facebook_page_plugin

Τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2023 στα αισθηματικά μας;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αυτή η περίοδος φαίνεται σημαντική για τα επαγγελματικά σου. Άσε τις αρνητικές σκέψεις και στόχευσε εκεί που θέλεις κάνοντας ό, τι μπορείς για αυτό. Είναι πιθανό επίσης ένα νέο πρότζεκτ που θα αναλάβεις και να σε γεμίζει και να έχει πολύ καλή εξέλιξη. Θυμήσου επίσης ότι σώμα και πνεύμα είναι αλληλένδετα και ότι τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις τη σωματική σου κατάσταση, να φροντίσεις τη διατροφή σου, να έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο να είναι λειτουργικό και όχι υπερβολικά πιεστικό ή άστατο. Παρεμπιπτόντως, αν περνάς περισσότερο από τον μισό από τον ελεύθερο χρόνο σου ασκώντας το γνωστό χόμπι σου που σε απομονώνει από όλους δεν μένει χρόνος για τον εαυτό σου. Το να κατεβάζεις ρολά νομίζεις ότι σε ξεκουράζει, στην πραγματικότητα ίσως απλώς σε μουδιάζει και σε απομακρύνει από τις δυσάρεστες σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, αυτήν την περίοδο ευνοούνται ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η χαρά της ζωής. Η εβδομάδα μπορεί να είναι αισιόδοξη, με νέους ανθρώπους και ευκαιρίες να έρχονται προς το μέρος σου, με απόλυτη συνεννόηση με τα παιδιά σου, αν έχεις, και με μια ελαφρότητα που εδώ και καιρό επιθυμείς να βιώσεις, έπειτα από τα σκαμπανεβάσματα του τελευταίου καιρού. Και το σημαντικότερο, ξαναζείς τον έρωτα στη σχέση σου ή αν δεν έχεις σχέση ένας άνθρωπος σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο των σκέψεών σου με τη θετική έννοια όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις εξελίξεις που αφορούν την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, τις ρίζες σου και την κατοικία. Πιθανώς, ξυπνάει και η ανάγκη σου να έρθεις κοντά και να νιώσεις την οικειότητα. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη την ανάγκη σου να παράγεις και να δημιουργείς, θα καταφέρεις να εστιάσεις σε αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Έτσι κι αλλιώς, όταν οι επιθυμίες σου είναι ξεκαθαρισμένες, οι επιλογές σου είναι πλέον συμβατές με αυτές, βρίσκεις νόημα και σε αυτά που κάνεις και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά γίνεται επιτακτική και έρχεσαι αντιμέτωπος με την δυσκολία που έχεις τον τελευταίο καιρό να νιώσεις ότι συνδέεσαι πραγματικά με τους άλλους, ότι σε καταλαβαίνουν και συντονίζεστε. Η δυσκολία αυτή θα μπορούσε να έχει να κάνει και με τις δικές σου αναστολές να ανοιχτείς και να αυτοαποκαλύπτεσαι, δεν είναι ότι δεν μιλάς, το αντίθετο μάλιστα, αυτά που λες όμως συχνά χρησιμεύουν στο να αποσπάς την προσοχή των άλλων από την πραγματική ουσία. Τώρα όμως θέλεις να σε γνωρίσουν οι άλλοι καλύτερα, ακόμη και αυτοί που ξέρεις καιρό, ίσως γιατί έχεις καταλάβει ότι καλύτερα να είσαι αποδεκτός για αυτό ακριβώς που είσαι, παρά μόνο για αυτό που επιλεκτικά δείχνεις.

ΛΕΩΝ
Λέων, αυτήν την περίοδο μπορεί να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και να κυνηγήσεις αυτό που χρειάζεσαι με πάθος, ειδικά αν σχετίζεται με οικονομικά. Μπορεί όμως και να έρθουν κάποια έξοδα μαζεμένα. Πιθανώς δεν είσαι από αυτούς που ασχολούνται και πολύ με τα χρήματα στη ζωή τους, σίγουρα σε ενδιαφέρουν περισσότερο άλλα πράγματα, πιο δημιουργικά και συναισθηματικά. Παρ’ όλα αυτά, επειδή τώρα η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες, αναζήτησε τες, προσανατολίσου προς αυτές και μην κάνεις πίσω ή τις αμφισβητήσεις όταν εμφανιστούν μπροστά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, μπορείς να αισιοδοξείς γιατί τα νέα είναι καλά. Εκτός από την αύρα σου που είναι ακαταμάχητη, είσαι μαγνήτης γενικώς των θετικών πραγμάτων και ανθρώπων. Ίσως η περίοδος που πέρασε σε ανάγκασε να αναζητήσεις ισορροπίες μέσα σου και στις σχέσεις σου, η εβδομάδα αυτή όμως ξεκινάει ήρεμα και με εσένα να έχεις καταλήξει ή να είσαι έτοιμος να καταλήξεις σε ορισμένα πλάνα δράσης. Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με ό, τι κι αν καταπιαστείς θα τα καταφέρεις. Εκεί που πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη είναι στις επιθυμίες σου, αυτές θα σε οδηγήσουν σε δρόμους με νόημα και ικανοποίηση. Και τώρα είναι μια καλή εποχή, επειδή αρχίζεις να τις εντοπίζεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, τελευταία φαίνεται ότι το παρελθόν αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σκέψης σου. Πιθανώς πρόσωπα από τα παλιά, αναμνήσεις, καταστάσεις και συναισθήματα επιστρέφουν, με έναν θετικό τρόπο κατά βάση, για να κάνεις την ανασκόπησή σου και ίσως και την ενδοσκόπησή σου. Ο απολογισμός είναι πάντα σημαντικός προτού προχωρήσεις μπροστά. Και φαίνεται ότι προετοιμάζεσαι για τα μεγάλα βήματα. Η καλή ψυχολογική σου διάθεση είναι κυρίως στο χέρι σου. Εξαρτάται από το πόσο μπορείς να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς τα δώρα και τις ευκαιρίες που έρχονται και από το πόσο φιλοσοφείς τις δυσκολίες, που σχεδόν πάντα κρύβουν μια νέα ευκαιρία. Και η θετική σου διάθεση είναι αυτή που σταδιακά θα σε οδηγήσει σε αυτά που χρειάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, θέλεις να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ανταλλάξεις απόψεις και να μάθεις, όσο περισσότερα γίνεται. Κάποιοι θα έλεγαν ότι επιχειρείς να αναζητήσεις τον χαμένο χρόνο, αλλά εσύ ξέρεις καλά ότι δεν έχεις χάσει τίποτα και ότι έχεις ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά σου για να ανακαλύψεις νέα πράγματα και νέους ανθρώπους. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου έρχονται νέες εμπειρίες και όρεξη για ζωή. Ευνοούνται τα αισθηματικά σου και έρχονται ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Περίοδος ανασυγκρότησης, και, επιτέλους, ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, έρχονται εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο η περίοδος είναι ευνοϊκή, αλλά είναι σημαντικό να μελετήσεις κάθε λεπτομέρεια προτού κάνεις την όποια αρχή. Ευκαιρίες μπορεί να έρθουν και από την κοινωνική σου ζωή, και δεν θα είναι μόνο επαγγελματικές. Σημαντικό για αυτές τις μέρες να αποφύγεις τον ψυχαναγκασμό και τις έμμονες ιδέες. Πώς να απολαύσεις τη στιγμή, όταν σκέφτεσαι εμμονικά αυτό που «πρέπει» να γίνει στο κοντινό έως μακρινό μέλλον; Το τώρα είναι που έχει τεράστια σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, έπειτα από αγώνες να βάλεις του στόχους σου σε σειρά και έχοντας δώσει τον καλύτερό σου εαυτό σε πολλούς από αυτούς (κυρίως επαγγελματικούς), έρχεται μια περίοδος που αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Η εύνοια αφορά κυρίως τις σπουδές, την αισιοδοξία, την τύχη και τη διεύρυνση οριζόντων. Αυτό σημαίνει ότι πολλά μπορεί να βασίζονται σε ένα κλικ που γίνεται μέσα σου και που σε κάνει από τη μια στιγμή στην άλλη να βλέπεις μια κατάσταση με διαφορετικό τρόπο από ό,τι στο παρελθόν, περισσότερο θετικά και λειτουργικά για σένα. Η περίοδος που ξεκινάει έχει ενδιαφέρον, μπορεί να χρειάζεται αρκετή δουλειά από τη μεριά σου ή να υπάρξουν στιγμές πίεσης, αλλά αυτά για σένα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, τα βασικά σου ένστικτα ενεργοποιούνται και η επιθυμία για ένα πρόσωπο φτάνει στα ύψη. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ο έρωτας δεν είναι απλώς μια σωματική απόλαυση, είναι κάτι περισσότερο: μια επιθυμία για ουσιαστική ένωση με τον άλλον, και συναισθηματική και πνευματική και σωματική. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα θέματα που σε απασχολούν και ένα από αυτά είναι το οικονομικό. Ίσως οι διαπραγματεύσεις, οι ρυθμίσεις, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους, και γενικότερα το μοίρασμα. Τα πάντα βασίζονται στη συνεργασία και τη σύμπνοια αυτή την εποχή. Δεν είσαι μόνος και δεν γίνεται να λειτουργήσεις ως μονάδα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, ίσως δεν ήταν και η πιο εύκολη βδομάδα για σένα η περασμένη. Το πέρασες κι αυτό, και πλέον είσαι έτοιμος για νέα πράγματα. Και αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις κάθε είδους, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να συντονιστείς άψογα με τον άλλον ή την άλλη, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση κάπως έρχονται τα πράγματα και πέφτεις τυχαία πάνω σε ένα πρόσωπο που έχει ενδιαφέρον και για κάποιους ίσως είναι το «κατάλληλο». Περί καταλληλότητας: όσο πιο κοντά είσαι στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τόσο πιο συμβατή με αυτές είναι η επιλογή σχέσης που κάνεις, τόσο πιο κατάλληλο δηλαδή το πρόσωπο. Και αυτό ισχύει κατ’ επέκταση και για τις φιλικές σχέσεις.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

https://www.e-zwdia.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.