facebook_page_plugin

Διατροφή

Το σησαμέλαιο είναι ένα έλαιο που παρασκευάζεται από ωμό, συμπιεσμένο σουσάμι και χρησιμοποιείται στην μαγειρική αλλά φαίνεται πως έχει και πολλές φαρμακευτικές αλλά και καλλυντικές χρήσεις.

Είτε καταναλώνεται σαν καρπός είτε σαν εκχύλισμα, το γαρύφαλλο προσφέρει τέσσερις πολύ καλούς λόγους να το συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας

Οι ωφέλιμες για την υγεία ιδιότητες του γαρύφαλλου είναι γνωστές εδώ και αιώνες, με τη σύγχρονη επιστήμη να υποστηρίζει πλέον και με τεκμήρια τα οφέλη αυτά.

Βιταμίνη Κ2: Οι καλύτερες τροφές και γιατί την χρειάζεστε
Μιχάλης Θερμόπουλος -Το σώμα μας παράγει λίγη βιταμίνη Κ και χρειαζόμαστε την περισσότερη από τη διατροφή μας.
Η βιταμίνη Κ είναι ένα απαραίτητο, λιποδιαλυτό θρεπτικό συστατικό που χρειάζεται το σώμα μας για διάφορες σημαντικές λειτουργίες, όπως η υγιής πήξη του αίματος.

Έχετε σκεφτεί ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη ζωή αλλά και αν πορεύεστε μόνοι ή με παρέα σε αυτήν θα καθορίσουν όχι μόνο τη λαχτάρα σας για γλυκά, αλλά και τον τύπο γλυκιάς αμαρτίας που θα επιλέξετε;

Σε σύγκριση με όσους τρώνε σαλάτα 1 φορά την εβδομάδα ή σπανιότερα, η διαφορά φτάνει τα 19 χρόνια!

 

Μία μερίδα σκουροπράσινα λαχανικά την ημέρα δεν τροφοδοτεί απλώς τον οργανισμό με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, αλλά ξανανιώνει τον εγκέφαλο και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για άνοια, αναφέρουν επιστήμονες από το Σικάγο.

Και υπάρχον όλα μέσα στην κουζίνα μας. Αν επισκεπτόμαστε την τουαλέτα λιγότερες από τρεις φορές την εβδομάδα, αυτό ενδέχεται να μας δημιουργεί προβλήματα.

Σελίδα 2 από 286

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.