Το Σάββατο 10 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη μαγικό ταξίδι στην Yoga Nidra κάτω απο την καθοδήγηση της Mantha Nassi (Mantha Nassi Yoga) στη σχολή Balance Yoga Center!

Θα ξεκινήσουμε όπως πάντα προετοιμάζοντας το σώμα μας με σωματικές θέσεις και στάσεις έτσι ώστε να μαλακώσει και να αφεθεί στην στάση της savasana για όση ώρα διαρκέσει ο "Γιόγκικος Ύπνος μας"

"Αποτελώντας μία από τις βαθύτερες μορφές συναισθηματικής, νοητικής και σωματικής χαλάρωσης, η Γιόγκα Νίντρα μας ξυπνά την εσωτερική δύναμη να κάνουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας, ανακαλύπτοντας και διατυπώνοντας με σαφήνεια τις πραγματικές επιλογές μας.

Με την τεχνική της Γιόγκα Νίντρα δεν χαλαρώνουμε απλώς, αλλά αναπλάθουμε και αναδιαμορφώνουμε ολόκληρη την προσωπικότητά μας εκ των έσω, ενώ ο νους είναι απόλυτα δεκτικός.

Η Γιόγκα Νίντρα γίνεται με την καθοδήγηση του δασκάλου. Ενώ ο ασκούμενος είναι σε κατάσταση βαθιάς σωματικής, συναισθηματικής και νοητικής χαλάρωσης, αναπνέοντας ήρεμα, προτρέπεται να διατυπώσει νοερά τη σανκάλπα του.

Η σανκάλπα είναι μία σύντομη νοητική δήλωση η οποία εντυπώνεται στον υποσυνείδητο νου όταν αυτός είναι δεκτικός στην αυθυποβολή κατά τη διάρκεια της Γιόγκα Νίντρα. Είναι μία απόφαση θετικής αλλαγής για τον εαυτό μας ή για τη ζωή μας. Ο σκοπός της σανκάλπα δεν είναι να εκπληρώσει επιθυμίες, αλλά να δυναμώσει τη λειτουργία του νου και να ενεργοποιήσει τη δύναμη της θέλησης.

Ακολουθούν η "περιφορά της συνειδητότητας" σε όλα τα μέλη του σώματος και οι οραματισμοί που υποδεικνύονται από το δάσκαλο. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ασκούμενος επαναδιατυπώνει και εμπεδώνει τη σανκάλπα του στο υποσυνείδητό του. Η απόφαση που παίρνουμε στην αρχή είναι σαν να σπέρνουμε ένα σπόρο, και η απόφαση του τέλους είναι σαν να τον ποτίζουμε."

πηγή: Anahatyogacenter

 

Πληροφορίες σεμιναρίου:

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ
Για τα εγγεγραμμένα μέλη στη σχολή Balance Yoga Center το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στο inbox Mantha Nassi, Mantha Nassi Yoga, Balance Yoga Center
και στο τηλέφωνο 6974009811.

Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας τα στρωματάκια σας καθώς και κουβέρτες σε περίπτωση που δεν φτάσουν όσα μπορεί να διαθέσει η σχολή.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 στις 5 μ.μ. – 6:30 μ.μ.
Την επόμενη εβδομάδα 


Balance Yoga Center
Kypselis 99, 11361 Αθήνα
Mantha Nassi

https://www.facebook.com/BalanceYogaCenter

https://balanceyogacenter.gr

forwoman.gr