Για να χρησιμοποιήσετε την αγάπη ως την ύψιστη δύναμη στη ζωή σας, πρέπει-να αγαπάτε όπως δεν έχετε αγαπήσει ποτέ άλλοτε. Ερωτευτείτε τη ζωή! Βλέπετε μόνο αγάπη, ακούτε μόνο αγάπη, μιλάτε μόνο γα αγάπη και νιώστε αγάπη με .όλη σας την καρδιά.

Δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει «πλαφόν» στο μέγεθος της αγάπης που μπορείτε να νιώσετε, και βρίσκεται όλη μέσα σας!

Είστε φτιαγμένοι από αγάπη. Πείτε στο νόμο της έλξης τι σας τέρπει την κάθε μέρα, ξεχωρίζοντας τα πράγμα­τα που αγαπάτε και νιώθοντας τα. Για να αλλάξετε τον τρόπο που αισθάνεστε ή να ενισχύσετε τα καλά σας συναισθή­ματα, φτιάξτε μια νοερή λίστα με όλα τα πράγματα που πραγματικά λατρεύετε. Δουλειά σας είναι να αγαπάτε καθημερινά όσο περισσότερο γίνεται. Να καταβάλλετε συνειδητή προσπάθεια για να εντοπίζετε γύρω σας όσο το δυνα­τόν περισσότερα πράγματα που αγαπάτε, όσο πιο πολύ μπορείτε, κάθε μέρα

 Κάθε φορά που αισθάνεστε ευγνώμονες, εκπέμπετε αγάπη Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει στη ζωή σας (παρελθόν). Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι λαμβάνετε στη ζωή σας (παρόν). Νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας, σαν να το έχετε ήδη λάβει (μέλλον).

Η ευγνωμοσύνη θα πολλαπλασιάσει τα πάντα στη ζωή σας. Η ευγνωμοσύνη είναι η γέφυρα από τα αρνητικά συναισθήματα στην ενεργοποίη­ση της δύναμης της αγάπης! Για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης, εφαρμόστε την. Για οτι­δήποτε καλό σας συμβαίνει μέσα στη μέρα, πείτε ευχαριστώ. Όσο μικρό κι αν εί­ναι, εσείς πείτε ευχαριστώ.

Όσο μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη αισθάνεστε, τόσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε· και όσο περισσότερη αγάπη εκπέμπετε, τόσο περισσότερη λαμβάνετε. Κάθε δευτερόλεπτο ελεύθερου χρόνου είναι μια ευκαιρία για να νιώσετε ευγνω­μοσύνη και να πολλαπλασιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή σας. Το Κλειδί Του Παιχνιδιού

Όταν παίζετε, αισθάνεστε πραγματικά καλά – και η ζωή σας γεμίζει με πραγμα­τικά καλές συγκυρίες. Η σοβαρότητα έλκει σοβαρές καταστάσεις.

Η ζωή υποτίθεται πως είναι διασκεδαστική! Ο νόμος της έλξης δε γνωρίζει αν φαντάζεστε και παίζετε, συνεπώς ό,τι εκπέμπε­τε με τη φαντασία και το παιχνίδι σας θα γίνει αληθινό!

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, εκμεταλ­λευτείτε κάθε στήριγμα που μπορείτε να βρείτε, επινοήστε παιχνίδια και παίξτε.

Συμπεριφερθείτε σαν να το έχετε τώρα! Ό,τι φαντάζεστε και νιώθετε είναι αυτό που εκπέμπετε στο νόμο της έλξης, και πρέπει να το λάβετε. Αν βιώνετε μια καθυστέρηση στη λήψη αυτού που επιθυμείτε, οφείλεται αποκλει­στικά στο χρόνο που χρειάζεστε εσείς για να συντονιστείτε στη συχνότητα που βρί­σκεται η επιθυμία σας.

Όταν είστε συνεπαρμένοι από κάτι που έχει συμβεί και νιώθετε φανταστικά, αιχμαλωτίστε αυτή την ενέργεια και οπτικοποιήστε το όνειρο σας.

Απόσπασμα από το βιβλίο “Η Δύναμη” Εκδόσεις Λιβάνι 2010 Επιμέλεια: Μωυσής enallaktikidrasi.com

awakengr.com