Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έχει δυσκολίες που σταδιακά εκτονώνονται και προς το τέλος του σχεδόν βρίσκουν λύση και καταλαγιάζουν! Μία δύσκολη Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα μας βάζει σε σκέψεις αν πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να περιμένουμε κάτι ή απλώς πρέπει να εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια. Αν νιώθουμε δειλοί και ανήμποροι είναι απλώς γιατί χρειαζόμαστε κάτι ρεαλιστικό να πιαστούμε και να επενδύσουμε πάνω του, το οποίο είναι δύσκολο να βρεθεί.

Η Πανσέληνος του μήνα ανήμερα τα Χριστούγεννα δεν έχει εκπλήξεις αλλά αντίθετα μας δείχνει ότι η ασφάλεια έρχεται μόνο από την αγκαλιά της οικογένειας. Είναι μία ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις να δοθούν οι σωστές εξηγήσεις.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα ανασύρει παθιασμένους έρωτες και θα θελήσει να τους εξελίξει και να τους φτάσει στα όριά τους. Το ζητούμενο του μήνα είναι να γίνουμε περισσότερο ανθρωπιστές και να μην παρατηρούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, χωρίς να επεμβαίνουμε.

Και αν ο Άρης από το Ζυγό είναι σε θέση αδυναμίας, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει τη δυνατότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις και να εμβαθύνει σε γεγονότα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να επέμβει άμεσα και γρήγορα για να δώσει το στίγμα του!ΚΡΙΟΣ

Για εσάς αυτός ο μήνας έχει εκλάμψεις που έρχονται από μακριά και προσγειώνονται στο γήπεδό σας ή αρκετά κοντά σας ώστε να τις πιάσετε και να τις εκμεταλλευτείτε τάχιστα! Να είστε ιδιαίτερα διαλλακτικοί με προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ο μήνας μπορεί να σας δώσει και μία οικονομική ανάσα, αλλά μη βαλθείτε να την εξαργυρώσετε.. Τα ερωτικά σας, μαγνητίζουν οτιδήποτε κάνει τις αισθήσεις και το ερωτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει. Πόσο πάθος αντέχετε στη ζωή σας; Αυτό να επιδιώξετε!ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει με λιγότερες οικονομικές σκοτούρες που για εσάς είναι σημαντικό, ώστε να έχετε μία βάση και να αρχίσετε να ασχολείστε με τα επιμέρους… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι σας υπολογίζουν και θέλουν να έχετε μία θέση στη ζωή τους! Είστε καλοί σύντροφοι, αλλά μη γίνεστε τόσο κτητικοί γιατί κουράζετε και τον εαυτό σας. Τα επαγγελματικά σας, απαιτούν από εσάς αυξημένη ενέργεια και κυρίως να βάζετε όρια καθώς είστε πιεσμένοι και νιώθετε και κουρασμένοι. Το σίγουρο είναι ότι το γεμάτο σας πορτοφόλι είναι μία παρηγοριά!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε καλύτερα ερωτικά αυτό το μήνα αλλά να προσέχετε μην είστε επαναπαυμένοι γιατί στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν αλλά και πολλά που σας διαφοροποιούν. Μην ψάξετε διέξοδο σε ξένες αγκαλιές, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το εφήμερο δε σας ικανοποιεί. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν ευκαιρίες και είστε έτοιμοι σε επιφυλακή να τα πιάσετε και να τα εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Βασικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εσάς… Οπότε μπορείτε εύκολα να τους κερδίσετε!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε εγρήγορση αυτό το μήνα κυρίως για τα οικογενειακά σας που απαιτούν από εσάς πολλά χωρίς να σας ρωτούν αν τα αντέχετε. Αυτό που σας ενοχλεί είναι που δε σας ρωτούν για τίποτα, αλλά αντιθέτως σας ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους! Διέξοδος για εσάς, μόνο τα ερωτικά σας που είναι τα μόνα που μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση αυτό το μήνα και μάλιστα να σας βγάλουν από την απομόνωση. Τα επαγγελματικά σας σας ανησυχούν γιατί βλέπετε ότι οι συνεργάτες σας σας βλέπουν έντονα ανταγωνιστικά σε σημείο που να σας βάζουν και τρικλοποδιές!


ΛΕΩΝ

Το θετικό για εσάς είναι ότι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο ερωτικό σας πεδίο και πλέον ξέρετε πώς να κινηθείτε για να νιώσετε περισσότερο ασφαλής και κυρίως πιο σίγουροι για τις επιλογές σας! Κοντά στη Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί και προσεκτικοί στην επικοινωνία σας. Μην τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς, και κυρίως μην είστε απότομοι γιατί θα δείτε ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις από το παραμικρό. Επαγγελματικά, δεν είναι εύκολο να επιβάλλετε τις απόψεις σας, και σωστά ανησυχείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς αυτός ο μήνας έχει ανησυχίες ως προς τα οικονομικά σας που θέλετε πάση θυσία να τα διαφυλάξετε ,και όχι μόνο αυτό αλλά να ανοίξετε και καινούργιες προοπτικές. Ερωτικά, ξέρετε ότι οι ανασφάλειές σας απομακρύνουν από κάποιους ανθρώπους, και αν δεν τους απομακρύνουν εντελώς τους προβληματίζουν για την στάση σας. Χρειάζεστε έναν ιδιαίτερο χειρισμό ώστε να μη φέρεστε απότομα! Στα επαγγελματικά σας, ενώ έχουν έναν πιο σαφή προσανατολισμό, σας ενοχλεί που αλλάζει το πρόγραμμα έτσι ξαφνικά… Και μάλιστα σας φορτώνουν και με πράγματα επειδή κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!


ΖΥΓΟΣ

Μήνας με έντονες αντιπαραθέσεις και αρκετές ανακατατάξεις είναι ο Δεκέμβριος για εσάς, αφενός γιατί έχετε μπει σε πιο δημιουργική φάση, αφετέρου γιατί βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ανέχεστε και τίποτα! Η Νέα Σελήνη του μήνα σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την στάση που θα ακολουθήσετε γενικότερα: Αν ο έρωτας σας βαραίνει με υποχρεώσεις ή με παραλογισμούς, τότε θα αποχωρήσετε αναζητώντας κάτι καινούργιο… Η Πανσέληνος του μήνα είναι γεμάτη με στιγμές οικογενειακές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Στα επαγγελματικά σας μην περιμένετε να έρθουν όλα αυτόματα… Πρέπει να αποδείξετε κάτι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο λαμπερούς! Καινούργιοι έρωτας μπορεί να προκύψουν σε μέρη διασκέδασης. Προσέξτε μήπως μπλέξετε σ’ έναν μυστικό παράνομο έρωτα γιατί ναι μεν σας εξιτάρει προς το παρόν, αλλά στη συνέχεια θα σας δημιουργήσει θέματα… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι έχετε μία μεγαλύτερη επιρροή στα πράγματα και αυτό σας απελευθερώνει. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί ενθουσιάζεστε και ξοδεύετε χωρίς να έχετε καμία φειδώ και κανένα λόγο. Ιδιαίτερα να προσέχετε τους ανθρώπους που έχουν δύο πρόσωπα και άλλα λένε μπροστά σας και άλλα πίσω από την πλάτη σας!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός είναι ένας μήνας που νιώθετε ότι είστε στο στόχαστρο, και ενώ θέλετε να προβληθείτε αυτοπεριορίζεστε και σκέφτεστε να κάνετε πίσω. Αυτό που σας λείπει είναι η συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 11 στο δικό σας ζώδιο και ενώ σας γεμίζει με αισιοδοξία και κινητικότητα, εντούτοις αποφασίζετε να μην προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να τα αναβάλλετε για αργότερα. Στα ερωτικά σας, είναι εύκολο να μπερδευτείτε και κυρίως να χάσετε την ουσία… Τα επαγγελματικά, ενώ πάνε καλύτερα, σας προβληματίζει το οικονομικό σκέλος που κάπως καθυστερεί!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά θέματα έχετε που σας απομονώνουν αυτό το μήνα καθώς οι πλανήτες συγκεντρώνονται στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο. Θα πάρετε όμως γρήγορα τα επάνω σας και θα περάσετε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων κυρίως στα επαγγελματικά σας που για εσάς έχουν άμεση προτεραιότητα! Ερωτικά, δεν αφιερώνεστε όσο οι περιστάσεις το καλούν, και βασικά αυτό που σας λείπει είναι οι γρήγορες κινήσεις και ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματά τους! Η Πανσέληνος του μήνα απέναντι από το δικό σας ζώδιο ανήμερα τα Χριστούγεννα σας βοηθάει να δείτε τα οικογενειακά σας θέματα με περισσότερη στοργή. Αν χαθήκατε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αυτό ήταν ένα λάθος σας που θέλετε να βελτιώσετε!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας σας βάζει σε σκέψεις και μάλιστα σας περιορίζει λεκτικά σε σημείο που δεν ξέρετε αν τελικά θα χάσετε ευκαιρίες μετά από αυτό. Το βασικό είναι να έχετε τουλάχιστον τις πληροφορίες ακόμα και αν δεν έχετε τον χρόνο να τις αξιολογήσετε. Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και εσείς αυτό που κάνετε είναι να το χαίρεστε και να θέλετε να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο. Το επικίνδυνο του μήνα είναι να απογοητεύεστε από οικονομικούς στόχους που δεν πιάνετε.. Ερωτικά, κοιτάξτε και λίγο τα δικά σας λάθη γιατί και εσείς παρανοείτε σημαντικά πράγματα…


ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας αυτός σας κάνει ελαστικούς ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σας και προσέξτε μην έχετε απώλειες που δεν μπορείτε να αναπληρώσετε μιας και τα απρόβλεπτα έξοδα έχουν την τιμητική τους… Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό υπόσχεται καλύτερες ερωτικές στιγμές και αυτή τη φορά κινείστε και στο ίδιο μήκος κύματος με τους ενδιαφερόμενους! Τα επαγγελματικά σας είναι το πρόβλημα του μήνα που σας αναγκάζει σχεδόν να σκέφτεστε τις εναλλακτικές και να τις αποζητάτε… Κάτι σας πνίγει στην εργασία σας και αυτό είναι δύσκολο να το αλλάξετε. Πάντως, η Πανσέληνος του μήνα στις 25/12, σας φέρνει πιο κοντά σ’ ένα στόχο και σχεδιάζετε και την προέκτασή του!

astrologos.gr