O Μάιος, σύμφωνα με την αριθμολογική ανάλυση, είναι το σημείο αναφοράς για την αλλαγή…

Ω ευτυχισμένη μέρα! Μια πιο ευγενική και απαλή εποχή είναι τώρα δική μας για να την εξερευνήσουμε και να επωφεληθούμε. Ο Μάιος φέρνει νέες ευκαιρίες σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής και υπάρχει ένα στοιχείο καλής τύχης στο παιχνίδι για εκείνους που διατηρούν μια αισιόδοξη προοπτική.

Χρειάζεται να επικεντρωθούμε στη ροή του Θετικού μας Νου, που είναι ο αριθμός 3, ο συνολικός αριθμός για το 2019.
Οποιαδήποτε πρακτική ή διαλογισμός που ασκούν το σημείο του αφαλού, θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τις υψηλότερες αγαθοεργές δυνάμεις που κυκλοφορούν τριγύρω.

Δεν πρέπει να μείνουμε στο παρελθόν, αλλά μόλις βγήκαμε από έναν ιδιαίτερα έντονο δίμηνο κύκλο, και πρέπει να το “αποτινάξουμε” και να δημιουργήσουμε μια νέα ορμή. Βάλτε στη διατροφή σας υγιεινά επουλωτικά πράσινα τρόφιμα όπως: σαλάτες, αβοκάντο, λαχανίδες, ακτινίδια, ακόμη και πράσινα φιστίκια! Ευλογήστε την τροφή σας με θετική πρόθεση, μια απλή προσευχή όπως: “Ευλογώ το φαγητό μου και ευλογώ τον εαυτό μου με το φως και την αγάπη των Ουρανών”.

Ο αριθμός 5 του Μαΐου εκπροσωπεί θέματα σωματικής υγείας, επικοινωνίας, συναισθηματικής ευελιξίας και ανοχής.
Ο αριθμός 5 εκπροσωπεί,επίσης, την αντοχή και, καθώς τώρα είμαστε πιο ικανοί να κερδίσουμε έδαφος στη ζωή μας, είναι σημαντικό να εξετάσουμε πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε την αντοχή μας σε κάθε επίπεδο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε νέες συνήθειες για τον εαυτό σας, που θα σας στηρίξουν τις μέρες που έρχονται. Είτε ορκιστήκατε να κάνετε 26 φορές βατραχάκια πριν βγείτε το πρωί απ’ την πόρτα, είτε να πίνετε ένα ποτήρι οργανικό χυμό πορτοκαλιού, χτίζετε τον εαυτό σας και υποστηρίζετε την ψυχή σας.

Η ιδέα μιας μιας ψυχής που αυτο-υποστηρίζεται είναι κάτι που συνήθως δεν διδάσκεται στο σχολείο και και αν ήταν στο χέρι μου, να είστε σίγουροι ότι αυτό θα άλλαζε μέσα σε μια νύχτα. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να διαχειρίζονται και να φροντίζουν τον εαυτό τους στις καλές στιγμές καθώς και στις αντιξοότητες.

Μια πιο ολιστική προσέγγιση στις τάξεις περί Υγείας και την Επιστήμης θα ωφελούσε τρομερά τους νέους μας.
Κάτι τόσο απλό όσο ένα ζεστό μπάνιο με 4 κιλά άλατα Epsom στο νερό και μούλιασμα για 30 λεπτά μπορεί να ανακουφίσει πολύ από το άγχος. Πιείτε μετά ένα φλιτζάνι χαμομήλι και πηγαίνετε στο κρεβάτι. Ακόμα και ένας υπνάκος μπορεί να αποσυμπιέσει το συναίσθημα και τον ψυχισμό. Το να “αποσύρεις τον εαυτό σου από τον χάρτη” για λίγο, βοηθάει να αποφεύγεις τη σύγκρουση από εντάσεις που συσσωρεύονται. Είναι πολύ συχνά τα πιο απλά πράγματα που μπορούν να σώσουν τη μέρα και οι νέοι μας πρέπει να μάθουν αυτό.

Τελικά, να ξέρετε ότι έχουμε μπει σε έναν αλληλένδετο τρίμηνο κύκλο που αφορά τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Υπάρχουν τώρα νέες ευκαιρίες στους τομείς της αγάπης, της επιχειρηματικότητας, των ταξιδιών και της αυτογνωσίας. Ο Ιούλιος έχει έξι ιδιαίτερα καλές ημερομηνίες για γάμο, που είναι : 8, 9, 17, 18, 26 και 27. Η ενέργεια για νέο ξεκίνημα στις ημερομηνίες αυτές, θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή.

Ο αριθμός 5 είναι το Στοιχείο Γη και ο Μάιος είναι ο μήνας για να αποκτήσουμε καλή κατάσταση στο φυσικό μας σώμα και λειτουργικότητα στα προσωπικά μας αντικείμενα. Πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο, αλλάξτε τα φίλτρα αέρα στο κλιματιστικό σας και δημιουργήστε μια αίσθηση ισορροπίας και σταθερότητας στο περιβάλλον σας.

Τώρα είναι η στιγμή των επιδιορθώσεων!
Εξετάζοντας περαιτέρω την προσωπική μας ευημερία, έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας «δεν μπορώ», ή «δεν θα μπορούσα;» Αυτός ο απλός διαλογισμός: Ξεφορτώνομαι τα «δεν μπορώ», αφαιρεί όλα τα «δεν μπορώ» από τη ζωή σας. Ο Yogi Bhajan έχει πει για αυτή την πρακτική:

Θυμάσαι όταν ήθελες να αγαπάς και να είσαι με κάποιον και αποφάσισες «δεν θα μπορούσα»;

Όλα τα προβλήματα σ’ αυτόν τον πλανήτη προέρχονται από αυτό το «δεν θα μπορούσα».
Πρέπει να κάνουμε τη θέλησή μας τόσο καθαρή, διαυγή και θετική που το “δεν θα μπορούσα” να μην αγγίζει τις όχθες μας .

Ας το κάνουμε μαζί και πραγματικά ας το κατακτήσουμε, ας ορκιστούμε να ξεκινήσουμε τον Μάιο και να ασκηθούμε σ’ αυτό για 40 ημέρες.
Δώστε μια κλωτσιά στον περιορισμό του «δεν μπορώ» και οδηγείστε τη ζωή σας σε ένα νέο δρόμο πληρότητας και δημιουργικότητας. Αυτό είναι το καύσιμο υψηλών οκτανίων παίδες, και θα σας οδηγήσει σε κορυφές που μπορεί να είχατε αρνηθεί στο παρελθόν. Κανείς δεν θέλει να νοιώθει παρίας στη ζωή του, όλοι θέλουμε το ωραίο και αυτό μπορεί να είναι μέρος του σχεδίου σας για να επιτύχετε μεγαλύτερη αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης.

Εντάξει, δεν ανέφερα ακόμα κάποια ταινία, οπότε να μία καλή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα το “Breakthrough”, που παίζεται αυτή την εποχή. Είναι η αληθινή ιστορία ενός έφηβου που πέφτει μέσα στον πάγο, βυθίζεται για 15 λεπτά και μετά το σώμα του επανέρχεται. Μετά από 45 λεπτά τεχνικών ανάνηψης δεν έχει ακόμα καρδιακό παλμό και ο γιατρός τον θεωρεί νεκρό.

Αυτό συμβαίνει μέχρι να εμφανιστεί η MamaBear (η μητέρα του) και στη συνέχεια όλα θα αλλάξουν. Κάθε γονιός πρέπει να δει αυτή την ταινία, καθώς δείχνει τη δύναμη της προσευχής και της προβολής της ψυχής.

Δεν είμαστε μακριά από τη δημιουργία ενός κόσμου όπου η θεραπεία μπορεί να συντελεστεί μέσω του Θετικού μας Νου και της διανοητικής ακτινοβολίας. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η προσευχή δουλεύει και είναι απλώς θέμα συνειδητότητας και προσωπικής πρακτικής για να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα.

Ο αριθμός 5 είναι η ίδια η αλλαγή και όλοι θέλουμε μια αλλαγή ακριβώς τώρα. Μια αλλαγή από τα ίδια και τα ίδια και μια μετακίνηση στην εγγενή αίσθηση της καλοσύνης και των μεγάλων δυνατοτήτων μας.
O Μάιος είναι, φέτος, το σημείο αναφοράς για την αλλαγή, είναι η ώρα να πούμε: “Κουράστηκα απ’ τους παλιούς τρόπους, μπορώ και θα δημιουργήσω κάτι νέο για τον εαυτό μου.” Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αφού οι ανώτερες δυνάμεις είναι ευθυγραμμισμένες για την επιτυχία και την καλοτυχία σας.

“Είθε αυτή η μέρα να φέρει μέσα σας την αλλαγή,
για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τους καιρούς που έρχονται με δύναμη, με πίστη στον εαυτό σας και στις αρετές σας.
Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να σας κάνει να το αξίζετε “
Yogi Bhajan

Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org

Tags: