Η Μάνθα Νάσση (Mantha Nassi) δασκάλα της Ashtanga Yoga Yoga  και συνεργάτιδα του forwoman.gr διοργανώνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα ένα ακόμη μάθημα,  το οποίο θα ξεκινήσει με μια πρακτική σωματικών θέσεων (asanas) οι οποίες θα αποτελέσουν την προετοιμασία του σώματος για την πρακτική της Yoga Nidra η οποία θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Η Yoga Nidra είναι μια τεχνική βαθιάς χαλάρωσης και η συστηματική εφαρμογή της μπορεί να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στον άνθρωπο.

Ετυμολογικά Γιόγκα Νίντρα σημαίνει συνειδητός ύπνος δηλαδή μια κατάσταση όπου το άτομο είναι βαθιά χαλαρωμένο όπως όταν κοιμάται και ταυτόχρονα συνειδητό και έχει πλήρη επίγνωση (αυξημένη αντίληψη).

Στόχος αυτής της πρακτικής μέσα απο συστηματική εφαρμογή είναι να οδηγηθεί ο ασκούμενος σε βαθιά σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση και να απελευθερωθεί από την ένταση και το στρες που συσσωρεύονται στα αντίστοιχα επίπεδα.

Η βαθιά ψυχοσωματική χαλάρωση που δημιουργείται στον ασκούμενο με την συστηματική εφαρμογή της τεχνικής, την καθιστά και ως μια δυναμική μέθοδο εκπαίδευσης του νου όπου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την καλλιέργεια διαφόρων ψυχολογικών δεξιοτήτων και βοηθά στον σχηματισμό της "Απόφασης" ή "Sankalpa" στα Σανσκριτικά που είναι το ίδιο με τον προγραμματισμό του θετικού αποτελέσματος.

 

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ
Κόστος συμμετοχής για εγγεγραμμένα μέλη της σχολής 5 ευρώ

Η σχολή διαθέτει κάποια στρώματα και κουβέρτες αλλά σας παρακαλούμε, αν υπάρχουν, να έχετε μαζί σας τα δικά σας σε περίπτωση που δεν φτάσουν.

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο inbox

Mantha Nassi

Mantha Nassi Yoga

Balance Yoga Center

περισσότερες πληροφορίες στο 6974009811

 

forwoman.gr