Το Palo Santo είναι ένα μυστηριώδες δέντρο που αναπτύσσεται στην ακτή της Νότιας Αμερικής και σχετίζεται με το Λιβάνι, το Μύρο και το Copal. Στα ισπανικά, το όνομα σημαίνει κυριολεκτικά το "Holy Wood". Είναι μέρος της οικογένειας των εσπεριδοειδών και έχει γλυκές νότες από πεύκο, μέντα και λεμόνι.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ -
Το Palo Santo απολαμβάνει πολλοί για τις ενεργειακά καθαριστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες παρόμοιες με το Sage και το Cedar. Είναι ένα ισχυρό φάρμακο που έχει διαδοθεί για την παραδεισένια παρουσία του, διατηρώντας τις γειωμένες και ξεκάθαρες ενέργειες. Δημιουργεί ένα ευχάριστο, φρέσκο ​​καπνό που λειτουργεί καλά για να κρατά μακριά τα κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα που είναι μια από τις βασικές χρήσεις για τους ανθρώπους που ζουν στο Εκουαδόρ και το Περού. Παρέχει ένα ευχάριστο άρωμα που αυξάνει τους κραδασμούς σας κατά την προετοιμασία για διαλογισμό και επιτρέπει μια βαθύτερη σύνδεση με την Πηγή της κάθε δημιουργίας. Λέγεται επίσης ότι ο Palo Santo ενισχύει τη δημιουργικότητα και φέρνει την τύχη σε όσους είναι ανοιχτοί στη μαγεία του.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
Το Palo Santo χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση από τα συνήθη κρυολογήματα, τα συμπτώματα της γρίπης, το άγχος, το άσθμα, τους πονοκεφάλους, το άγχος, την κατάθλιψη, τη φλεγμονή, τον συναισθηματικό πόνο και πολλά άλλα. Αυτό το Αιθέριο Έλαιο είναι ιδανικό για την Αρωματοθεραπεία και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εργασίας μασάζ για να βοηθήσει στην επούλωση.

Μεγάλη για την ηρεμία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος για ταχύτερη ανάκτηση της ασθένειας. Σε μορφή αιθέριου ελαίου, λειτουργεί καλά για φυσικό πόνο και φλεγμονή που περιέχει υψηλά επίπεδα D-Limonene και Monotropenes που είναι χρήσιμα για τα συμπτώματα του καρκίνου.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το καλύτερο κομμάτι αυτού του μαγευτικού δέντρου είναι ότι είναι άγρια ​​και βιοτεχνολογικά συγκομιδημένο από μια οικογένεια που έχει φυτευτεί πάνω από 30.000 δέντρα πίσω στην περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια. Το αιθέριο έλαιο μπορεί να εξαχθεί μόνο από τα νεκρά δένδρα και τα πεσμένα κλαδιά χρησιμοποιώντας την "Απόσταξη ατμών" χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ή διαλυτών. Αυτό εξασφαλίζει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που φροντίζεται με την αγάπη και το σεβασμό.

100% Βιώσιμη και Φυσική

Οδηγίες καύσης

Χρησιμοποιήστε ένα κερί, ταιριάζει ή αναπτήρας για να αναφλέξετε το ραβδί του Palo Santo. Κρατήστε περίπου 45 μοίρες γωνία που δείχνει το άκρο προς τα κάτω προς τη φλόγα. Αφήστε το να καεί για περίπου 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό και στη συνέχεια να φυσήξει έξω. Μετακινήστε για το χώρο εργασίας σας, το σπίτι, το αυτοκίνητο, το μπάνιο ή οπουδήποτε θέλετε να καθαρίσετε την ενέργεια. Η πλούσια μυρωδιά θα φέρει την ειρήνη και τη σαφήνεια αυτή τη στιγμή μαζί με τα καλά συναισθήματα. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το ραβδί σε ένα δοχείο από μέταλλο, γυαλί ή πηλό. Η λάμψη θα τελειώσει από μόνη της, εκτός και αν φυσήξει στη σφαίρα που θα κρατήσει τον καπνό να πηγαίνει. Να έχετε πάντα προσοχή και σεβασμό όταν εργάζεστε με φωτιά.

https://sacredwoodessence.com/benefits/