Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 17:00 ένα ακόμη Asana & Yoga Nidra θα σας ταξιδέψει με τον γνωστό, αγαπημένο τρόπο, ξεκινώντας πάντα με το πρώτο μέρος της πρακτικής μας το οποίο με τις σωματικές θέσεις (asanas) θα προετοιμάσει το σώμα μας έτσι ώστε να παραμείνει ακίνητο για το δεύτερο μέρος που θα ακολουθήσει!

Στο δεύτερο μέρος θα κάνουμε ένα ακόμη ταξίδι με την γνωστή μας πρακτική στην Yoga Nidra στοχεύοντας όχι απλά και μόνο στη χαλάρωση του σώματός μας αλλά κυρίως στην επίτευξη μιας βαθύτερης διαλογιστικης κατάστασης, πλήρους επίγνωσης!

Στη Yoga Nidra ο ασκούμενος είναι ξαπλωμένος σε μια άνετη θέση (shavasana) με πρωταρχικό του μέλημα να χαλαρώσει απόλυτα κι ενώ το σώμα κοιμάται ο νους παραμένει σε εγρήγορση!

Αν και στα πρώτα μαθήματα οι μαθητές είθισται να αφήνονται στην αγκαλιά του Μορφέα, μετά από μια τακτική εξάσκηση καταφέρνουν να μεταβάλλουν ενεργητικά και συνειδητά ψυχοφυσιολογικές λειτουργίες, επιτυγχανοντας σταδιακά καλύτερο αυτοέλεγχο.

Αποτελώντας μία από τις βαθύτερες μορφές συναισθηματικής, νοητικής και σωματικής χαλάρωσης, η Γιόγκα Νίντρα μας ξυπνά την εσωτερική δύναμη να κάνουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας, ανακαλύπτοντας και διατυπώνοντας με σαφήνεια τις πραγματικές επιλογές μας.

Με την τεχνική της Γιόγκα Νίντρα δεν χαλαρώνουμε απλώς, αλλά αναπλάθουμε και αναδιαμορφώνουμε ολόκληρη την προσωπικότητά μας εκ των έσω, ενώ ο νους είναι απόλυτα δεκτικός.

*Το μάθημα καθοδηγεί η Μάνθα Νάσση Mantha Nassi

*Το κόστος είναι 10 ευρώ
( Για τα εγγεγραμμένα μέλη της σχολής το κόστος είναι 5 ευρώ )

*Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες με μήνυμα στο inbox: Mantha Nassi Yoga, Mantha Nassi, Balance Yoga Center ή στο τηλέφωνο 6974009811
mantha74@gmail, instagram:@manthayoga, Mantha Nassi Yoga,Balance Yoga Center

*Παρακαλώ να έχετε μαζί σας (αν υπάρχουν) τα στρωματακια σας και κουβέρτες σε περίπτωση που δεν φτάσουν όσα διαθέτει η σχολή.

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 στις 5 μ.μ. – 6:30 μ.μ.

Balance Yoga Center
Kypselis 99, 11361 Αθήνα

 

https://www.forwoman.gr/