Η ενέργεια Scalar έχει βγει στο φως μόλις τα τελευταία 160 χρόνια σαν μία νέα μορφή ενέργειας, όμως υπάρχει από αμνημονεύτων χρόνων.

Ο πρώτος που μίλησε για την ύπαρξη της ενέργειας Scalar ήταν ο Σκωτσέζος μαθηματικός και φυσικός James Clerk Maxwell στα μέσα του 1800, όταν ανέπτυξε εξισώσεις που συνέδεαν τον ηλεκτρισμό και το μαγνητισμό.

Ωστόσο, ήταν ο ιδιοφυής Nikola Tesla, που θεωρείται ευρέως ως ο Πατέρας της Ηλεκτρομαγνητικής Scalar. Το 1899 κατάφερε να αντλήσει ελεύθερα την ενέργεια αυτή από το σύμπαν και να ανάψει λαμπτήρες που βρίσκονταν 25 μίλια μακριά από τον πύργο που χρησιμοποίησε για να μεταδώσει ασύρματα ενέργεια Scalar. Τα πειράματά του περιελάμβαναν τη δημιουργία τεχνητών κεραυνών που έφταναν σε ύψος πάνω από 100 πόδια. Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, οι δυνατότητες της ενέργειας Scalar έχουν διερευνηθεί σε πολλές επιστημονικές εργασίες. Είναι γνωστό ότι ο Albert Einstein είχε κάνει αναφορές σε αυτήν.

Η ενέργεια Scalar είναι η θεμελιώδης ενέργεια της δημιουργίας. Τα κύματα Scalar δεν έχουν ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες και η συχνότητά τους δεν γίνεται αντιληπτή ούτε είναι μετρήσιμη. Η ενέργεια Scalar είναι ουσιαστικά πιο λεπτοφυής από το Πράνα και επομένως αψηφά την ανίχνευση από τα σημερινά διαθέσιμα επιστημονικά όργανα.

Ενώ το Πράνα προέρχεται από τον ήλιο και τα άλλα στοιχεία του φυσικού κόσμου, η ενέργεια Scalar προέρχεται από την ίδια την Πηγή. Το μέγεθος της συνειδητότητας και της ευφυΐας σε μία δημιουργική δύναμη σαν την ενέργεια scalar είναι ανθρωπίνως αδιανόητο. Αυτή είναι η δύναμη πίσω από το Πράνα, η οποία του δίνει συνοχή, δομή, κατεύθυνση, και ευφυΐα.

Ο Dr. Nikolai Kozyrev, ένας από τους πιο σημαντικούς αστροφυσικούς της Ρωσίας, παρατήρησε ότι η ενέργεια Scalar είναι η επικρατούσα δύναμη στο σύμπαν, και είναι υπεύθυνη για τη συνοχή και διατήρηση της τάξεως των πλανητών και όλης της δημιουργίας.

Η ενέργεια Scalar είναι παντού. Είναι μέσα στα πάντα και είναι παρούσα στο κενό διάστημα – από την κενή απεραντοσύνη του σύμπαντος μέχρι τα κενά διαστήματα μεταξύ των κυττάρων, και μεταξύ των ατόμων.

Η ενέργεια Scalar είναι καθαρή ενέργεια από το ανεξάντλητο κενό. Οι ποικίλες δυνατότητες και η σημασία της ενέργειας Scalar σε διάφορα πεδία εφαρμογής, ειδικά στην υγεία και ευεξία, δεν είναι μόνο εκτεταμένες αλλά και πολλά υποσχόμενες.

Στον κλάδο της εναλλακτικής ιατρικής, η ενέργεια Scalar έχει τεράστιες δυνατότητες στη θεραπευτική όπως επίσης και στην ενεργοποίηση και ανάπτυξη της πνευματικής συνειδητότητας του ανθρώπου.

Για να απορροφηθεί η ενέργεια Scalar από το φυσικό σύστημα, υπάρχουν ορισμένες πύλες ενέργειας που ονομάζονται «Scalar Ζώνες» μέσω των οποίων εισέρχεται η ενέργεια στα σώματά μας. Οι Scalar Ζώνες είναι δισδιάστατα σημεία εισόδου που είναι ουσιαστικά κλειστά, εκτός από μία συγκεκριμένη ζώνη, που ήταν πάντα ανοιχτή από τη γέννηση μας. Είναι η ίδια πύλη που στην παράδοση του Paramahansa Yogananda ονομάζεται «Το Στόμα του Θεού».

Οι Scalar Ζώνες μπορούν να ενεργοποιηθούν για να μπορούν να απορροφούν την ενέργεια Scalar. Χρειάζεται επίσης να ευθυγραμμιστούν και ενοποιηθούν μεταξύ τους για να καλλιεργούν, να ρυθμίζουν, και να μεγιστοποιούν την δυνητική χρήση της ενέργειας Scalar στο σώμα.

ScalarPrana : Η Δύναμη της Συνέργειας

Το Πράνα και η ενέργεια Scalar συνεργάζονται για να υποστηρίξουν την ευφυία του σώματος για αυτοθεραπεία. Η συγχώνευση αυτών των δύο ενεργειών τους επιτρέπει να λειτουργούν σε πιο γρήγορο βαθμό από το να εργαζόντουσαν μεμονωμένα. Και οι δύο ενέργειες παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην φυσική και ενεργειακή μας ακεραιότητα. Είναι συνειδητές, ευφυείς δυνάμεις που εργάζονται χέρι χέρι για να διατηρούν και να ενοποιούν όλες τις πλευρές της ύπαρξής μας. Ενώ και οι δύο ενέργειες Πράνα και Scalar ενεργοποιούν και ρυθμίζουν όλες τις φυσικές, ψυχολογικές και πνευματικές διεργασίες, η ενέργεια Scalar παίζει ένα μεγαλύτερο ρόλο στο άνοιγμα της οδού προς ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.

Σαν θεραπευτική μέθοδος, η Θεραπεία ScalarPrana είναι συμπληρωματικό και ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που στοχεύει να επιταχύνει τη φυσική ευφυΐα του σώματος, και να επαναφέρει τελικά την ισορροπία και αρμονία σε σώμα, νου και πνεύμα. Εφαρμόζεται είτε για να ανακουφίσει τα συμπτώματα, είτε για να αντιστρέψει την πορεία μία ασθένειας.

συνδυάζει δύο συμπαντικές ενέργειες – Scalar και Πράνα – για πρώτη φορά στα χρονικά της ενεργειακής θεραπευτικής.
εφαρμόζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο χωρίς χρήση μηχανημάτων ή σκευασμάτων.
γρήγορες και αποτελεσματικές τεχνικές χωρίς άγγιγμα.
προστασία από παθογόνο Πράνα.
αποκάλυψη νέας ενεργειακής ανατομίας.
δεν επιδιώκει να υποκαταστήσει την ιατρική επιστήμη.

https://www.awakengr.com