήματα. Όχι εύκολα, αλλά απαραίτητα. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε για ό,τι σας απασχολεί τις μέρες αυτές. Επηρεάζονται κυρίως το 2ο και 3ο πενθήμερο.

28/10: Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος), στην 5.09’ Ταύρου. Είναι μία έκλειψη που θα σας βάλει στην διαδικασία επιλογής ανθρώπων σημαντικών για τη ζωή σας. Σκέψεις, καταστάσεις, ζητήματα που σας απασχολούν με αρνητικό αντίκτυπο, πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Μια διεργασία που φαίνεται απαραίτητη αν πραγματικά θέλετε να υποδεχτείτε λίγο αργότερα στη ζωή σας, κάτι νέο και ίσως καλύτερο. Επηρεάζεται κυρίως το Α’ δεκαήμερο.

29/10: Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με Δία στην 11η μοίρα Σκορπιού/Ταύρου. Μια όψη που ζορίζει αρκετά την καθημερινότητα όσων την βιώνουν, αφού το πείσμα, η αδιαλλαξία, αλλά και η βιασύνη όπως και ο εκνευρισμός, είναι οι «κυβερνήτες» της χρονικής αυτής περιόδου. Επειδή προς το τέλος του μήνα, οι όψεις πιέζουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να βγάλετε αυτή την έντονη ενέργεια, κάνοντας ένα άθλημα ή τουλάχιστον κάτι που αγαπάτε. Βγάλτε την ένταση και την ενέργεια σε κάτι πιο θεμιτό και αρεστό. Διαφορετικά, προσπαθήστε να μείνετε όσο ήρεμοι γίνεται, αν δεν γίνεται ούτε αυτό, τότε μην πάρετε αποφάσεις τώρα! Επηρεάζεται κυρίως το 2ο και 3ο πενθήμερο.

31/10: Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό στην 21. 36’ Παρθένου/Ταύρου. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τώρα για εσάς, χωρίς καν να το περιμένετε. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αν και ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος! Επίσης, αν είστε από αυτούς που ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια, αυτές τις ημέρες ίσως έχετε εύνοια, αλλά μην ξεγελαστείτε και παίζεται μανιωδώς, γιατί στο τέλος ίσως χάσετε περισσότερα από αυτά που θα έχετε κερδίσει. Όσοι ασχολείστε με τέχνες θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση.

Δίδυμοι

2/10: Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας στην 25.54’ Παρθένου/Ιχθύων. Η επιρροή της όψης αυτής έχει να κάνει με θέματα επαγγελματικά για εσάς αλλά και του οίκου σας. Ίσως νιώθετε μπερδεμένοι ή συγχυσμένοι και αυτό δεν σας αφήνει να έχετε σωστή συμπεριφορά. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε, γιατί τρέφετε αυταπάτες για κάποια θέματα. Λανθασμένες πληροφορίες, ίσως σας μπερδέψουν γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις η ακόμη και να μεταφέρετε νέα, μιας και μπορεί να μην έχουν υπόσταση ή να είναι υπερβολές. Επιρροή κυρίως για το Γ’ δεκαήμερο.

5/10: Είσοδος του Ερμή στον Ζυγό. Με τον κυβερνήτη σας στον Ζυγό, τα θέματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ανεβαίνουν στον τομέα των ενδιαφερόντων σας, περισσότερο από πριν. Επίσης τα νομικά θέματα που έχετε ή θέλετε να κινήσετε.

22/10: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό. Προς το τέλος του μήνα, θέματα οικονομικής διαχείρισης αλλά και της καθημερινότητάς σας. Είναι μια περίοδος που αν και μπορεί να δυσκολευτείτε, θα έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα καριέρας, αλλά και υγείας, μιας και πρέπει να δώσετε βάση και σε αυτά.

Καρκίνος

4/10: Άρης αντίθεση Βόρειος Δεσμός στην 24η Ζυγού/Κριού. Η επιρροή της όψης αυτής για εσάς, έχει να κάνει με τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σας δρώμενα. Προσοχή σε καυγάδες οικογενειακούς αλλά και επαγγελματικές ρήξεις, μιας που δεν είναι δύσκολο να «σπάσετε» δεσμά τις ημέρες αυτές. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο.

19/10: Ερμής σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24η Ζυγού/Κριού. Φαίνεται πως ο άξονας επάγγελμα/οικογένεια, θα σας απασχολήσει αρκετά τον μήνα αυτό. Μην δημιουργείτε αντιπάθειες οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. Δεν θα αρέσει ούτε σε εσάς τους ίδιους, ούτε και στο περιβάλλον σας. Αν υπάρχουν δυσαρέσκειες στους τομείς αυτούς, καλύτερα να ηρεμήσετε και να το συζητήσετε λίγο αργότερα. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

Λέων

2/10: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό στην 24.55’ Κριού/Λέοντα. Για εσάς που θέλετε να κάνετε κινήσεις για συνεργασίες εκτός συνόρων, σπουδές, ανάληψη θέσης σε οργανισμούς, εταιρείες, είναι μια καλή περίοδος. Οι μέρες βοηθούν στην καλλιέργεια καλών σχέσεων αλλά και στην δική σας προσαρμογή στις νέες καταστάσεις που ενδεχομένως βιώνετε. Επαγγελματικές επεκτάσεις σε ήδη υπάρχουσες δουλειές, ευνοούνται επίσης. Η επιρροή ισχύει κυρίως για το Γ’ δεκαήμερο.

4/10: Αφροδίτη σε χιαστί με Ποσειδώνα στην 25.52’ Λέοντα/Ιχθύων. Αν πρόκειται για κάποιο ερωτικό σας πάθος, προσέξτε τις ζήλειες, αλλά και τις λάθος κατευθύνσεις οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν απογοητεύσεις. Επίσης προσοχή πρέπει να δοθεί σε θέματα κληρονομικά αλλά και οικονομικά γενικότερα. Μην προβείτε σε καταχρήσεις ή λάθος αποφάσεις, τα οποία μπορεί αργότερα να σας κοστίσουν. Είναι καλύτερα, να αποκόψετε ότι είναι λάθος, έστω και αν σας πονά ή σας ξεβολεύει. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

28/10: Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος), στην 5.09’ Ταύρου. Η έκλειψη αυτή για εσάς έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Διαφωνίες ίσως προκύψουν ή καλύτερα ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια. Θα είναι καλύτερα να λυθούν και να τους δώσετε την απαραίτητη προσοχή, μιας και αν δεν κάνετε κάτι, ίσως από τα αποτελέσματα, να επηρεάσετε τα του οίκου σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε διαφωνίες, τουλάχιστον όσο μπορείτε. Συγκρούσεις με γυναίκες του περιβάλλοντος σε σπίτι ή εργασία. Κύρια επιρροή για το Α’ δεκαήμερο.

Παρθένος

2/10: Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας στην 25.54’ Παρθένου/Ιχθύων. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, είναι αυτές που βάλλονται με την όψη αυτή. Είτε αφορά λοιπόν την προσωπική σας ζωή και τον σύντροφό σας, είτε άτομα που συνεργάζεστε ή συνεταιρίζεστε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ένα μικρό ψέμα, θα φέρει και το επόμενο για να καλυφθεί το πρώτο. Αλλά και τυχόν πληροφορίες μπορεί να φτάσουν λανθασμένες σε εσάς. Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι και ότι οι άλλοι σας βγάζουν εκτός πορείας κι αυτό να σας αγχώσει. Μην βγάζετε τώρα συμπεράσματα και κυρίως, μην παίρνετε αποφάσεις. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

3/10: Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα στην 27.54’ Παρθένου/Αιγόκερω. Νιώθετε έντονη την επιθυμία να επιβληθείτε στον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι σαν να θέλετε να τον «τραβήξετε» προς τις κατευθύνσεις που εσείς θεωρείτε σωστές. Η όψη είναι βοηθητική, αν δεν το παρακάνετε, μιας και σε κανέναν δεν αρέσει να του επιβάλλονται. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο και κυρίως το 6ο πενθήμερο.

9/10: Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο λοιπόν. Πρακτικά δεν είναι μια καλή θέση. Όμως θα νιώσετε περισσότερο συναισθηματικοί και ίσως λίγο λιγότερο πρακτικοί, αν και στο δικό σας ζώδιο, ο πλανήτης αυτός, φέρεται απόλυτα ρεαλιστικά. Παρόλα αυτά, θέματα υγείας αλλά και οικονομικά, τώρα μπαίνουν σε τάξη και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για όλους, μιας και πολλές φορές, λείπει η πρακτικότητα και ο ρεαλισμός.

10/10: Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο στην 1.02’ Παρθένου/Ιχθύων. Είναι πολύ πιθανό, να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας ικανοποιεί σε κάποια πράγματα και να θελήσετε να απομονωθείτε ή ίσως ακόμη και κάτι να προκαλέσει την ζήλεια σας. Για όσους έχετε συνεργάτες ίσως χρειαστεί να βρείτε μια φόρμουλα επικοινωνίας ή συνεργασίας, η οποία θα εξυπηρετεί και τις δυο πλευρές, προτού περάσετε σε βήματα διάσπασης. Προσοχή στην υγεία σας και στην ακεφιά που μπορεί να νιώσετε. Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο και κυρίως το 1ο πενθήμερο.

22/10: Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στην 12.06’ Παρθένου/Ταύρου. Αν και ο Δίας είναι ανάδρομος, οι δύο ευεργέτες σε τρίγωνο, σας βοηθούν αρκετά. Για κάποιους θέματα πίστης ή φιλοσοφίας ζωής, είναι αυτά που θα σας βάλουν υπό σκέψη και αργότερα… υπό πράξη. Ενώ κάποιοι άλλοι ίσως τώρα σκεφτείτε και προωθήσετε θέματα επαγγελματικά ή και σπουδών τα οποία ίσως χρειάζονται ένα καλύτερο ή κοντινότερο «κοίταγμα». Όπως κι αν έχει θα βγείτε κερδισμένοι, αφού η λεπτομέρεια και η πρακτικότητα, μόνο βοηθητικές μπορεί να είναι. Η επιρροή ισχύει για το Β’ δεκαήμερο.

31/10: Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό στην 21. 36’ Παρθένου/Ταύρου. Η όψη αυτή, έρχεται να ενισχύσει την αμέσως προηγούμενη. Ξαφνικές θετικές αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο και μετακινήσεις, είτε για σπουδές, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμη και για μια αλλαγή στον τρόπο ζωής. Δεν αποκλείεται να είναι όμως κι ένας νέος έρωτας από εκεί που δεν το περιμένατε! Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.

Ζυγός

1/10: Άρης σε χιαστί με τον Ουρανό στην 22.38’ Ζυγού/Ταύρου. Αυτές τις ημέρες, δώστε προσοχή σε ατυχήματα, συγκρούσεις αλλά και οικονομικές πιέσεις ή απώλειες, που μπορεί να προέρχονται από θέματα τα οποία έχετε αμελήσει. Οι οικονομικές υπερβολές αλλά και οι υπερβολές στις σχέσεις σας, μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουν. Μην διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, αφήστε πίσω ότι είναι βλαβερό. Από ανασφάλεια συντηρείτε καταστάσεις που δεν σας οδηγούν κάπου. Κύρια επιρροή για το 5ο πενθήμερο.

4/10: Άρης αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.57’ Ζυγού/Κριού. Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν εντάσεις, αν έχετε συνεταίρους ή συνεργάτες. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν ρήξεις και να διακοπούν συνεργασίες. Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στην προσωπική σας ζωή, μιας και οι αντιθέσεις ή η διαφορετική οπτική, μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

5/10: Ερμής στον Ζυγό. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο. Σκεπτόμενοι πράττετε και αυτό είναι ότι καλύτερο. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και φιλότεχνοι αλλά ίσως και περισσότερο διπλωματικοί από πριν. Γενικότερα θα νιώσετε μια «τόνωση» στους τομείς της διανόησης, της τέχνης αλλά και της διευθέτησης θεμάτων νομικών, συμβολαίων ή ότι άλλο πρέπει να φέρετε σε πέρας.

6/10: Άρης σε χιαστί με Ποσειδώνα στην 25.49’ Ζυγού/Ιχθύων. Εστιάστε στην υγεία σας όχι μόνο την σωματική αλλά και την ψυχολογική! Μην αφήσετε τυχόν απογοητεύσεις από θέματα της καθημερινότητας να σας «πάρουν από κάτω». Προσοχή σε φάρμακα και ουσίες, μπορεί να σας οδηγήσουν σε προβληματικές καταστάσεις. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

9/10: Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα στην 27.53’ Ζυγού/Αιγόκερω. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι αλλά και σκληρές συμπεριφορές. Αρκετοί μπορεί να βιώσετε καταστάσεις, οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια την τραχιά πλευρά του εαυτού σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Προσοχή και σε ατυχήματα. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο, κυρίως το 6ο πενθήμερο.

14/10: Ηλιακή έκλειψη (Νέα Σελήνη), στην 21.07’ Ζυγού. Ξαφνικές καταστάσεις οικονομικής αλλά και σεξουαλικής φύσεως, οι οποίες θα σας ζορίσουν. Συνιστάται να δώσετε προσοχή και σε θέματα υγείας αλλά και χρήση φαρμάκων ή σκευάσματα. Μην λειτουργείτε αυθαίρετα. Θέματα της καθημερινότητάς σας έρχονται στο προσκήνιο να σας αναστατώσουν. Παρόλα αυτά, έχετε την ικανότητα να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε προβλήματα! Έντονη η επιρροή για το 4ο και 5ο πενθήμερο.

18/10: Ήλιος σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.52’ Ζυγού/Κριού. Είναι μία όψη η οποία θα σας φέρει έντονους προβληματισμούς, ως προς τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας αλλά και ως προς τις σχέσεις με τον σύντροφο της ζωής σας. Διαφωνίες και αντιθέσεις σας φέρνουν πολύ κοντά στη ρήξη σχέσεων. Προσοχή μήπως σε αυτό, εμπλέκονται «φιλικά» πρόσωπα! Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

19/10: Ερμής σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό στην 24.52’ Ζυγού/Κριού. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο τη συμπεριφορά σας σε σχέση με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας. Αυτή η όψη δυστυχώς ενδυναμώνει με κάποιο τρόπο την αμέσως προηγούμενη, κάνοντάς σας περισσότερο άκαμπτους και κατά κάποιο τρόπο αντικοινωνικούς. Είναι πολύ πιθανό να έχετε λανθασμένες συμπεριφορές οι οποίες δεν σας βοηθούν. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο.

20/10: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στην 26.34’ Ζυγού. Θολώνει η σκέψη και η κρίση. Δεν είναι μία όψη που διαρκεί πολύ. Πάντως για σήμερα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο.

21/10 Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην 27.54’ Ζυγού/Αιγόκερω, ενώ στην ίδια μοίρα κάνει και ο Ήλιος το δικό του τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προστίθεται στην προηγούμενη πιεστική όψη και αυτή, η οποία σας φανατίζει και σας κάνει αδιάλλακτους σε κάποια θέματα. Κυρίως οικογενειακά και οικονομικά. Οι καταστάσεις σας εκνευρίζουν και λειτουργείτε σπασμωδικά. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, δεν θα επιτύχετε τίποτα όντας εκνευρισμένοι. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο, κυρίως το 6ο πενθήμερο.

Σκορπιός

12/10: Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης στο σπίτι του! Παντοδύναμος Άρης, παντοδύναμοι κι εσείς! Είναι ένα διάστημα που θα είστε περισσότερο διορατικοί και διεισδυτικοί και όταν οι όψεις σας βοηθούν μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε! Προσοχή στις αρνητικές συμπεριφορές, όταν έρχονται μπορεί να είναι έντονες.

22/10: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στην 00.38’ Σκορπιού/Ιχθύ. Μάλλον επικεντρώνεστε περισσότερο από πριν σε θέματα ερωτικά αλλά και δημιουργικά, όπως και θέματα παιδιών. Περισσότερο σκεπτόμενοι κοιτάζετε αυτό που δεν φαίνεται και κυριολεκτικά μπορείτε να καταδυθείτε, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Επηρεάζεται το 1ο πενθήμερο.

23/10: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στους τομείς που σας απασχολούν. Μαζί με τον Ερμή αλλά και τον Άρη γίνεστε περισσότερο ενορατικοί και κυριολεκτικά «σκανάρετε» τους άλλους, αφήνοντάς τους άφωνους από αυτά που έχετε να πείτε και να κάνετε! Έντονη παρουσία αλλά και έκδηλη δυναμική συμπεριφορά, είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής.

28/10: Άρης σε αντίθεση με Δία στην 11.15’ Σκορπιού/Ταύρου. Νιώθετε ηγετικοί κι όχι άδικα! Όμως πρέπει να προσέξετε αυτή τη συμπεριφορά τώρα, μιας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να φέρει προβλήματα. Συνεργάτες, συνέταιροι αλλά και το έτερον ήμισυ είναι ανάμεσα σε αυτούς, που μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαλότητες και διενέξεις. Μην παίρνετε αποφάσεις για τους άλλους. Συζητήστε μαζί τους, τι θα ήθελαν κι εκείνοι. Επηρεάζεται το 2ο και 3ο πενθήμερο.

28/10: Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος), στην 5.09’ Ταύρου. Η έκλειψη αυτή ενδυναμώνει την αμέσως προηγούμενη όψη, ως προς αυτά που πρέπει να προσέχετε. Είναι μια περίοδος η οποία μπορεί να σας φέρει μπροστά σε διασπάσεις και ίσως επιλογές που σας αφορούν, αλλά δεν σας είναι καθόλου ευχάριστες. Μάλιστα κάποιες από αυτές, ίσως έχουν να κάνουν όχι μόνο με τον σύντροφο της ζωής σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας, όπως και θέματα σπουδών ή μετακινήσεων για κάποιους. Μια εσωτερική αναζήτηση που σας αναστατώνει, αφού προσπαθείτε αυτό που νιώθετε να το φέρετε στα μέτρα και τα σταθμά της δικής καθημερινότητας. Αυτή ακριβώς η κίνηση είναι που το καθιστά δύσκολο. Επηρεάζεται κυρίως το Α’ δεκαήμερο.

29/10: Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με Δία στην 11η μοίρα Σκορπιού/Ταύρου. Ακόμη μία όψη που επιζητά την προσοχή σας και που εστιάζει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στις διαφωνίες που μπορεί να πάρουν μια σκληρή τροπή αλλά ακόμη και στις νομικές υποθέσεις που θα βγουν στην επιφάνεια. Νέες ή παλιές, μπορεί να πρέπει να διευθετήσετε καταστάσεις. Αποφύγετε τους καβγάδες και τις έντονες συζητήσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολες όχι μόνο προσωπικές ή επαγγελματικές αλλά και οικονομικές καταστάσεις, οι οποίες θα φέρουν δυσάρεστη γεύση στην καθημερινότητά σας.

Τοξότης

2/10: Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας στην 25.54’ Παρθένου/Ιχθύων. Σαν δευτερεύουσα επιρροή στο δικό σας ζώδιο, η αντίθεση αυτή, σας φέρνει μπροστά σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις. Είναι πολύ πιθανό τα συμβάντα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, να προκαλέσουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σας ή και το αντίθετο. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα μπερδέματα. Μην αφήσετε την κακή διάθεση να εισχωρήσει στη ζωή σας. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο.

Αιγόκερως

3/10: Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα στην 27.54’ Παρθένου/Αιγόκερω. Νιώθετε έντονη την επιθυμία να κατακτήσετε τους άλλους, είτε αυτό γίνεται μέσω ενός ταξιδιού, είτε μιας επαγγελματικής ευκαιρίας και επέκτασης, είτε ακόμη και μέσω της γνώσης. Όπως κι αν έχει, υπάρχουν οι δυνατότητες να αναγνωριστείτε και να επιτύχετε κάποια πράγματα. Απλά μην το παρακάνετε με τον φανατισμό. Επηρεάζεται κυρίως το 6ο πενθήμερο.

9/10: Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα στην 27.53’ Ζυγού/Αιγόκερω. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί ψυχραιμία από τη μεριά σας. Η όψη αυτή, είναι δύσκολη και απαιτείται σωστή διαχείριση, την οποία εσείς είστε ικανοί να έχετε. Προβλήματα στα επαγγελματικά σας, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας μέσα στην δουλειά σας. Σίγουρα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις κοινωνικές σας σχέσεις, διότι οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχηματικές καταστάσεις και συμπεριφορές. Επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο, κυρίως για το 6ο πενθήμερο.

11/10: Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στην 27.53 Αιγόκερω. Είναι η ώρα της δράσης και της πράξης. Για όλο το ζωδιακό κύκλο, αλλά κυρίως για τις μοίρες του δικού σας ζωδίου, που τώρα θα διανύσει έως ότου φύγει εντελώς. Είναι η χρονική περίοδος που πρέπει να προχωρήσετε, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα με μεγαλύτερο θάρρος και έχοντας προσδοκίες, κυρίως ως στόχους της διαδρομής σας. Εδώ χρειάζεται να δαμάσετε τον παρορμητισμό σας και να έχετε μια καλύτερη διαχείριση. Τα «κέντρα ελέγχου» του εαυτού σας, χρειάζονται καπετάνιο, κι εσείς δεν έχετε παρά να κατανοήσετε, πως μια πορεία δεν έχει πάντα νηνεμία αλλά και κύματα. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο, κυρίως το 6ο πενθήμερο.

21/10 Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην 27.54’ Ζυγού/Αιγόκερω, ενώ στην ίδια μοίρα κάνει και ο Ήλιος το δικό του τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα, ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε κι αυτό είναι καλό. Από την άλλη μεριά φανατίζεστε, σας πιάνει επιθυμία επιβολής προς τους άλλους και είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε καταστάσεις, οι οποίες είναι ανεπιθύμητες. Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και θέματα συμπεριφοράς κι όλα θα πάνε καλά! Η επιρροή για το Γ’ δεκαήμερο, κυρίως για το 6ο πενθήμερο.

Υδροχόος

28/10: Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος), στην 5.09’ Ταύρου. Η επιρροή της έκλειψης, έχει να κάνει κυρίως για το Α’ δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αφορά περισσότερο τον επαγγελματικό σας τομέα και την κοινωνική σας εικόνα, όσο και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να βιώσετε κάποιες διενέξεις, μεταξύ ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, αλλά κι εσείς οι ίδιοι να υπερβάλλετε ή να φανείτε απερίσκεπτοι και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες τακτικές. Μην παρακάμπτετε τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε δυσκολίες.

Ιχθύες

2/10: Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας στην 25.54’ Παρθένου/Ιχθύων. Είτε τρέφετε αυταπάτες, είτε σας εξαπατούν, όπως και να έχει θα χρειαστεί να προσέξετε τις συνεταιρικές ή συνεργατικές σας σχέσεις, όπως και τις σχέσεις με τον σύντροφό σας. Βέβαια, προσέξτε και τη δική σας συμπεριφορά, στο άκουσμα μιας κατάστασης που δεν θα σας αρέσει, γιατί μπορεί να «πέσετε» ψυχολογικά κι αυτό δεν βοηθά στην σωστή αντιμετώπιση. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

4/10: Αφροδίτη σε χιαστί με Ποσειδώνα στην 25.52’ Λέοντα/Ιχθύων. Να προσέξετε θέματα της υγείας σας τις ημέρες αυτές αλλά και της καθημερινότητάς σας γενικότερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξαπατήσεις από άτομα που συναναστρέφεστε ή και λανθασμένες συμπεριφορές που σας αποκόπτουν από καταστάσεις ή πρόσωπα. Προσοχή και σε οικονομικές απώλειες. Η επιρροή είναι για το Γ’ δεκαήμερο.

6/10: Άρης σε χιαστί με Ποσειδώνα στην 25.49’ Ζυγού/Ιχθύων. Είναι μια όψη που το Γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, πρέπει να προσέξει αρκετά. Απογοητεύσεις, από πισώπλατα χτυπήματα όσον αφορά κάποια ερωτικά αλλά και οικονομικά σας θέματα. Θα ήταν καλύτερα να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Δώστε σημασία στην υγεία σας και προσέξτε τα φάρμακα που τυχόν παίρνετε ή ουσίες. Προσοχή στο σπίτι από ατυχηματικές καταστάσεις με καψίματα ή αέριο.

10/10: Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο στην 1.02’ Παρθένου/Ιχθύων. Δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε τις ημέρες αυτές. Αν αφορά τον σύντροφό σας, ίσως συναισθήματα ζήλιας έρθουν για κάποιο λόγο στην επιφάνεια. Αν αφορά συνεργάτες ή συνεταίρους σας, υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσετε αφού δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία που έχουν πάρει. Όπως κι αν έχει καταπολεμήστε το συναίσθημα μοναχικότητας που σας πιάνει, κυρίως γιατί εμπεριέχει αρνητισμό προς τους άλλους και δεν σας βοηθά, σας αποξενώνει. Επιρροή κυρίως για το 1ο πενθήμερο.

13/10: Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο στην 00.54’ Σκορπιού/Ιχθύ. Έντονη, ισχυρή θέληση θα έχετε τις ημέρες αυτές και μάλιστα ίσως αυτό είναι το κλειδί που θα σας κάνει να έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς. Ευνοούνται κυρίως επαγγελματικές μετακινήσεις εκτός συνόρων ή επεκτάσεις σε υπάρχουσα δουλειά. Όμως μπορεί να αφορά και μια ερωτική υπόθεση η οποία θα συνδυαστεί και με οικονομικές απολαβές. Είτε λοιπόν είναι για θέμα σπουδών, ή ενός έρωτα ή ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους, ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και τα βήματά σας θα στεφθούν με επιτυχία. Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο.

22/10: ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στην 00.38’ Σκορπιού/Ιχθύ. Επανεξετάζετε θέματα φιλοσοφίας και πίστης ζωής ή ακόμη και αναθεωρείτε. Αναμοχλεύετε τα θέλω σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια μακρινά, σπουδές, επαγγελματικό προσανατολισμό εκτός συνόρων. Είναι μια περίοδος, όπου το Σύμπαν σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις και τα θέλω σας σε τάξη. Συνειδητά και στοχευμένα, έτσι ώστε να είστε ικανοί να κάνετε το επόμενο βήμα. Έχετε την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Δέχεστε βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα με πείρα, στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η επιρροή είναι έντονη κυρίως για το 1ο πενθήμερο.https://christosarchos.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.